bebush
Portable Heater
- Член од
- 4 септември 2007
- Мислења
- 4.468
- Поени од реакции
- 5.166
Ауу, така ли играат сеа, ај баш ќе видиме дали е стигнато нешто)Сеуште немаме договори стигнато, парите стигнаа пред договорите.
Ауу, така ли играат сеа, ај баш ќе видиме дали е стигнато нешто)Сеуште немаме договори стигнато, парите стигнаа пред договорите.
Освен просекот, во бодирањето влегуваат и работи како платата на твоите родители, имотната состојба и слично, а за аплицирањето, можеш да аплицираш и за двата типа и доколку добиеш А, тогаш втората апликација не се зема во предвид, а доколку не добиеш А, тогаш ќе бидеш рангиран во конечните резултати за стипендија тип Б, па зависно од бодовите ќе добиеш или нема да добиеш стипендијаСакав да прашам како оди ова со стипендииве Тип А Тип Б, освен по просек по што се рангираат студентите, и дали пример ако аплицираш за Тип А и не ја добиеш ќе останеш без стипендија или ќе ја земеш Тип Б?
Ова сигурно? А оти слушнав дека треба со оригинални документи да се аплицира и не може за 2-те да аплицираш?Освен просекот, во бодирањето влегуваат и работи како платата на твоите родители, имотната состојба и слично, а за аплицирањето, можеш да аплицираш и за двата типа и доколку добиеш А, тогаш втората апликација не се зема во предвид, а доколку не добиеш А, тогаш ќе бидеш рангиран во конечните резултати за стипендија тип Б, па зависно од бодовите ќе добиеш или нема да добиеш стипендија
Оригиналните документи за едниот вид,копии за другиот вид.Не верувај све што ќе слушнешОва сигурно? А оти слушнав дека треба со оригинални документи да се аплицира и не може за 2-те да аплицираш?
Може да се аплицира за 2, ќе ги ископираш оригиналните документи и при доставувањето ќе им кажеш дека едните се за А другите за Б и нема да има никаков проблемОва сигурно? А оти слушнав дека треба со оригинални документи да се аплицира и не може за 2-те да аплицираш?
Како и на ситеИ така ви викам.. мене се уште не ми стигнало ни денар од стипендијата...
До крај на април ке имаш некоја рата стигнато на сметка.И така ви викам.. мене се уште не ми стигнало ни денар од стипендијата...
АприлилиииИма стигнато рати за новите корисници
Со вакви куршуми немој да пукашИма стигнато рати за новите корисници