Струмица

SrRulz

Siempre Real Madrid
Член од
8 декември 2007
Мислења
4.845
Поени од реакции
221
Да си матурант и да не одаш на матурска?
Е стварно треба да не си у ред :helou:
Иначе ного јако оро имаше преги у гимназијата сите бее испотани :pos:

Член од
16 јули 2007
Мислења
12.498
Поени од реакции
4.072
У ред бе Hacket_Man :pos2:Со го кажа мислењето , ама секој има право и да се спортистава на тава мислење , нели :) ?Да бил матурант , дома ќе седел.Ох мори мајко:vozbud:

Хакет Мен

Juventus Till I Die
Член од
23 јануари 2009
Мислења
10.227
Поени од реакции
3.414
У ред бе Hacket_Man :pos2:Со го кажа мислењето , ама секој има право и да се спортистава на тава мислење , нели :) ?Да бил матурант , дома ќе седел.Ох мори мајко:vozbud:
Абе добро саа секој си има своо право...ако е решил да седе дома,ќе седе...шо можаш ти тука ..

Член од
16 јули 2007
Мислења
12.498
Поени од реакции
4.072
Абе добро саа секој си има своо право...ако е решил да седе дома,ќе седе...шо можаш ти тука ..
Абе дај не заебави:)На матурска дома ќе седел ...Саа да се смеем или да плачам ?:uvo:

Тимче

HULK!
Член од
4 јули 2008
Мислења
4.537
Поени од реакции
238
Денеска пред гимназијата оро падна. Ристето(Rizteto) најного играше.:vozbud:за 10 мин ке има клип:vozbud::vozbud:

RIZTETO

Somebody stop me
Член од
3 јуни 2007
Мислења
2.508
Поени од реакции
75
И јас сакаах да га бојкотирам матурската односно да не одам, ама останааме ептен малце, 2-3ца шо сакааме така да не ни успеа...

Јас одам на матурската ради нечиј кееф, оти ништо посебно не претставува за мене, џабе оти е еднч у живото матурска, ка не е голема работа. Шо си направил??? Си завршил средно цццц .. .. истепал си се...
Јас познавам деца шо незнаат да читат, а завршии средно:toe:

Тимче, јас сум изгоран за оро и чочеци.....:vozbud::vozbud:

А мора да ми се кажаш кој си:helou::helou::helou::helou:

Тимче

HULK!
Член од
4 јули 2008
Мислења
4.537
Поени од реакции
238
И јас сакаах да га бојкотирам матурската односно да не одам, ама останааме ептен малце, 2-3ца шо сакааме така да не ни успеа...

Јас одам на матурската ради нечиј кееф, оти ништо посебно не претставува за мене, џабе оти е еднч у живото матурска, ка не е голема работа. Шо си направил??? Си завршил средно цццц .. .. истепал си се...

Ај утре здрааве:smir: Саа само клипо да го напраам ке го ставам да се видеш шо си правил. П.С. се гледа оти си изгоран:vozbud::vozbud:

Ја го клипо, не се гледа баш најубаво ама бива го:smir::vozbud:

Potato

Cold hearted
Член од
18 мај 2007
Мислења
4.924
Поени од реакции
86
Znam koj stoose tam, utre ako staname porano ke mu odame u skoloto da go oslobodame od nekoj cas :D

Alien_sr

Ultimate Survivor!
Член од
14 мај 2007
Мислења
2.978
Поени од реакции
143

Тимчета опасен е, само прате, гледе, снима а на никој не се кажува.

Ps. А ти да не живееше пред едно 10 години тука кај касарната?

Тимче

HULK!
Член од
4 јули 2008
Мислења
4.537
Поени од реакции
238
Тимчета опасен е, само прате, гледе, снима а на никој не се кажува.

Ps. А ти да не живееше пред едно 10 години тука кај касарната?
Вии па шо сте запнале толко да ме дознаате?:vozbud:Не.:smir:
Ке има ли утре па музика бе:vozbud::vozbud:

М

Мрак

Гостин
Да питам ако знаате некои да продава на старо сони ериксон в350 и колко е отприлика цената, и колко е на ново? Може и на профил да ми пишате да не оде оф топик темата :smir:
Ја една сликичка.
Јас имам мобилен како тој во средина:)
Инаку..ми се допаѓа вашиов дијалект,интересен е:):)

bama

† Револуционер †
Член од
1 февруари 2007
Мислења
2.040
Поени од реакции
362
Питах, кој пите не ските, башка не знам и шо акле има на тај свет. И не га т'пи- женско сам :)

ти па кажи оти си женско ццЦц а за акле не те разберах..

Тимче

HULK!
Член од
4 јули 2008
Мислења
4.537
Поени од реакции
238
ти па кажи оти си женско ццЦц а за акле не те разберах..
Абе bama нели читаш Mrs. пише:pos2:ДАј бе да напрааме некооо собиранка у Струмица тука сите Кајганџии да се изупииме така и да се видаме кој е кој:vozbud::vozbud:

Kajgana Shop

На врв Bottom