Сте пуштиле ли солза на некој филм?

Член од
18 декември 2008
Мислења
310
Поени од реакции
108
По природа сум многу цврста ретко плачам. Ама пред 2-3 недели го гледав Charlottes Web. Леле на крајот кога почнаа да течат тие солзи.....
неможев да се препознаам. А инаку тоа е филм според книгата Пајажината на Клементина...

Voice of Jericho

Twisted Firestarter
Член од
13 септември 2008
Мислења
301
Поени од реакции
137
Мене трагикомичен филм кај што течат солзи и од жал и од смеење ми е The 6th Ghost. Одпочеток многу ми е жал кога му умира братот на главната улога на терен, али после кога брат му ке биде дух, сум се мочал од смеење. :)

Член од
20 ноември 2008
Мислења
6.104
Поени од реакции
2.514
Сум пуштил солза на комедија, од шо се смеев многу ми дојде да плачам :):)

Annabel

Неутрална*
Член од
18 декември 2008
Мислења
1.298
Поени од реакции
183
Sweet November....ее филмов незнам више колку пати го имам гледано...ама секој пат кога и да го гледам неможам да се воздржам и секогаш плачам :toe:

V

Viktorijabt

Гостин
Не. Можеби сум се растажила или малку посилно ме погодиле Животот е убав и Ѕвонарот на Богородичината црква во Париз, ама не сум се расплакала.

Џ.

Ќутам на различни теми!
Член од
14 јули 2007
Мислења
868
Поени од реакции
183
Плачка сум признавам плачам на глупи шпански серии :)
А филмови што ме растажиле и на кои сум плачела се City of angels, Прошетка за паметенје и Есен во Њу Јорк.

АМБРОЗИЈА

случајна минувачка
Член од
22 декември 2008
Мислења
351
Поени од реакции
74
на ,,Оркански височини,, и ,, Игра на судбината ,, посебно на овој вториот , ама ретко плачам на филмови, на комедии често ми се случува да ми течат солзи од смеење,а во принцип не сакам да гледам тажни филмови, цел ден после ќе ми се навраќаат сцените.

La Española

Лекот е отров!
Член од
1 февруари 2007
Мислења
1.808
Поени од реакции
556
Дап... и тоа баш вчера...
Во текот на филмот некои солзи радосници пропратени со насмевка, после филмот солзи од тага :toe:

Гладиус

notusually
Член од
14 август 2008
Мислења
5.508
Поени од реакции
1.728
Па ми дошло онака да заплачам на неколку филмови каде од среќа каде од тага, али контрола...тоа е...

devojka111

i'm real
Член од
28 декември 2008
Мислења
1.937
Поени од реакции
148
на Титаник, 5 пати го имам гледано и пет пати имам плачено по Џек :(

igor108367

Dark Lord Sauron
Член од
25 јануари 2009
Мислења
2.516
Поени од реакции
113
Samo koga ke se isfrustriram od nekoj film i pcinjam da placam za zagubenoto vreme. Mi doslo da zaplacam koga citam nekoja kniga ama preku film mi e nekako nerealno.

gooner4life

Arsenal-Maniak
Член од
11 јули 2008
Мислења
7.037
Поени од реакции
1.567
хаха... епа никогаш вака не плачам .. не сум пуштил ни солза ама можеби не е филм .. туку документарец за Арсенал ... многу многу мемории ми разбуди филмчето .. и некако искочиа една , две солзи.. многу добар документарец за најдобрите играчи на Арсенал кои некогаш играле за клубот и како достигнале до таму... и тн... хахаахаха
а иначе не глеам некои трагедии .. романси хахах само комедии си глеаам од филмои класични така да... не сум пуштил солза хахах :) :helou:

Kajgana Shop

На врв Bottom