- Член од
- 23 март 2010
- Мислења
- 199
- Поени од реакции
- 62
Абе дај не тропајте глупости, па МТВ имат најдобра ТВ програма од сите ТВ. Сител и Канал 5 да не имаат поубава програма што 24/7 дават турски серии. Моментално МТВ и Телма најмногу ги гледам од македноскиве канали. И не верувам дека сите ги имаат гледано Fringe, Supernatural, Gossip Girl итн.. Ако јас спуштам серии од интернет не значи дека сите спуштаат. Има многу луѓе кои сакат да гледаат серии, филмови и сл на ТВ ![Насмевка :) :)](/styles/default/xenforo/smilies/smile.png)
И не се само филмовите, МТВ има разновидна програма и полека полека се опоравува. Не може се наеднаш. И како што гледам рекламираат Лига на шампиони дека ќе даваат.
Само уабо би било да ги укинат оние владнини реклами зошто ми одат на нерви. Нека даваат ЕПП поубаво како порано.
Можат да ја укинат и кај нас РДТ ако се сменит законот и ако ја финансираат Владана. Ама тој модел баш и не се покажа претходно или можеби се беше до крадците во МТВ.
![Насмевка :) :)](/styles/default/xenforo/smilies/smile.png)
И не се само филмовите, МТВ има разновидна програма и полека полека се опоравува. Не може се наеднаш. И како што гледам рекламираат Лига на шампиони дека ќе даваат.
Само уабо би било да ги укинат оние владнини реклами зошто ми одат на нерви. Нека даваат ЕПП поубаво како порано.
Можат да ја укинат и кај нас РДТ ако се сменит законот и ако ја финансираат Владана. Ама тој модел баш и не се покажа претходно или можеби се беше до крадците во МТВ.