(Стара) Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Статус
Затворена за нови мислења.

Бавча

идол на младите
Член од
25 декември 2007
Мислења
11.825
Поени од реакции
11.453
Шознам, мене Бербатов не ми праи многу мерак... повеќе сакам Хунтелар да дојде. Само со Хунтелар не се знае колку/како ке се приспособи на Премиер Лига, а Берба е веќе као докажан и мислам дека со него е веќе готова работата, ке си искешира МанЈу колку треба... Ферги коа ке науми нешто, тоа е крај!
Да да, само што ако се случи да дојде Клас Јан, има да биде исто ко со Нистелрој, топки ќе му фрчат од сите страни, а тој шпртот знае да даде гол, сепак Димче е поискусен голгетер и играч, арно ама шо е до мене, би било топ да се земат и двајцата, е не ќе се заебаваме :pos:

Chombe_United

Да ми бричите ташаците!
Член од
14 декември 2007
Мислења
8.809
Поени од реакции
452
Еве го потписот на Берба:helou:

^Exotic^

Wanderstruck
Член од
25 ноември 2007
Мислења
5.969
Поени од реакции
1.060
Тоа долу 9-ка е?Значи таа бројка мисли да ја носи?Гудбај Саха:helou:

INVINCIBLE

MUFC
Член од
9 декември 2007
Мислења
3.462
Поени од реакции
434
Тој потпис изгледа му е извежбан од Тотенхем. Не мора да значи ништо засега. Иначе многу е веројатно да се ослободиме од Саха, ако го земеме Димчо. Руни+Тевез+Бербатов+Кемпбел=нема место за хронично повредениот Саха.

Бавча

идол на младите
Член од
25 декември 2007
Мислења
11.825
Поени од реакции
11.453
А баш Кембел го спремаат за во Хул на позајмица или некој сличен тим, зошто Ферги изјави дека и со Саха е решен проблемот ко со Харгривс и дека очекува нигерот оваа сезона да игра стандардно, сеа не до толку ама во секое време да биде спремен за гол! :)

Член од
10 февруари 2007
Мислења
4.773
Поени од реакции
2.082
А баш Кембел го спремаат за во Хул на позајмица или некој сличен тим, зошто Ферги изјави дека и со Саха е решен проблемот ко со Харгривс и дека очекува нигерот оваа сезона да игра стандардно, сеа не до толку ама во секое време да биде спремен за гол! :)
Ова Нигер ти е за Саха или грешка разбрав?
Ако е за него...не е од Нигерија, од Франција е :):helou:

INVINCIBLE

MUFC
Член од
9 декември 2007
Мислења
3.462
Поени од реакции
434
Ова Нигер ти е за Саха или грешка разбрав?
Ако е за него...не е од Нигерија, од Франција е :):helou:
Од каде и да е, нигер е секој црнец, нее битно тоа.
Наместо Саха, кој е 30 години, за четврти напаѓач подобро да го чуваме Кемпбел кој е 20. И така после сите овие повреди, Саха тешко да даде повеќе од 3-4 гола оваа сезона, со оглед и на конкуренцијата во тимот со доаѓањето на Бербатов. Ако дојде де....

Член од
10 февруари 2007
Мислења
4.773
Поени од реакции
2.082
Сака ли некој да се обложиме дека Бербатов ќе игра за Јунајтед во понеделник против Портсмут? :smir:

GavolRulz

hippopotomonstrosesquipedaliophobia
Член од
23 март 2008
Мислења
12.716
Поени од реакции
11.555

INVINCIBLE

MUFC
Член од
9 декември 2007
Мислења
3.462
Поени од реакции
434
Ќе игра за Јунајтед, само прашање на време е кога... Дај Боже да го имаме за Портсмут.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom