(Стара) Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
30 јули 2008
Мислења
2.066
Поени од реакции
71
Бооооооо....................................ами сеа...
Шо да напишам другарчина сеа..а....ПОРАЗ тежок ПОРАЗ...вистина три бода се исти и со Хул и со Ливерпул...ама не е исто...ич нее......посебно ПОРАЗ на ваков начин....
Утакмиците со Нигерпул се тие...тие што прават херој..тие што прават трагичаРИ...
Значи за утакмицата за која два дена салам неможев да спијам....за утакмицата за која сезона се чека да почне.....и да видиме ваков ПОРАЗ.
Али....јебига сја..“то је то“....е не е баш “то“ денеска...
Да бев блиску до Олд Трафорд..жими све беља ќе напрев голема...ко ќе ги соберев на тренинг играчите и све воспитни им мавав.....не ме боли фактот што изгубивме..мене Јунајтед ми е љубов..па не се замарам со победи или порази..мене УЖАСНО ме боли што загубивме на ваков (никаков) начин...
Абе растур не напраја...незневме кај сме цело полувреме...ко скарани со топката...пожртвуваност НУЛА (освем РУНИ и ТЕВЕЗ) ...желба за победа -не НУЛА... -(минус)1 ....не е ова Јунајтед...немаше тука тимски дух...не играше тим на победници..бевме една дезорентирана и тотално ИСФРУСТРИРАНА клапа на луѓе кои немаа однос кон дресот..кон светоста..
Луѓе простете ми што навистина го критикувам тимот..ама стварно катастрофално беше.......берем мене ми беше да гледам денеска 45 минути...
Али после се.....ќе замижам...и пак ќе се насмејам...мојата фрустрираност ќе помине за некој ден...се надевам и на играчите...се надевам ќе добијат соодветна лекција за денешнито натпревар...мислам, сигурен сум -дека многу може да се научи од денеска...им фали нова лекција за тимот...некој треба повторно да им објасни што всушност значи “културата“ Манчестр Јунајтед !
Така да ..на овој и на оној начин ќе ја потрошиме негативната енергија...и севто ова го оставаме во историја...оти не би биле тоа што сме -навивачи на Јунајтед,ако само цимолиме....секој пораз не прави ПОСИЛНИ...и сега единствено можам да им порачам на следните противници дека ќе налетаат на ранет ЛАВ -да се чуваат добро бидејќи дури сега јунајтед е спремен да гази...баш дури сега е спремен да ПОБЕДУВА !

Животот е премал за оваа голема љубов.....Јунајтед ЗАСЕКОГАШ !!!!!!!
BRAVOS eve sto ti znaci vistinski fan.

ZIKS

Ај за убо да е.
Член од
26 јануари 2007
Мислења
3.582
Поени од реакции
39
Незадоволителна игра, некои непоправливи грешки, и изгубивме, но сепак почеток на сезона е, па така да има време да се видат резултатите. Не сакам да ја коментирам играта на АНДЕРСОН, која беше катастрофална, но сепак морам да го поздравам Руни со прекрасната игра, и асистенцијата на Бербатов за голот на Тевез.

Член од
30 јули 2008
Мислења
2.066
Поени од реакции
71
требаше пенал да ни досуди судијана кога шкртел ја фати со рака по шутот на бербатов во 3 мин.
Ќе биде и тоа синко, ама малку понатака , следната утакмица...
Па што не кажа малку порано.

NanI

\Man_Utd/
Член од
14 јуни 2008
Мислења
540
Поени од реакции
2
Крај на кпај тоа е реалоста, изгубивме, па не е крај на светот, почнува да се разгорува првенството уште.

Acid

Frontman
Член од
22 јануари 2005
Мислења
35.226
Поени од реакции
34.519
Думан е баниран од темата заради тролување во погрешен фан клуб :)

Продолжете со дискусијата.

Член од
15 јули 2007
Мислења
12.406
Поени од реакции
545
Крај на кпај тоа е реалоста, изгубивме, па не е крај на светот, почнува да се разгорува првенството уште.
Да, не е ништо загубено. Уствари загубени се бодови. Ама не и првенството. Ја загубивме битката, но не и војната.

Член од
21 ноември 2007
Мислења
10.779
Поени од реакции
9.583
Добро ако гледаме лани имавме покастрофален старт,ама тоа е јбг.Мораат да се совземат момците сега.Со Виљареал ваков меч ако играат подобро да не го гледам.Единствено што требаше да продолжиме со напади после постигнатиот погодок,а не да се затвориме и одма после тоа не можевме ни шанса ни ништо.Тоа е тоа.Сами сме си криви зашто од готово,вересија направивме.Сами им ја дадовме победата,Сами им дадовме да владеат на теренот.Никој не ни е крив.Само некое инфо за повредеата на Керик некој да не има???

ZIKS

Ај за убо да е.
Член од
26 јануари 2007
Мислења
3.582
Поени од реакции
39
Думан е баниран од темата заради тролување во погрешен фан клуб :)

Продолжете со дискусијата.
Мислам дека му треба еден бан од Фан Клуб, цело време го пратам, само го спамира со непотребни коментари.

KL0$AR

I SEE DEAD PEOPLE
Член од
8 јануари 2008
Мислења
343
Поени од реакции
9
ОК си е бе дечки,па не може вечно да тепаме ебаго,со мали или големи екипи.јас секогаш кога играм спортска ги играм,(вклучувајки и денеска)и ме имаат зафркнато само они доста пати па никог несум ги пцувал или колнел,ама затоа 97% ги факам!
АА а за оние анти манчестер преку кур им е веке од пофалби од честитања мегусебе во ман фанклуб и со душа чекаа на вакво нешо за да се истурат.сепак исто ко лани ке биде КОЈ ПОСЛ.СЕ СМЕЕ НАЈСЛАТКО СЕ СМЕЕ анти ман-:pusk::pusk::pusk:

BoR4e

Manchester United
Член од
28 февруари 2008
Мислења
2.384
Поени од реакции
36
нема шо да праа и ајде ке пишува во фан клуб јунајтед
денеска катастрофа не смее тава да се повторее

Член од
19 септември 2005
Мислења
5.616
Поени од реакции
180
нема шо да праа и ајде ке пишува во фан клуб јунајтед
денеска катастрофа не смее тава да се повторее
Е катастрофа, како да не...

Недостигаше Роналдо. Не дека Манчестер не може без него, но сепак цела тактика е базирана врз него.

Сите тимови имаат таков играч... не е ништо страшно

Apokalipto

Tredici
Член од
4 март 2007
Мислења
15.576
Поени од реакции
2.586
Ајде Роналдо се враќа во вистински момент, се надевам декa шпекулациите кои ги читав за него и неговата форма на тренинзите се вистина :)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom