Абе добро саа секој си има своо право...ако е решил да седе дома,ќе седе...шо можаш ти тука ..У ред бе Hacket_Man :pos2:Со го кажа мислењето , ама секој има право и да се спортистава на тава мислење , нели?Да бил матурант , дома ќе седел.Ох мори мајко
![]()
Абе дај не заебавиАбе добро саа секој си има своо право...ако е решил да седе дома,ќе седе...шо можаш ти тука ..
Абе и на мене мее чудно на матурска дома ама ај шо да прааш коо е решил ?Абе дај не заебавиНа матурска дома ќе седел ...Саа да се смеем или да плачам ?:uvo:
Ај утре здрааве:smir: Саа само клипо да го напраам ке го ставам да се видеш шо си правил. П.С. се гледа оти си изгоранИ јас сакаах да га бојкотирам матурската односно да не одам, ама останааме ептен малце, 2-3ца шо сакааме така да не ни успеа...
Јас одам на матурската ради нечиј кееф, оти ништо посебно не претставува за мене, џабе оти е еднч у живото матурска, ка не е голема работа. Шо си направил??? Си завршил средно цццц .. .. истепал си се...
Јас познавам деца шо незнаат да читат, а завршии средно
Тимче, јас сум изгоран за оро и чочеци.....
А мора да ми се кажаш кој си:helou::helou::helou::helou:
Кој бе?:uvo:Znam koj stoose tam, utre ako staname porano ke mu odame u skoloto da go oslobodame od nekoj cas![]()
Тимчета опасен е, само прате, гледе, снима а на никој не се кажува.И јас сакаах да га бојкотирам матурската односно да не одам, ама останааме ептен малце, 2-3ца шо сакааме така да не ни успеа...
Јас одам на матурската ради нечиј кееф, оти ништо посебно не претставува за мене, џабе оти е еднч у живото матурска, ка не е голема работа. Шо си направил??? Си завршил средно цццц .. .. истепал си се...
Јас познавам деца шо незнаат да читат, а завршии средно
Тимче, јас сум изгоран за оро и чочеци.....
А мора да ми се кажаш кој си:helou::helou::helou::helou:
Вии па шо сте запнале толко да ме дознаате?Тимчета опасен е, само прате, гледе, снима а на никој не се кажува.
Ps. А ти да не живееше пред едно 10 години тука кај касарната?
Јас имам мобилен како тој во срединаДа питам ако знаате некои да продава на старо сони ериксон в350 и колко е отприлика цената, и колко е на ново? Може и на профил да ми пишате да не оде оф топик темата :smir:
Ја една сликичка.
![]()
Питах, кој пите не ските, башка не знам и шо акле има на тај свет. И не га т'пи- женско сам![]()
Абе bama нели читаш Mrs. пише:pos2:ДАј бе да напрааме некооо собиранка у Струмица тука сите Кајганџии да се изупииме така и да се видаме кој е којти па кажи оти си женско ццЦц а за акле не те разберах..