Стипендии

Член од
26 април 2006
Мислења
13.024
Поени од реакции
1.940
Сајтов е паднат, ваљда има резултати а? Или глупа ми е логикава?

Член од
26 април 2006
Мислења
13.024
Поени од реакции
1.940
Веќе од 17 часот е така... Може ќе не изненадат со резултати.. Сите се надеваме :)
Една другарка влегла на првата страна имало 600 и кусур присутни. Ама одма коа стиснала на линкот резултати пак паднал и ништо. Или има и е пренапнат сајтот, или има некој проблем, не верувам дека им треба да го искључат сајтот за да качат еден ворд документ со имиња и презимиња.
Кога им треба олку каснење за резултати замислете за исплата хаха

Член од
14 април 2007
Мислења
1.812
Поени од реакции
1.047
Ме има на списоко. Аман, 20 души шо знам шо поднесоа на сите ги има на списоко :)
Многу распожени биле изгледа, ако така нека е секоја година :D

Член од
28 јуни 2010
Мислења
63
Поени од реакции
15
дали знаете нешто за приговори?во кој рок се даваат?каде да се обратам? имам просек 9.7 и ме нема на никој список, а дадов документи за двата..... :( фала многу на одговорот

Член од
7 јануари 2008
Мислења
5.366
Поени од реакции
804
дали знаете нешто за приговори?во кој рок се даваат?каде да се обратам? имам просек 9.7 и ме нема на никој список, а дадов документи за двата..... :( фала многу на одговорот
Министерството за образование и наука ги информира сите кандидати (вклучувајќи ги тие што добиле стипендија и тие што не добиле стипендија) дека за одлуката на Комисијата дополнително ќе бидат известени на домашна адреса.
За подетални информации може да се обратите на тел. 02-3140-147, Рамадан Османи и Душанка Георгиевска.

Поднеси приговор, нема шанси да те нема во билокој список со тој просек. Мој колега имаше 8.6 просек и поднесе документи за А и за Б тип стипендија. Сега проверил и го има како 776ти во списокот за Б тип.

Член од
21 октомври 2011
Мислења
83
Поени од реакции
22
Дали некој знае нешто за стипендиите за средношколци?
Рекоа дека ќе објават резултати на 30ти јануари, а уште нема ништо од тоа...

Kajgana Shop

На врв Bottom