(Стара) Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Статус
Затворена за нови мислења.

eternum

-- 21 incoming ? --
Член од
27 јуни 2007
Мислења
1.030
Поени од реакции
1.167
Ако тепа виган денеска, нема шанси да испадне од лигата, така да со него ни е сигурна победа :smir:

SrRulz

Siempre Real Madrid
Член од
8 декември 2007
Мислења
4.845
Поени од реакции
221
Ма дај нема што да се нервирате сосема очекувано беше ова,туку титулата е во ваши раце доколку не киксирате на следните два меча :toe:.

Vlatko_100

DUKE
Член од
21 јануари 2008
Мислења
648
Поени од реакции
20
Бидејќи судијата не можеме да го најдеме предлагам кој го најде коментаторот да не викане сите да го нашминкаме убаво

INVINCIBLE

MUFC
Член од
9 декември 2007
Мислења
3.462
Поени од реакции
434
Да не се залажуваме со тоа што примивме од пенал и што 2 пати вадеа од линијата... Играта мене лично не ми се допадна, посебно 1 полувреме. Да игравме како што знаеме и да изгубевме тогаш може да се буниме и да ни е криво, ама со ваква игра... Уште во првите 20 минути знаев дека така ќе заврши натпреварот.

А титулата ќе е наша, не верувам дека ќе си дозволат луксуз и против Виган и ВХ вака да играт.

eternum

-- 21 incoming ? --
Член од
27 јуни 2007
Мислења
1.030
Поени од реакции
1.167
Само не ми е јасно зашто го извади Андерсон, кога он на неколку пати сечеше топки и повлекуваше контри .... Оши е класи под него :nenene:

Nikolic

Џентлмен
Член од
8 април 2008
Мислења
1.576
Поени од реакции
68
Слаба игра...ама сепак сезоната е ваша имате голема предност пред Челзи

eternum

-- 21 incoming ? --
Член од
27 јуни 2007
Мислења
1.030
Поени од реакции
1.167
Дечки ај смирете се, баталете ги мајмуните .... никој не му праи муабет, па фатил да ремети по форумот. Еве кај мене веќе ристето нема ич да го јавува, на ниедна тема :vozbud:

Apokalipto

Tredici
Член од
4 март 2007
Мислења
15.576
Поени од реакции
2.585
Пцуење ис нот алауд :)

ВИДИЧ КАКО Е БЕ ИМА НЕКОЈ ИНФО ?

back from hell

the number 23
Член од
17 март 2008
Мислења
786
Поени од реакции
7
од многу луксуз фергусон си дозволи вакво нешто.
си комбинира со формација на 5 натпревари до крај.
видич да не е повреден пак???
а руни ми изгледаше повреден да не знае некој нешто и за него??

Unknown Artist

I reject your reality and substitute my own.
Член од
16 ноември 2007
Мислења
322
Поени од реакции
15
Абе ајде, Фергусон заебава...
...почнува без Роналдо, го вади Андерсон место Нани (типот беше бунар, црна дупка...)
...ме потсеќа на Липи кога беше во Јувентус (периодот пред да го отпуштат), кога почнуваше со пола прв тим... ке им збрчат гол, па почне да ги става првотимците.
Како и да е... не ни се криви судиите, си изгубивме... мада Манчестер секогаш кога освојувал титули играл слабо со јаките, а стабилно со послабите... така се освоува првенство.

П.С
Фан сум на Шевченко (кога играше/ке игра за Милан) ...ама кај најде гомнарот сеа да изиграва херој... цела сезона топка не виде.
Тоа ти е... :toe:

T

tino097

Гостин
Од неверодостојни извори наводно Руни има проблеми со препоната, а Видич ќе бил спремен за Барса.

Иначе ако им се лизни титулата целата вина треба да ја сноси Фергусон, на ваков важен натпревар не смееше да тактизира.

Али сепак ова ја прај најинтересна за гледање Англиската лига. На 2 кола до крајот се може да се деси :)

Nikolic

Џентлмен
Член од
8 април 2008
Мислења
1.576
Поени од реакции
68
од многу луксуз фергусон си дозволи вакво нешто.
си комбинира со формација на 5 натпревари до крај.
видич да не е повреден пак???
а руни ми изгледаше повреден да не знае некој нешто и за него??
на Видич го удрии у устата со колено а Руни ми изгледаше како препоно да го боле

Член од
28 октомври 2007
Мислења
787
Поени од реакции
300
se trudam nekoe vreme da go svatam sto mu e na SAF so izumive sto si gi pravi na nekolku kola pred krajot?.... DALI E NORMALEN- se ponasa kako 1 va godina da e trener!!!!!!!!!
vidic znaci stvarno nema srekja
kade so gigs???!!!!!!
flecer????
mesto uste sega da si ja osigurase titulata on...
sum kazal bezbrooj pati pak ke kazam, treba da ja igrame NASAAAAATA igra, ne sme derbi da se branime!!! intereso li mu e da si igra ku*ot so site nas? ejjjjjj so celzi go izvadi ovoj sostav ccccccc pa i ostaj toa so defanzivna taktika......... uhhhhhhhh

Apokalipto

Tredici
Член од
4 март 2007
Мислења
15.576
Поени од реакции
2.585
Од неверодостојни извори наводно Руни има проблеми со препоната, а Видич ќе бил спремен за Барса.

Иначе ако им се лизни титулата целата вина треба да ја сноси Фергусон, на ваков важен натпревар не смееше да тактизира.

Али сепак ова ја прај најинтересна за гледање Англиската лига. На 2 кола до крајот се може да се деси :)
Фала на инфо :smir:
А за тактизирањето не смееше ни да помисли ама ај тој е таму ставен за тоа да мисли не сме ние.

Vlatko_100

DUKE
Член од
21 јануари 2008
Мислења
648
Поени од реакции
20
Пцуење ис нот алауд :)

ВИДИЧ КАКО Е БЕ ИМА НЕКОЈ ИНФО ?
само за потсетување ударот на дрогба беше со намера да се повреди Видиќ за да може без него да играме а судијата од тој момент се виде дека ќе суди за челзи не досуди фаул а да не зборам за жолт

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom