Стомачни мускули

Член од
31 мај 2011
Мислења
2.746
Поени од реакции
1.289
сакале - неќеле ќе ве натерам да ги извежбате вашите стомачни во наредните 2 минути

поефикасна вежба АМИН

Член од
3 мај 2009
Мислења
155
Поени од реакции
57
Повеќе ќе ти се познаваат ако не правиш секој ден, ти треба одмор на стомакот.
Прерипувај бар 1 ден и трчај. :)
Вака можда имаш резултати, ама верувај ако прерипуваш ден, повеќе ќе ти се познаваат, им треба одмор.
Исто така вежбите на клупа и легнат обавезно со рацете позади глава, за потешко :)
фала на совет... Вајда ќе напраам six pack или 8 pack за едно 2 месеца хееххехехехехе

Член од
8 јануари 2012
Мислења
14.028
Поени од реакции
36.813
Порано имав 6 паковања ама сеа ми се напраи само едно,којзнае зашо:(

Epics™

Академски граѓанин
Член од
29 септември 2011
Мислења
1.590
Поени од реакции
3.891
Јас имам едно прашање.

Подоле од стомачните мускули, има еден дел каде што се формира V, е сега прашањето ми е дали тоа се создава со вежбање ( ако да кои вежби се потребни ) или пак се формира со градба на телото ?

kjara

Самовилата
Член од
1 март 2007
Мислења
666
Поени од реакции
1.424
Јас имам едно прашање.

Подоле од стомачните мускули, има еден дел каде што се формира V, е сега прашањето ми е дали тоа се создава со вежбање ( ако да кои вежби се потребни ) или пак се формира со градба на телото ?
Tie muskuli se pravat, odnosno tie najposle se definiraat.
Najubava vezhba ti e da legnesh na pod so dlankite pod zadnikot, kichmata ispravena i cvrsto drzhi ja, pleshkite i glavata od pod podignati i so nozete spoeni i pravi pishuvaj gi brojkite. Znachi nozete da ti bidat eden vid moliv ili penkalo.
Ednash ke gi pishuvash pravilno, a drugiot pat obratno.
Vezhbava e interesna i ne e dosadna. Ali pazi na kichmata, drzhi ja pravo poshto ke te boli.
Mozhesh i bukvi da pishuvash. :)
A, ako sakash epten hardcore vezhbi za stomachni i za celo telo, kupi si pilates topka 65-ka i pushti na Youtube ima eden tip Adam Ford on ima mnogu dobri vezhbi za topka.
I pravilna ishrana, ne mnogu mrsno i blago.
Eve ti nekolku vezhbi.

Epics™

Академски граѓанин
Член од
29 септември 2011
Мислења
1.590
Поени од реакции
3.891
Tie muskuli se pravat, odnosno tie najposle se definiraat.
Najubava vezhba ti e da legnesh na pod so dlankite pod zadnikot, kichmata ispravena i cvrsto drzhi ja, pleshkite i glavata od pod podignati i so nozete spoeni i pravi pishuvaj gi brojkite. Znachi nozete da ti bidat eden vid moliv ili penkalo.
Ednash ke gi pishuvash pravilno, a drugiot pat obratno.
Vezhbava e interesna i ne e dosadna. Ali pazi na kichmata, drzhi ja pravo poshto ke te boli.
Mozhesh i bukvi da pishuvash. :)
A, ako sakash epten hardcore vezhbi za stomachni i za celo telo, kupi si pilates topka 65-ka i pushti na Youtube ima eden tip Adam Ford on ima mnogu dobri vezhbi za topka.
I pravilna ishrana, ne mnogu mrsno i blago.
Eve ti nekolku vezhbi.

Фала ти многу.

А со вежбање стомачни само, не се формира ?

Мислам баш класични стомачни. Бидејќи имам 6 Pack но ова не ми се познава.

kjara

Самовилата
Член од
1 март 2007
Мислења
666
Поени од реакции
1.424
Фала ти многу.

А со вежбање стомачни само, не се формира ?

Мислам баш класични стомачни. Бидејќи имам 6 Pack но ова не ми се познава.
So klasichni stomachni vezhbash samo edna regija t.e. goren del od stomakot. So podignuvanje na nozete kako shto ti objasniv se vezhba druga regija t.e. dolen del.
Ima i drugi vezhbi za stranichni odnosno spojlerite shto gi vikaat.
Imash na YT eden kup vezhbi za stomachni i gledaj shto porazlichni da bidat.

Kajgana Shop

На врв Bottom