Струмица

GavolRulz

hippopotomonstrosesquipedaliophobia
Член од
23 март 2008
Мислења
12.732
Поени од реакции
11.609
Ај не забегувајте од темата.

И да не бидам офтопик:
Интензивно се гради новиот кружен тек на крстосницата на булеварот „Гоце Делчев“ и улицата „Младинска“ кај Анска река во Струмица. Оваа крстосница е една од најфреквентните и најкритичните во градот и место со чести сообраќајни несреќи.

Со новото сообраќајно решение значително ќе се намали сообраќајниот метеж кој беше честа слика, а според проценките на стручните лица бројот на сообраќајните несреќи ќе се намали за околу 60 насто. Со новиот кружен тек, Струмица потврдува дека е општина која ги следи европските трендови на безбедни сообраќајни решенија. По кружниот тек кај Анска река, планирана е изградба на уште еден кружен тек на крстосницата на булеварот „Ленинова“ и улицата „24 октомври“ кај ЈПКД „Комуналец“.
Ак можаш стај и слика од тај новио "кружен ток" тама ка се оде накај Летница 2, да го видаме едно од најгадните работи напраани у градо, после жт'та патека за велосипедисти :D

Г

Грејвдигер

Гостин
Ак можаш стај и слика од тај новио "кружен ток" тама ка се оде накај Летница 2, да го видаме едно од најгадните работи напраани у градо, после жт'та патека за велосипедисти :D
На лице место оште не сум го видел, ама еднч загледах слика негде - огромен е :D Подобро семафори да се ставиле, отколку тава чудото.

GavolRulz

Член од
23 март 2008
Мислења
12.732
Поени од реакции
11.609
На лице место оште не сум го видел, ама еднч загледах слика негде - огромен е :D Подобро семафори да се ставиле, отколку тава чудото.
Возам така еден пат со коолта, и гледам кружен пред мене.. си викам добро можно лее толко брзо да стигнах до кружнио (мислејќи на тај големио накај Василево), и ка ти гледам нов кружен направиле, посеран на сред пат.

Ептен лошо, как аматер да гоо правил на некоо minigames игричка...

Член од
19 март 2011
Мислења
1.432
Поени од реакции
2.543
Најубава е Струмица...Криво ми е што не можам почесто да идам...
Иначе да прашам за таа пицеријата по име Елизабет (ваљда не го утнав името...) - дали работи уште...?Карши Дом на АРМ беше, во една уличка тесна...Таму дефинитивно има најдобри пици...

GavolRulz

Член од
23 март 2008
Мислења
12.732
Поени од реакции
11.609
Најубава е Струмица...Криво ми е што не можам почесто да идам...
Иначе да прашам за таа пицеријата по име Елизабет (ваљда не го утнав името...) - дали работи уште...?Карши Дом на АРМ беше, во една уличка тесна...Таму дефинитивно има најдобри пици...
Работе, а инче имаш частовка пица за маабето :D

Член од
19 март 2011
Мислења
1.432
Поени од реакции
2.543
А Глобал..:)))) :love: Таму имаше еден кафич точно карши Спорт М продавницата и е топ...Името не ми текнува...
Ама признај и дека најјак градоначалник имате... (y)

GavolRulz

Член од
23 март 2008
Мислења
12.732
Поени од реакции
11.609
А Глобал..:)))) :love: Таму имаше еден кафич точно карши Спорт М продавницата и е топ...Името не ми текнува...
Ама признај и дека најјак градоначалник имате... (y)
Inside или Момент? Тии двата се споени.
За политики не праам маабет :гик:

Член од
10 февруари 2007
Мислења
4.773
Поени од реакции
2.082
Хахаха.. добар погодок за Елизабет... Блонди за маабето си добија и гратис пица.. само уште да и кажаш как га добија и зашо поточно :) :) иначе стварно пиците се најубави(y)
п.с. Аце не пишах за и јас гратис да добиим :icon_lol:

Член од
23 декември 2007
Мислења
2.247
Поени од реакции
57
Возам така еден пат со коолта, и гледам кружен пред мене.. си викам добро можно лее толко брзо да стигнах до кружнио (мислејќи на тај големио накај Василево), и ка ти гледам нов кружен направиле, посеран на сред пат.

Ептен лошо, как аматер да гоо правил на некоо minigames игричка...
и тај кај мавровка не е баш малечок, ного лошо

sickjoce

Ненормален
Член од
30 јуни 2007
Мислења
1.233
Поени од реакции
338
Ке се свестате или пак треба да закључуват темата?

GavolRulz

Член од
23 март 2008
Мислења
12.732
Поени од реакции
11.609
Знаа ли некој как се движат цеенте низ мотеељто и помаленките хотелчина од вечер? Или мош некој знаа некој шо изнајмува приватен смештај, ми треба за 2 вечери за двујца гости од Скопје за Нова Година.

Кој може нека поможе :icon_lol:

Alien_sr

Ultimate Survivor!
Член од
14 мај 2007
Мислења
2.978
Поени од реакции
143
Кога почнуват новогодишните турнири во фудбал?

Ivana*Antique

Чисто информативно
Член од
5 септември 2011
Мислења
312
Поени од реакции
144
Која дата е карневалот годинава?

Kajgana Shop

На врв Bottom