se opravija sega imat poveke vraboteni od bilo koja fabrika za proizvodstvoАј не серите многу за МТВ за разлика од порано сега има одлична програма, драстично се оправија.
Нема потреба да го гледаме.Кај нас овој филм не го гледаме.
А олимписките игри каде ги гледаше?ја опрајле програмата my ass. Купија пар серии шо завршија одамна и сите ги имаме гледано а на секој 2 минути не пропуштат да не известат колку студенти се запишаја вонредно на престижнио универзитет во Штип
На таквите како тебе и тоа им е малку!se opravija sega imat poveke vraboteni od bilo koja fabrika za proizvodstvo
--- надополнето: 29 август 2012 во 17:27 ---
Браво за србите,каде сте сега македончиња само кај нас нема криза се ке си плакаме и за секс данок ке ни удрат оти не го осекаме
Зошто не си ги видел темите каде што се плука.А чек, зашто ги нападнавте МТВ, коа не ја поскапеа претплатата, туку во Србија ја укинаа? Демек до сеа немаше бунт, па мораше во Србија да укинат па да се накурчите јако? Па еве, МТВ најави едно 6 серии до сега, висококвалитетни и амерички, за разлика од другине, кои иако лапаат пак процент од РДТ па пак даваат исти турски срања по цел ден. Не ве сфаќам. Или сте толку запнале дека МТВ нема програма или толку не сакате да се информирате што серии ќе даваат за некоја недела?
Да ти ги дадам и моите три плаќај ги.А олимписките игри каде ги гледаше?
Формула 1 на која тв ги гледаш?
Од септември CSI на кој канал ќе гледаш?
Дали ако не се направеше РДТ да се наплаќа преку УЈП,ке го имаше тоа задоволство.
Ако тука ја укинат РДТ,ќе направат голема глупост
Инаку за ваша информација плаќам 7-8 РДТ
--- надополнето: 29 август 2012 во 17:59 ---
На таквите како тебе и тоа им е малку!
Ako ne se lažam liga na šampioni nema da ima na mtv,boom tv ima otkupena eksluziva i mislam deka vo idnina ke se naplaka. f1 imas na rtl,sat1 itn.Моментално од сите срања што ги гледам по нашиве ТВ,МТВ ми изгледаат најнадежни.Башка и Лига Шампиони ќе гледаме на МТВ![]()
Олимписките игри ги гледав на евроспортА олимписките игри каде ги гледаше?
Формула 1 на која тв ги гледаш?
Од септември CSI на кој канал ќе гледаш?
Дали ако не се направеше РДТ да се наплаќа преку УЈП,ке го имаше тоа задоволство.
Ако тука ја укинат РДТ,ќе направат голема глупост
Инаку за ваша информација плаќам 7-8 РДТ
--- надополнето: 29 август 2012 во 17:59 ---
На таквите како тебе и тоа им е малку!