(Стара) Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Статус
Затворена за нови мислења.

BoR4e

Manchester United
Член од
28 февруари 2008
Мислења
2.384
Поени од реакции
36
берба ке дојде мора да дојде 1000 пати изјави оти сака да оде у јунајтед .. само не ме јасно шо го држат тотенхем оште

Член од
13 март 2008
Мислења
223
Поени од реакции
18
Сега прочитав во Бугарските весници дека бербатов со агентот наместо во лондон од софија директно отишле за Манчестер каде што се очекувало утре или во сабота да потпише со манчестер

INVINCIBLE

MUFC
Член од
9 декември 2007
Мислења
3.462
Поени од реакции
434
Сандерленд потпиша со Сисе и Дејвид Хили, двајца напаѓачи, така да тешко да се оствари трансферот на Саха во тимот на Кин.
Бербатов ќе потпише, можеби во овој момент токму тоа и го прави, можеби ќе биде за 2-3 дена, многу веројатно е да се пресели во Манчестер до понеделник...

INVINCIBLE

MUFC
Член од
9 декември 2007
Мислења
3.462
Поени од реакции
434
На тоа sportal.bg што ли не прочитавме за Димчо...

GavolRulz

hippopotomonstrosesquipedaliophobia
Член од
23 март 2008
Мислења
12.715
Поени од реакции
11.554
Ова лето е најнапнато..
Ни е*аа мамата за Роналдо и Бербатов..

^Exotic^

Wanderstruck
Член од
25 ноември 2007
Мислења
5.969
Поени од реакции
1.060
Ми чури главата од читање за двајцава...ајде одморете луѓе..чил:helou:

Член од
22 мај 2008
Мислења
700
Поени од реакции
25
Да бре луѓе дајте кажете нешто друго например за натпреварот со портсмунт што не чека. Тешок наптревар у п***у матер. Ако победиме ке биде одлични. Ме плаши што со овие гнидиве не ни оди никако. Многу се среќни кога играат против нас. Али мислам дека веке е редно да оствариме една лесна победа против нив.

Член од
10 февруари 2007
Мислења
4.773
Поени од реакции
2.082
Да бре луѓе дајте кажете нешто друго например за натпреварот со портсмунт што не чека. Тешок наптревар у п***у матер. Ако победиме ке биде одлични. Ме плаши што со овие гнидиве не ни оди никако. Многу се среќни кога играат против нас. Али мислам дека веке е редно да оствариме една лесна победа против нив.
Хаха...абе доста со овој ПортСМУНТ...
Портсмут е :)

Член од
15 јули 2007
Мислења
12.406
Поени од реакции
545
Абе тешко ќе биде пак... Со преполовен состав увек е тешко, ако игра Бербо можда може да ни помогне.
Секако дека кај Портсмут поголема ќе е мотивацијата, желни се за докажување, ем на нивен терен, па ќе треба повеќе да се потрудиме.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom