Србија ја укинува ТВ претплатата

Член од
30 мај 2012
Мислења
5.027
Поени од реакции
2.889
Hehe,najjaki se 30 god starite makedonski prikazni sto gi vrtat pio 5 pati na den. Katastrofa abe do daska. I za ova sranje li da plakame pretplata?

leandra

Модератор
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.641
Поени од реакции
38.562
Треба да си најдат начин да се финансираат. Не сме ние должни да плаќаме за бесплатно рекламирање на влади. И тоа ако имаш фирми секаде стасува рдт мамицата нивна апашка.

Член од
12 април 2010
Мислења
10.060
Поени од реакции
15.032
МРТВ е пијавица закачена за народот.
Додуша по закон сите пари не оделе во МТВ оделе и за други проекти (патувања на службеници, поклони за швалерки)

Член од
17 јануари 2009
Мислења
2.814
Поени од реакции
4.666
Одамна не гледам МТВ (додуша, не ги гледам ни другите македонски телевизии, ама за нив не ни плаќам). Потполно бесмислена е тв претплатата. Со оглед на тоа што се прикажува треба парите да си ги бараме назад.

Македонеро

Домаќин
Член од
15 декември 2008
Мислења
3.503
Поени од реакции
1.894
Србија ја укинува а ние ја воведуваме радиодифузна такса за тиња програма и клатачи на врати.

Член од
24 јуни 2012
Мислења
39
Поени од реакции
13
Ај не серите многу за МТВ за разлика од порано сега има одлична програма, драстично се оправија.
se opravija sega imat poveke vraboteni od bilo koja fabrika za proizvodstvo
--- надополнето: 29 август 2012 во 17:27 ---
Браво за србите,каде сте сега македончиња само кај нас нема криза се ке си плакаме и за секс данок ке ни удрат оти не го осекаме

Zaphod Beeblebrox

Поранешен покул Божино
Член од
7 јуни 2008
Мислења
16.676
Поени од реакции
21.233
А чек, зашто ги нападнавте МТВ, коа не ја поскапеа претплатата, туку во Србија ја укинаа? Демек до сеа немаше бунт, па мораше во Србија да укинат па да се накурчите јако? Па еве, МТВ најави едно 6 серии до сега, висококвалитетни и амерички, за разлика од другине, кои иако лапаат пак процент од РДТ па пак даваат исти турски срања по цел ден. Не ве сфаќам. Или сте толку запнале дека МТВ нема програма или толку не сакате да се информирате што серии ќе даваат за некоја недела?

Fringe

Скитник низ паралелни светови
Член од
24 септември 2011
Мислења
7.898
Поени од реакции
3.006
ја опрајле програмата my ass. Купија пар серии шо завршија одамна и сите ги имаме гледано а на секој 2 минути не пропуштат да не известат колку студенти се запишаја вонредно на престижнио универзитет во Штип
А олимписките игри каде ги гледаше?
Формула 1 на која тв ги гледаш?
Од септември CSI на кој канал ќе гледаш?
Дали ако не се направеше РДТ да се наплаќа преку УЈП,ке го имаше тоа задоволство.
Ако тука ја укинат РДТ,ќе направат голема глупост
Инаку за ваша информација плаќам 7-8 РДТ
--- надополнето: 29 август 2012 во 17:59 ---
se opravija sega imat poveke vraboteni od bilo koja fabrika za proizvodstvo
--- надополнето: 29 август 2012 во 17:27 ---
Браво за србите,каде сте сега македончиња само кај нас нема криза се ке си плакаме и за секс данок ке ни удрат оти не го осекаме
На таквите како тебе и тоа им е малку!

leandra

Модератор
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.641
Поени од реакции
38.562
А чек, зашто ги нападнавте МТВ, коа не ја поскапеа претплатата, туку во Србија ја укинаа? Демек до сеа немаше бунт, па мораше во Србија да укинат па да се накурчите јако? Па еве, МТВ најави едно 6 серии до сега, висококвалитетни и амерички, за разлика од другине, кои иако лапаат пак процент од РДТ па пак даваат исти турски срања по цел ден. Не ве сфаќам. Или сте толку запнале дека МТВ нема програма или толку не сакате да се информирате што серии ќе даваат за некоја недела?
Зошто не си ги видел темите каде што се плука.
Пребарај МРТВ и преброј ги плуканиците од кога е отворен форумов до сега.
--- надополнето: 29 август 2012 во 18:17 ---
Дали ако не се направеше РДТ да се наплаќа преку УЈП,ке го имаше тоа задоволство.

Да ти ги дадам и моите три плаќај ги.

M

Muranyi

Гостин
Моментално од сите срања што ги гледам по нашиве ТВ,МТВ ми изгледаат најнадежни.Башка и Лига Шампиони ќе гледаме на МТВ:)

^X^

Член од
22 декември 2007
Мислења
1.457
Поени од реакции
376
Не само што ја укинуваат ТВ претплатата, укинуваат и други 35 неданочни и парафискални давачки. Има ли некаде некој извештај колакави се вкупно кај нас ваквите давачки? Да не сме рекордери ние на ова поле. Турската амбасада пред некој месец се жалеше на ваквите скриени давачки со кои се теретат инвеститорите кај нас. Значи тука спаѓаат ТВ претплата, фирмарина, шумарина, драпаринА итн.

Член од
30 мај 2012
Мислења
5.027
Поени од реакции
2.889
Моментално од сите срања што ги гледам по нашиве ТВ,МТВ ми изгледаат најнадежни.Башка и Лига Шампиони ќе гледаме на МТВ:)
Ako ne se lažam liga na šampioni nema da ima na mtv,boom tv ima otkupena eksluziva i mislam deka vo idnina ke se naplaka. f1 imas na rtl,sat1 itn.
seriite gi imas na internet od A do Š 5 godini unapred može site da gi gledaš.
MTV e običen komunistički dinosaur,sramota ima 2-3000 zaposleni toa ti e narod za 30 sredni fabriki.

SinisteR.

Is this your homework Larry?
Член од
10 јуни 2011
Мислења
2.823
Поени од реакции
7.033

Олимписките игри ги гледав на евроспорт
ЦСИ гледав на ХРТ уште пред неколку години и после на торенти
Иначе овие не се први олимписки игри или па Формула 1 на кој шо вршат пренос. Вршеа пренос на сите летни и зимски после осамостојување а вршеа и преноси на формула1 во 90тите и нешто потоа,не знам точно до која година,и сето тоа без никакви такси. Значи сум го имал тоа задоволство и за без пари. Она шо сега јас и ти го плаќаме се сите :гомце: шо ги праеле сите директори од нејзино формирање до сега. И ако сака владата МТВ да биди нејзин мегафон таја нека си го плаќа ама со пари од партијата а не со државни пари,пошто тие се пари на народот

Kajgana Shop

На врв Bottom