Сте пуштиле ли солза на некој филм?

NaughtyByNature

Y Child
Член од
1 декември 2010
Мислења
423
Поени од реакции
427
Плачам редовно ко пратеничка плата и баш ми е кул. Најмногу на социјални теми, најмалку на љубовни. Последен пат пролеав 2-3 солзи денес на Menace 2 Society, а на 7 Pounds не можев воздух да земам 15 минути.

Член од
6 април 2009
Мислења
6.147
Поени од реакции
2.988
На Lion King кога бев помал. А сум се натажил на Lord of the Rings кога Фродо мораше да си замине на крајот.

Дрндалче

...никад не запира...
Член од
11 јануари 2009
Мислења
837
Поени од реакции
338
се здробив од плачење на Men in Fire кога главниов ќе иде у замена за девојчето.. :icon_frow:icon_frow:icon_frow
песната, моментот, мостот.... кога и да го гледам плачам....

bonbon4e

100% крејзи :P
Член од
4 септември 2010
Мислења
226
Поени од реакции
17
На Титаник и Last Song :place:

sveznajko

Random nobody
Член од
17 август 2006
Мислења
522
Поени од реакции
101
Кучето Жолтко и Животот е убав.

The_Red1

значи фактички
Член од
18 септември 2009
Мислења
4.209
Поени од реакции
4.756
Тие солзи што ги пролеав на вториот дел на Mr. Bones никогаш нема да ги заборавам :)))

Топче

Арсеналиста
Член од
18 септември 2010
Мислења
9.227
Поени од реакции
14.561
Што е со Hachiko,сите на него... мора да го гледам :)

А досега, не :)
Ако сакаш животни, ако си имал некое милениче до сеа, нема теорија а да не пуштиш солзи на тој филм...

Hachiko и 7 pounds од тие што ми текнуваат сеа, има и некој друг ваљда...

Член од
20 јуни 2011
Мислења
119
Поени од реакции
28
....добар избор :smir: :helou:
Општо земено многу плачам на филмови, знам и на комедија да се расплакам :pos2: Сакав да ги издвојам овие два ама Серпико и кукленце ме превариле :)

Titanic - класика, минимум 15 пати го имам гледано и секој пат плачам

Sweet November - Charlize Theron, Keanu Reeves

City of Angels - Meg Ryan, Nicolas Cage

Patriot - Heath Ledger, Mel Gibson

сега брзо го гледав Helen of Troy како ме трогнале последните 2-3 сцени се изнаплакав
Sweet Novembar navistina mnogu tazen film sega brzo go imav gledano onaka mi bese dosadno i mi go preporacaa i nemislev deka toolku mnogu ke se naezam ama samo na krajot mi se nasolzija ocite na scenata kade taa zamina(i si vikav uff kucka sto mu napravi :) ) inace titanic nz dali nesto so mene ne vo red :S alii voopsto ne mi dojde na placenje.
Inace drug film na koj sum pustil solza vistini ona(a ne sum takov i bas samiot si se zacudiv kako e mozno) filmot e LakeHouse so Sandra Buloc i Keanu Reeves.Inace meraklija su za romanticki drama ostp za drami zatoa sto nekoi i nemaat happy end i samo ja odslikuvaat realnosta od vistinskiot zivot pa takov film e Remember Me misla deka Robert pattinson glumese vo nego i isto A walk to remember(knigata bila mnogu dobra vo slobodno vreme sakam da ja zemam) na ovie dva filma nema sreken kraj i na niv mi se nasolzija malku ocite ama i..nekako dobro mi dojde zatoa sto treba da svatime deka vo zivotot nemozeme da imame smao ubavi momenti nemozeme sekogas da bidime najsrekni a najdobar nacin e da go svatime toa e preku filmot.E sega nekoi moze da si padnat vo mala depresija po vakvi filmovi ali toa e :) ne bi im preporacal na pomalite da gledat vakvi filmovi a za pogolemite tinejdzeri i za vozrasnite se navistina interesni

Факе

Highbury–the Home of Football
Член од
6 март 2010
Мислења
9.484
Поени од реакции
10.220
Не ми се случило и мислам дека нема да ми се случи.Језда се соживувам со филмовите,разни чуства , ова-она али солза да пуштам никад.

Nonteizam

Полихистор
Член од
13 декември 2008
Мислења
1.129
Поени од реакции
791

На 2:38 секогаш почнувам да липам...

Morgan Freeman

Немодератор
Член од
23 април 2010
Мислења
2.940
Поени од реакции
4.438
Единствен филм на кој имам заплачено е драмата на ББЦ со Дејвид Тенант филмот за Манчестер Јунајтед за несреќата во 58.та во Минхен.Ептен ми беше тажно...:place:

Член од
10 февруари 2011
Мислења
894
Поени од реакции
398
До сеа на никој филм неам заплачено !! па еве еден предизвик до режисерите некаа напраат филм шо ке ме расплаче :D :D :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P

Член од
12 април 2010
Мислења
10.060
Поени од реакции
15.032
момент 1:14......Полјаците го закачуваат на кука...тој вели дали ме слушаш татко....

Kajgana Shop

На врв Bottom