(Стара) Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Статус
Затворена за нови мислења.

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Венгер го земал Силвестре во Афронал гарант да му ја смирува детската градинка кога ќе збеснат. Фала му за се`, лојален беше, но и да останеше немаше да игра многу, близнаците сега дојдоа во тимот, млади се, а Силвестре е на залезот од кариерата.

[zEUs];1583523 напиша:
Нема никој ништо за секирање !!!
Ман има нареден тежок натпревар со Портсмунт и се е можно во тој натпревар , но лигата е долга и квалитетна така што ништо нема да се знае до последното коло бидејќи има доста квалитетни тимови така што на ман ќе му биде мн тешко да га одбрани титулата , тука се Арсенал , Ливерпул , мн опасниот Челзи а и добриот тим на Тотехем кои немаат среќа , а да не ги заборавиме Њу Касл кој имаат аспирации за високо на табелата .
СЕ НАДЕВАМ НА ДОБРА И НЕИЗВЕСНА СЕЗОНА , НЕКА ПОБЕДИ НАЈАКИОТ !

:vozbud::vozbud::vozbud::vozbud:

:tapp:

Член од
31 јануари 2007
Мислења
18.837
Поени од реакции
22.876
абе му помина времето на силвестре во ман утд искрено и мене не ми се верува дека играч од ман отиде во арсенал ама тоа е тоа и се надевам после потпишуванјето на дресот на манчестер тотенхем ке се налути на бербатов и ке го пушти во европскиот шампион:vozbud:

^Exotic^

Wanderstruck
Член од
25 ноември 2007
Мислења
5.969
Поени од реакции
1.060
И кога ќе се научите дека е Портсмут, не Портсмунт?:)

Инаку ова за Силвестре, како разбудување ми дојде.Фала ти Микаел за се што направи, за лојалноста, а најмногу што ме разбуди со оваа информација зашто како во транс сум од кога што се разбудив.Едино од се ме нервира, па како бе во Афронал?Што таму?Како ќе ти биде кога ќе дојдеш на Олд Трафорд и знаеш дека не играш за нив?Ќе ти даде срцето да играш?Море говедо едно келаво, прасе француско гони се таму:bip:

Член од
8 март 2007
Мислења
1.405
Поени од реакции
20
И кога ќе се научите дека е Портсмут, не Портсмунт?:)

Инаку ова за Силвестре, како разбудување ми дојде.Фала ти Микаел за се што направи, за лојалноста, а најмногу што ме разбуди со оваа информација зашто како во транс сум од кога што се разбудив.Едино од се ме нервира, па како бе во Афронал?Што таму?Како ќе ти биде кога ќе дојдеш на Олд Трафорд и знаеш дека не играш за нив?Ќе ти даде срцето да играш?Море говедо едно келаво, прасе француско гони се таму:bip:
Се изнаигра Силвестре во Манчестер и имаше голема улога во тимот:nenene:.Добар беше да ги заменува повредените дефанзивци.

NanI

\Man_Utd/
Член од
14 јуни 2008
Мислења
540
Поени од реакции
2
Dovolno mu bese na Silvestre vo United. Koga nema nesto vo timot mora da se isfrli visokot. Kade saka neka odi a Aresenal da bea po kvaliteten tim sigurno nemase da go zemat Silvestre.:pos2:

Berbatov stom pocnal da potpisuva dresovi od Manchester so 31 avgust sigurno e vo Manchester. Nema kade da bega.:helou::helou::helou:

Mlad_man

Sine Qua Non
Член од
20 април 2007
Мислења
3.475
Поени од реакции
207
Абе глеам сите со поделени мислења некои го псујат некои викаат фала ова она. Луѓе сте играле ли менаџер на компјутер. Манчестер ја прифатиле најдобрата понуда и го продале е сеа тој што да направи да каже не ги сакам Арсенал пошто за вас играв дајте ми некој друг послеб клуб нека е и втора лига ама нека не е Арсенал. Абе тие се исто како бизнисмени си бараат зделка добра нема ептен љутиш овде. Јас само да кажам фала запридонесот во јунајтед и толку.

Член од
21 ноември 2007
Мислења
10.747
Поени од реакции
9.505
Силвестре,со среќа нека му е,нас не ни требаше.Доста направи за клубот,уште ми е во ум топката што му ја даде на Руни пред 3 сезони кога игравме против Арсенал,кога Руни го топозираше на Леман.

Член од
21 август 2008
Мислења
5.204
Поени од реакции
953
i ete sea vi svrti grbot steta so ne ostana vo man utd sea dodeka se prilagodi na stilot na arsenal kje bide mn tesko

GavolRulz

hippopotomonstrosesquipedaliophobia
Член од
23 март 2008
Мислења
12.716
Поени од реакции
11.555

Димчо почнал да потпишува дресови од Јунајтед... Наш е, нема каде да бега.
Не верував, мислев дека се само некои медиумски глупости, ама од кога ја видов сликата :vozbud::vozbud: :)

Unknown Artist

I reject your reality and substitute my own.
Член од
16 ноември 2007
Мислења
322
Поени од реакции
15
Шознам, мене Бербатов не ми праи многу мерак... повеќе сакам Хунтелар да дојде. Само со Хунтелар не се знае колку/како ке се приспособи на Премиер Лига, а Берба е веќе као докажан и мислам дека со него е веќе готова работата, ке си искешира МанЈу колку треба... Ферги коа ке науми нешто, тоа е крај!

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom