(Стара) Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
15 јули 2007
Мислења
12.406
Поени од реакции
545
Гол разлика се гледа иначе, ако имаат исто бодови.
Тоа не беше пенал. На линија беше играњето со рака... А чим таков пенал покажа будалава, ондак можеше и за нас да покаже кога го фаулираа Керик. На крај таму Микел си паѓа без контакт судијава суди фаул... Е да ти ебам будалата.
Од нашата игра не сум задоволен, Челзи тепаше на педерски начин, со гол од пенал. Исто така негде после голот на Руни, Роналдо влета и судијата досуди офсајд, а во линија беше. Ебати будалата.
Ај да не биде се вадам на судиите, лошо и ние одигравме, ама сепак титулата е наша, не се двоумам тука.

INVINCIBLE

MUFC
Член од
9 декември 2007
Мислења
3.462
Поени од реакции
434
Аааууу вака не сум бил изнервиран многу оддамна. Кај го виде пеналот глупавиот судија? И после тоа 2 пати од гол линијата. И кога се збутаа е тогаш веќе незнаев кај ми е главата, жими се да имаше навивач на Челзи до мене ќе направев беља. Арно сам си гледав дома...

Apokalipto

Tredici
Член од
4 март 2007
Мислења
15.576
Поени од реакции
2.585
Не е Фер едноставно не е фер со пенал до победа во ваков меч, нека им служи на чест.

Vlatko_100

DUKE
Член од
21 јануари 2008
Мислења
648
Поени од реакции
20
Ај бе да му ебам судијата па и коментаторот за челзи толку да се навивало сите фаули им ги досуди
се гледа како се форсира челзи од ФА да освои но тоа нема да се случи нели е така

Член од
21 ноември 2007
Мислења
10.757
Поени од реакции
9.535
znacit do tolku sreka neam videno,vo 88 i 92 2 pati od na linija se vadi topkata.sudenjeto KATASTROFI!!!!.ama aj da ne se vadime so sudiite.nie sme vo pol pozicija.igrame doma so west ham i nagosti so wigan taka da ocekuvam 2 pobedi taka da ne e nisto strasno.neka se raduvaat navivacite na celzi ama ne znam ZOSTO se raduvaat!?

GavolRulz

hippopotomonstrosesquipedaliophobia
Член од
23 март 2008
Мислења
12.724
Поени од реакции
11.564
Тоа е тоа... сеа и без ПЛ можеме да останеме и без ЛШ!

Член од
14 април 2007
Мислења
1.812
Поени од реакции
1.047
Челзи се газловци невидени
А на коментаторот многу му знае муцката

Член од
15 јули 2007
Мислења
12.406
Поени од реакции
545
Абе Виган и Вест Хем се слаби противници, иако не дупат Вест Хем, секогаш играме незаинтересирано со нив, а лани не тепаа кога ни беше осигурана титулата.
Сега треба максимално да се посветиме, добро да играме, не со ебени долги топки, него со акции, сега ни требаат победи. Ех, сега гол-разликата ќе не спасува. Ај не сме за џабе тепале со убедливи разлики.

GavolRulz

hippopotomonstrosesquipedaliophobia
Член од
23 март 2008
Мислења
12.724
Поени од реакции
11.564
Коментаторот си нема појма бе!!!
А другото коло Челзи играт со Њукасл во гости, очекувам кикс!

eternum

-- 21 incoming ? --
Член од
27 јуни 2007
Мислења
1.030
Поени од реакции
1.167
На 11-ти мај на "JJB Stadium" атмосферата ќе биде како аватарот на exotic. Таман ќе може да си го смени. Има уште игра, не е се завршено.

ONE TEAM, ONE UNITED

INVINCIBLE

MUFC
Член од
9 декември 2007
Мислења
3.462
Поени од реакции
434
Ако се психолошки јаки момците ќе земеме и ЛШ и Премиер. Само тешко да не се осеќаат последици од ваков безвезален пораз...

back from hell

the number 23
Член од
17 март 2008
Мислења
786
Поени од реакции
7
сега мора најозбилно да играме ако сакаме да ја освоиме титулата.
виган и вест хем се незгодни тимови ама МОРА да ги поебеме.
а и челзи би требало да киксне на некој од преостанатите дуели.
btw за мечот прво полувреме катастрофа никаква игра немавме до кога фергусон ќе го става гигс во игра????ајде продавај го таму на сандерленд нека му прави друштво на рој кин таму.
откако влезе роналдо подобра играта беше ама џабе. тоа ти е коа наместо андерсон влегува о шеј. харгривс во одбрана???
заебана беше формацијата уште од почетокот.
ајде сега во овие 4 натпревари 4 победи ни требаат и готово е.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom