- Член од
- 7 септември 2010
- Мислења
- 16
- Поени од реакции
- 1
Fala ti brat. Ako nekoj znae, molam da mi odgovori.Е за тоа незнам, уште сум студент
Нека ти одговори некој поупатен
Fala ti brat. Ako nekoj znae, molam da mi odgovori.Е за тоа незнам, уште сум студент
Нека ти одговори некој поупатен
Still nothing.. еве веќе 24ти ден помина од кога ги пратив договоритеАбе на некој му вратија по еден договор или уште ништо а ?
Пред некој ден им беа пуштиле 4 рати, овие за кои што ти зборуваш се нови рати ?4 рати од информатичките стипендии се префрлени (нови корисници)
епа јас мислев дека тоа беше за старите корисници... Сум имал пари неколку дена без да знам!Пред некој ден им беа пуштиле 4 рати, овие за кои што ти зборуваш се нови рати ?
http://forum.kajgana.com/threads/Стипендии.11798/page-165#post-4812228епа јас мислев дека тоа беше за старите корисници... Сум имал пари неколку дена без да знам!
Сеуште неИма пари за новите корисните или не уште ?
Отприлика после 1 месец (така ми кажа колега којшто доби ваква стипендија )Информатичари(од годинашниве добитници на стипендија), после колку време ви стигна договорот од Министерство?
Значи ако сме ги давале договорите до 20ти, би требало до 20ти да стигнат а.. Оф, ајде уште малку ќе си почекаме за парички, надежно))Отприлика после 1 месец (така ми кажа колега којшто доби ваква стипендија )
Сеуште немаме договори стигнато, парите стигнаа пред договорите.Информатичари(од годинашниве добитници на стипендија), после колку време ви стигна договорот од Министерство?
Викаш и ние да си провериме случајно дан имаат префрленоСеуште немаме договори стигнато, парите стигнаа пред договорите.