Струмица

iksimkd

ШшшШшшШ...
Член од
31 јули 2007
Мислења
5.000
Поени од реакции
2.184
Многу јаки женски имате бе :D . Ама приметив и многу алфа мажјаци. Иначе поздрав до матурантите синоќа шо славеа,заедно си се фативме на орото на тоа кaко плоштад шо ви е :D
Ептен алфа мажјаци, во Струмица се множат како мравки. Само кој колку навистина е алфа е знак прашалник.

PS: Почнаа ли да даваат салам филмови во киното?

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.779
Поени од реакции
44.013
Многу јаки женски имате бе :D . Ама приметив и многу алфа мажјаци. Иначе поздрав до матурантите синоќа шо славеа,заедно си се фативме на орото на тоа кaко плоштад шо ви е :D
Јас бех на плоштадо чера, само не играјах оро там, на страна си стојах. :D Од Валандово сме ние. :D

Near

Рандом лик од соседството
Член од
26 март 2009
Мислења
4.300
Поени од реакции
7.026
Ептен алфа мажјаци, во Струмица се множат како мравки. Само кој колку навистина е алфа е знак прашалник.

PS: Почнаа ли да даваат салам филмови во киното?
Епа тогаш брат пред нас бидејќи не виделе дека не сме од таму сакале да глумат нешто...

Srcee

Unforgettable
Член од
29 април 2008
Мислења
5.275
Поени од реакции
3.496
Има од киново страница на фб?

iksimkd

ШшшШшшШ...
Член од
31 јули 2007
Мислења
5.000
Поени од реакции
2.184
Епа тогаш брат пред нас бидејќи не виделе дека не сме од таму сакале да глумат нешто...

Такви се скоро сите, многу малце се тие што се вистински мажјаци. Сите се надувуваат како балони со протеини, стероиди и разни други супстанци, а повеќето од еден шамар ќе се помочат во гаќи.

Del Boy

You plonker!
Член од
28 септември 2012
Мислења
12.429
Поени од реакции
39.037
А удри ли у него?...јас цела кола си га сокрших тама, оше 1-2 ден од ка го праваа ни обележан ни знаци ставиле...:tapp:
Јас првпат ка го видех тај кружен почнах да се смеем шо дури мораах да се паркирам оти ќе се забодаах негде.:pos:

Незнам колку глуп треба да бидаш за там да ставаш кружен ток , толко ного нема никаква функција шо дури не е можно. Еден другар шо живее там у близина го вика "ташак" и се ми вика ај ќе те чекам на ташако. :pos::pos:

Член од
27 јануари 2010
Мислења
2.430
Поени од реакции
723
Јас првпат ка го видех тај кружен почнах да се смеем шо дури мораах да се паркирам оти ќе се забодаах негде.:pos:

Незнам колку глуп треба да бидаш за там да ставаш кружен ток , толко ного нема никаква функција шо дури не е можно. Еден другар шо живее там у близина го вика "ташак" и се ми вика ај ќе те чекам на ташако. :pos::pos:
За беља за шо може, ка не ојдех да ги тужам кој мее крив...:mad:

sickjoce

Ненормален
Член од
30 јуни 2007
Мислења
1.233
Поени од реакции
338
Тресате глупости, јас секој ден возаах низ таа улица и таму еднинствено решение беше кружен тек или семафоре (семафоре ич не би било практично)

Член од
11 декември 2008
Мислења
397
Поени од реакции
212
и шоо најзаебано на ленинова кружнио тек пред да флезаш у него немаш прегледност на коолте на дек ке вртат дури ка ке флезаш у него тогај ке га видаш коолта ка се залепила до тебе ного пречат дрвцата барем да оставаа 2 ипол метра прегледност а не они ка се ги засадиле скроз до крај а ја и последните 2 дена почнаа да ги стрижат одамна не се ги стрижале не личаа на ништо саа барем заличеа на право дрвце а од се највиран се баничане племето смрдливо да им го ебам кога и да поминам со коолта на ленинова баничанец со којнска кола мора да мине низ ленинова цел сообраќај го кочат а си имат пат позади зградите полицијата ги гледе и уопште не се замарат а знаат на стари коли југо фичо лада идр да застанат и да ги казнуват а за баничане уопште абер немат ваљда се плашат од нив шо и не е некоо чудо знаејки ги

Del Boy

You plonker!
Член од
28 септември 2012
Мислења
12.429
Поени од реакции
39.037
Јас незнам зашо којнските коли не ги забранат со закон. Ало бе 21 век сме да им ебам племето гнасно, ка ќе се исере некој којн на сред булевар тва е грозно. Со којнски коли идат на пазар у сабота и тва не баничане , наш народ од селата. Толко ли немате 30 денара за такси ебате.

wot

aloof
Член од
20 мај 2008
Мислења
19.684
Поени од реакции
34.191
Јас незнам зашо којнските коли не ги забранат со закон. Ало бе 21 век сме да им ебам племето гнасно, ка ќе се исере некој којн на сред булевар тва е грозно. Со којнски коли идат на пазар у сабота и тва не баничане , наш народ од селата. Толко ли немате 30 денара за такси ебате.

Забранани се де..

pumaval

Дрвен Адвокат
Член од
5 септември 2008
Мислења
1.480
Поени од реакции
598
Незнаат да возат, после кружниот тек бил крив. :pos:

GavolRulz

hippopotomonstrosesquipedaliophobia
Член од
23 март 2008
Мислења
12.733
Поени од реакции
11.609
Северина, Бјело Дугме, Жељко Самарџич и Црвена Јабука вај година на Струмица Опен Фестивал.

http://www.strumicacity.com/?p=26496

Kajgana Shop

На врв Bottom