Струмица

гола вода матурските, жива кчаџиска работа....

кој сака секој викенд може да е пијан, ништо посебно не е таа вечер:smir:

:cuc:

Така сее.. А не некој ќе ми се занесува, 4 години нигде го немаше у гимназијата, саа дојде последнио ден главен ќе ми се праа. Абе, @#$%^&8*...

Нек се радуват децата... :)

еднч славаш матурска не славаш секој ден а шо има кчаџиј има де тфа земал со тфа ке одил тфа си го има...

Не е нешто посебно ама пак со класо се гледаш за последен пат .. мислам така сите заедно. Не и давам големо значене на матурската как некои.. де костуме тва онава..

еднч славаш матурска не славаш секој ден а шо има кчаџиј има де тфа земал со тфа ке одил тфа си го има...

Е шо оти е еднч де?
Та секој ден ти е посебен, единствен и не ти се враќе.Шо па матурската толко? Ќе се рипа ли ного у Царо или ного ќе се пии на Синан Сакич? Кчо е трета работа, веќе јужуал тука.

Е шо оти е еднч де?
Та секој ден ти е посебен, единствен и не ти се враќе.Шо па матурската толко? Ќе се рипа ли ного у Царо или ного ќе се пии на Синан Сакич? Кчо е трета работа, веќе јужуал тука.

ти па не оди шо да ти кажам затвори се дома у 4 ѕида и седи чим не е ништо

ти па не оди шо да ти кажам затвори се дома у 4 ѕида и седи чим не е ништо

Не сам матурант.Ак би требала да бирам, јес....тва би биле ѕидовите(!)

некоо вера шо не си нормален как сите деца...чим ке седаш дома

хохо не значи оти ак штрчаш (у позитивна смисла) не си нормален, грешка е есапо.No hard feelings секој по својо пат со акл у главата:smir:

хохо не значи оти ак штрчаш (у позитивна смисла) не си нормален, грешка е есапо.No hard feelings секој по својо пат со акл у главата:smir:

чим си мислаш оти си у право кој к*р ме питаш коо вера... :)) тка да шо си си замислил прави си..

чим си мислаш оти си у право кој к*р ме питаш коо вера... :)) тка да шо си си замислил прави си..

Питах, кој пите не ските, башка не знам и шо акле има на тај свет. И не га т'пи- женско сам :)

Бама сакаше да каже вонка од веерта, не друга вера. :)

Tи па, не слави ни роденден, ни годишнини. Шо си се родил. Седи си унатре на топло.

Аман па и вии дотепаате го члено само си кажа шо мисле :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom