- Член од
- 21 септември 2011
- Мислења
- 359
- Поени од реакции
- 640
Филмов не можам да го гледам поради таа новинарката, ауууу колку лошо глуми само го упропастува филмот...Ја читам темава и се чудам , како тоа никој досега не го спомна Година на змејот ( Year of the Dragon ) ... филмот е од 1985 год. и е во режија на Мајкл Чимино ( режисерот на Ловец на елени ) ... првпат ми е гледан пред повеќе од 20 години , и плус уште 3 до 4 пати ( кога и да го начекам на ТВ го гледам со задоволство )... иначе според мене ова е една од најдобро одиграните улоги на Мики Рурк .
Абе ок за глумата на Кинескињата , можи и да и во право , но мора да признаеш дека типката е ептен секси ... голема грешка ти е тоа што заради лошата глума на новинарката , го пропушташ овој одличен филм .Филмов не можам да го гледам поради таа новинарката, ауууу колку лошо глуми само го упропастува филмот...
Заеби што е секси кога ме нервира , ај да беше некој филм како Барб Вајр . Рурк ми е омилен глумец и тука е супер како што кажа, ама оваа кога ќе се избаци ајајјајј...што ја трпел Чимино што не и залепил некоја воспитна (?), кај ја најдоа само...позаслужена номинација за Златна Малина здравје...Абе ок за глумата на Кинескињата , можи и да и во право , но мора да признаеш дека типката е ептен секси ... голема грешка ти е тоа што заради лошата глума на новинарката , го пропушташ овој одличен филм .
Филмот го сакам заради Мики Рурк и Џон Лон. На Кинсескињата не ми ни текна додека не ја спомна. А за Џон Лон ми е криво што не успеа да направи добра кариера во Холивуд иако има многу добри филмови зад него.Заеби што е секси кога ме нервира , ај да беше некој филм како Барб Вајр . Рурк ми е омилен глумец и тука е супер како што кажа, ама оваа кога ќе се избаци ајајјајј...што ја трпел Чимино што не и залепил некоја воспитна (?), кај ја најдоа само...позаслужена номинација за Златна Малина здравје...