Србија ја укинува ТВ претплатата

• Креатор на темата Креатор на темата valvoline
  • Време на започнување Време на започнување
Нашиве немаат јајца за нешто слично, ама дефинитивно имаат јајца за воведување на уште некоја давачка.
Владава ни е како поп
‘‘Дај попе - неможе
На попе - може‘‘ :свиркам:

Кој филм Тропски Горештини?
Не слушна ли дека само кај нас ќе се емитува премиерно ова лето. :vozbud::vozbud::vozbud: :cool:
И Летни Авантури е на репертоар. Изглеа само Беверли Хилс 9201 ја презакажува својата премиера :tapp:

Ај не серите многу за МТВ за разлика од порано сега има одлична програма, драстично се оправија.

Така е оправени се, сеа ќе ни накачат на 300 денари наплата...

Ај не серите многу за МТВ за разлика од порано сега има одлична програма, драстично се оправија.

Како нема да се поправат кога и кокошарниците, краварските и свињарските фарми плаќаат радиодифузна такса :свиркам:,

?
Da ne si vraboten tamu pa tropaš vakvi gluposti? Koja programa be,nitu 1% od narodov ne gleda mtv,samo formula1 vredi ama i toa može da se gleda na druga programa.
btw bratucedot prodava na tezga,nema struja i pokraj toa mora da plaka rtv pretplata za firmata. Znaci plaka i za doma i za na tezga. Kretenizam.

Сега плус со дигитализацијава може ќе се покачи претплатата, а дека ќе се намали не ми се верува. :tapp:

Па што плаќате радиодифузија?Ќе им ебам мамата лоповска,не им плаќам тоа.Може слободно да ја исклучат МТВ кај мене.Што уште нема да измислат за да не опљачкаат.
33% моќност плаќаме за струја ??? WTF е тоа бе?Сега ќе им текне и за вода да плаќаме 33% - "течност".
33% моќност +18% ддв + улично осветлување = пола сметка ја плаќаш за паразитиве под буџет.

?
Da ne si vraboten tamu pa tropaš vakvi gluposti? Koja programa be,nitu 1% od narodov ne gleda mtv,samo formula1 vredi ama i toa može da se gleda na druga programa.
btw bratucedot prodava na tezga,nema struja i pokraj toa mora da plaka rtv pretplata za firmata. Znaci plaka i za doma i za na tezga. Kretenizam.
Па ќе гледаш на МТВ, не на та другата програма и така ќе биди гледана телевизијата.
Инаку и јас сум против плаќање на РДТ.

МТВ треба да се укине уште утре, се' да оди под приватно. Кога можеа на времето да ги продадат НИП Нова Македонија и другите пишани медиуми, можат и овој лапач на буџетски пари. Ова ќе овозможи да се укине радиоконтузната такса.

Најголемите џабелебароши што сум ги видел биле или од Македонија Пат или од МРТВ, рамковните можат вода да им носат во таа дисциплина.

ја опрајле програмата my ass. Купија пар серии шо завршија одамна и сите ги имаме гледано а на секој 2 минути не пропуштат да не известат колку студенти се запишаја вонредно на престижнио универзитет во Штип

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom