- Член од
- 31 мај 2011
- Мислења
- 2.746
- Поени од реакции
- 1.289
сакале - неќеле ќе ве натерам да ги извежбате вашите стомачни во наредните 2 минути
поефикасна вежба АМИН
поефикасна вежба АМИН
фала на совет... Вајда ќе напраам six pack или 8 pack за едно 2 месеца хееххехехехехеПовеќе ќе ти се познаваат ако не правиш секој ден, ти треба одмор на стомакот.
Прерипувај бар 1 ден и трчај.
Вака можда имаш резултати, ама верувај ако прерипуваш ден, повеќе ќе ти се познаваат, им треба одмор.
Исто така вежбите на клупа и легнат обавезно со рацете позади глава, за потешко![]()
Па ако не вежбаш шо сакаш да имаш..Порано имав 6 паковања ама сеа ми се напраи само едно,којзнае зашо![]()
Не бев сериозен,не го сфаќај во буквална смисла мислењето.Па ако не вежбаш шо сакаш да имаш..
Аха..значи денеска вежбаш утре не..така ?Не бев сериозен,не го сфаќај во буквална смисла мислењето.
Повторно не сфати,ај батали,океј?Аха..значи денеска вежбаш утре не..така ?
Повторно не сфати,ај батали,океј?
Пумпај се ти место мене![]()
Tie muskuli se pravat, odnosno tie najposle se definiraat.Јас имам едно прашање.
Подоле од стомачните мускули, има еден дел каде што се формира V, е сега прашањето ми е дали тоа се создава со вежбање ( ако да кои вежби се потребни ) или пак се формира со градба на телото ?
Ај кент ду ивн уан!Ај гоу дај нау!Пред месец дена почнав во теретана и више почнаа да ми се познаваат стомачните... Али секој ден праам по 200 стомачни џД
Фала ти многу.Tie muskuli se pravat, odnosno tie najposle se definiraat.
Najubava vezhba ti e da legnesh na pod so dlankite pod zadnikot, kichmata ispravena i cvrsto drzhi ja, pleshkite i glavata od pod podignati i so nozete spoeni i pravi pishuvaj gi brojkite. Znachi nozete da ti bidat eden vid moliv ili penkalo.
Ednash ke gi pishuvash pravilno, a drugiot pat obratno.
Vezhbava e interesna i ne e dosadna. Ali pazi na kichmata, drzhi ja pravo poshto ke te boli.
Mozhesh i bukvi da pishuvash.
A, ako sakash epten hardcore vezhbi za stomachni i za celo telo, kupi si pilates topka 65-ka i pushti na Youtube ima eden tip Adam Ford on ima mnogu dobri vezhbi za topka.
I pravilna ishrana, ne mnogu mrsno i blago.
Eve ti nekolku vezhbi.
So klasichni stomachni vezhbash samo edna regija t.e. goren del od stomakot. So podignuvanje na nozete kako shto ti objasniv se vezhba druga regija t.e. dolen del.Фала ти многу.
А со вежбање стомачни само, не се формира ?
Мислам баш класични стомачни. Бидејќи имам 6 Pack но ова не ми се познава.