МРТВ ГО КРАДЕ НАРОДОТ!

Дали сте задоволни од МРТВ?

• Да.

Гласови: 23 12,3%
  • Не.

Гласови: 135 72,2%
  • Не ме интересира./Не се замарам.

Гласови: 29 15,5%

• Вкупно гласачи
    187
Член од
21 август 2011
Мислења
5.064
Поени од реакции
5.665
Леле овие се луди скроз на скроз изблесавале ! и УЈП таман ќе наплаќа со сила 400ден мераци!! САКАЛЕ да бидат као HTV !!:tapp: најбољи беа коа го даваа мечето ушко :) таму и застанаа со времето ..ужас
--- надополнето: Nov 16, 2011 12:29 PM ---
Ej браво кај ти текна за мечето ушко, ама од дамна го немаат давано, ми се чини од лани;)

Mila Mina

❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤
Член од
12 ноември 2011
Мислења
649
Поени од реакции
712
Па зошто преку ујп ја направија уплатата? За да можат во секое време да ти ја блокираат сметката. Мамицата нивна апашка.
за да неможеш да бегаш :D
--- надополнето: Nov 16, 2011 12:40 PM ---
Ej браво кај ти текна за мечето ушко, ама од дамна го немаат давано, ми се чини од лани;)
тоа им беше најбољи дел од цела програма:D го обожавааавв :love:

leandra

Модератор
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.641
Поени од реакции
38.562
Мене се ми е јасно на темава освен овие 21 кој кликнале на анкетава ДА. Може ли јавно да кажат кој се и да им ги дадам и моите сметки да ги плаќаат наместо мене, оти јас лично под присила ја плаќам МРТВ.

Член од
21 август 2011
Мислења
5.064
Поени од реакции
5.665
Мене се ми е јасно на темава освен овие 21 кој кликнале на анкетава ДА. Може ли јавно да кажат кој се и да им ги дадам и моите сметки да ги плаќаат наместо мене, оти јас лично под присила ја плаќам МРТВ.
Moжда разбрале дали сте задоволни од услугите позади МРТВ;)

Член од
3 јули 2010
Мислења
1.230
Поени од реакции
1.863
Што не направат плус нешто како "Солидизирајте се со МТВ, и да ја направиме како CNN, плаќајте за 14 месеци годишно*, по само 1000 денари !"

*Tnx

I

Iblis

Гостин
Леа мамичка, ние сите плаќаме под присила.
Најјако ми беше кога требаше да се плаќаат сметки за РДТ во клубот, никој не се замара ни со радио ни со ТВ, што е нормално, сепак одевме таму за да изучуваме боречка вештина, а секој месец на частеа со по 1 сметка, едвај се отарасивме од с*ањето.
--- надополнето: Nov 16, 2011 12:57 PM ---
Што не направат плус нешто како "Солидизирајте се со МТВ, и да ја направиме како CNN, плаќајте за 14 месеци, по само 1000 денари !"
14 месеци годишно*
Fixed

VLJ

Член од
14 ноември 2011
Мислења
2.277
Поени од реакции
4.314
Мене најмногу ми се допаѓа оваа емисија која претставува врв во специјалните ефекти, не само на балканско, туку и на светско ниво. Гарант нешто во ваков стил имал замислено и Џејмс Камерон кога решил да го прави Аватар, ама нешто не му испаднало. Кај може тој со нашата МТВ.
http://mtv.com.mk/mk/emisii/1656/leksikomani.aspx

fmi

Член од
1 февруари 2007
Мислења
13.039
Поени од реакции
2.270
Поради това,дека ние немаме ваква такса ме интересира какво право добивате кога ja плакjaте? За што плакjaте реално?

Член од
18 октомври 2010
Мислења
1.824
Поени од реакции
6.092
Поради това,дека ние немаме ваква такса ме интересира какво право добивате кога ja плакjaте? За што плакjaте реално?
Со законот за радиодифузна дејност, плаќањето радиодифузна такса е регулирано како јавна давачка. Секое домаќинство и секоја фирма се задолжени да плаќаат. Право ама баш никакво не добиваме :), со тие пари се финансира јавниот сервис Македонска радиотелевизија, парите би требало да се наменети за развој на програмската шема и производство на македонски програми, но со оглед дека од нашата самостојност до сега едвај да има некаква промена, парите очигледно одат на друго место.

The_LiGhT'

Stop DISCRIMINATION
Член од
29 април 2009
Мислења
587
Поени од реакции
123
Sto se slucuvase denes so MTV okolu 18 casot i 30 minuti, nemase nieden kanal programa samo test slika...

Kajgana Shop

На врв Bottom