Сте пуштиле ли солза на некој филм?

THE_PIRAT

Avanti Formica atomica!
Член од
14 февруари 2007
Мислења
2.508
Поени од реакции
79
Да,на Postal почнав да плачам од смеење:pos2::pos2:

Член од
28 јануари 2009
Мислења
49
Поени од реакции
4
Na Titanik na krajot koga brodot tone a lugeto begaat i skokaat vo vodata pa gi pokazuvaat na pocetokot koga se kacuvaa i bea mnogu srekni deka odat vo Amerika pa i taa muzikata epten za placenje i na Lion King koga ke umre tatko mu na Simba a toj misli deka e zaradi nego pa ke izbega.

Sally

Paranoid android
Член од
22 август 2008
Мислења
1.279
Поени од реакции
170
Да. На Just Like Heaven, The Notebook, A Walk To Remember и се разбира, Titanic:)

Член од
28 јануари 2009
Мислења
238
Поени од реакции
37
Да многу често ми се дешава на комедии да се изнаплачам од смеење али нормалное на некоја добra тажна сцена да се пушти по некоја солза
мислам не важи ова за луѓе кој гледаат нон стоп хорори

Член од
26 јануари 2009
Мислења
230
Поени од реакции
10
eee porano na Kralot Lav :) i na Titanik - Rouz ko ke bidi stara , i ko ke izlezi nadvor ko ke se kaci na ogradata i pred da go frli toa sranjeto lanceto , ke se prisekja koga bila mlada kako bese so toj Dzek , e tuka tazno mi dojde nekako i mi prokapea solzi :) mozi i zosto 3 sati pred televizor - ne znam :)

Хакет Мен

Juventus Till I Die
Член од
23 јануари 2009
Мислења
10.227
Поени од реакции
3.414
Како помал на Титаник, а сега во скоро време на American Pie (сум плачел од смеење)

C R E S

Chelsea Fan!
Член од
30 јуни 2006
Мислења
3.515
Поени од реакции
1.266
Мн јако плачење сте удриле сите брао брао !! а последниот плачел али од смеење интересно ова :uvo:

Black Night

Galvanize
Член од
25 септември 2008
Мислења
327
Поени од реакции
20
На филмот Тетовирање.

Плачев кога Љубо-манијак го отепаа. Човекот беше обвинет само затоа што се бранел со силување. :icon_frow

Only*ME

Kaлимеро... :/
Член од
2 август 2008
Мислења
249
Поени од реакции
4
Не плачам никогаш на филмови, неможам знам дека е се тоа глумење и не се соживувам, макар било тоа и вистинска приказна.
Ама затоа знам да си се утепам од плачење на некоја добра книга без среќен крај.:helou:

Член од
23 јануари 2009
Мислења
75
Поени од реакции
2
ne mi se slucilo samo ednas, ama na City of angels kolku so imam placeno:( emotivna sum mn jbg

Kajgana Shop

На врв Bottom