Србија ја поддржува Грција во “спорот’’ за името

КОСМЕТ

Косово је Србија
Член од
24 октомври 2009
Мислења
63
Поени од реакции
4
Ја незнам како можеш да живееш во илузија. За Кирил и Методиј све пишува само не пишува дека биле Македонци.

ЕДИТ - без навреди.

Член од
18 февруари 2008
Мислења
2.201
Поени од реакции
86
А јас не знам како мислиш дека си голем Србин ако пишуваш овакви гомна. Дали затоа што патиш од тоа дека не си вистински Србин па мора да пишуваш овакви и да се правиш маж за да се докажеш вистински вреден за да може да да те прифатат како Србин. А всушност само одиш контра она што би требало да ти биде поента т.е. заштита на интересите на Србија. Така да со секој нареден твој пишан збор вртиш по 2 најмалку контра Србија, па види ти сметката како ке ти испадне.

Настрана муабетот што си лигуш....

Член од
20 јуни 2007
Мислења
809
Поени од реакции
18
Остај друго, ова е еден добро информиран wannabe Србин. Толку добро информиран, што ни пастира "факти" од википедија. :)

КОСМЕТ

Косово је Србија
Член од
24 октомври 2009
Мислења
63
Поени од реакции
4
Мали, седи мирен бре, ова ако ти пали со децава нема со мене. Темава е отворена против Србија. Мене ич не ме боли ти и остали што мислат за Србија. Пробувам малце да освестам неколкумина интернет патриоти. Неможеш да присвоиш нешто што не ти припаѓа. Александар е наш, Цар Душан е наш, Аристотел исто така, Кирил и Методиј се наши, Цар Самоил е наш и уште миљарда. Ништо од тоа не е ваше.Вашата реалност е 20 години заостаната држава која ја водат лопови и бараби скоро 40% невработени и никој ништо не реагира Тоа е реалноста.

Ч Е Н Т О

Методија Андонов
Член од
3 јули 2008
Мислења
1.698
Поени од реакции
1.615
Ја незнам како можеш да живееш во илузија. За Кирил и Методиј све пишува само не пишува дека биле македонци.
Абе како и да го свртиш, вистината пак те боли, пече, сол на жива рана ти става.
А таа е дека ти, сите срби, и останатите така-наречени Словенски народи (и некои wannabe Словенски :kesa:, кој ли..?) пишувате, а и во голем дел зборувате така како што зборувате денес заради МАКЕДОНЦИТЕ (или Македонските Словени, Склавини) врз чиј јазик Кирил и Методиј (кхмм, кхмм... нивниот роден-МАЈЧИН јазик) ја направија Глаголицата.

Затоа немој многу да ми глаголиш по форумов, туку принаучи од кај ти дува ветерот за да не ти се изгасне кандилцето.

А, кога сме веќе кај кандилцето дедер лепи бекни овде од кога тоа вие Трибалите сте христијани, и кој ви даде вера..?
:helou:

Z

Zona Pelucida

Гостин
Се молат припадници на етничките малцинства во РМ да не го навредуваат мнозинството.
Никој не навредува никого само сум реална,а колку што ти си македонец у државава толку сум и јас.Пријатно и не остапувам од моето мислење,нека ти текне само колку им попуштивме на албанците,па после збори дали гзот не сме си го продале.

Член од
18 февруари 2008
Мислења
2.201
Поени од реакции
86
Мали, седи мирен бре, ова ако ти пали со децава нема со мене. Темава е отворена против Србија. Мене ич не ме боли ти и остали што мислат за Србија. Пробувам малце да освестам неколкумина интернет патриоти. Неможеш да присвоиш нешто што не ти припаѓа. Александар е наш, Цар Душан е наш, Аристотел исто така, Кирил и Методиј се наши, Цар Самоил е наш и уште миљарда. Ништо од тоа не е ваше.Вашата реалност е 20 години заостаната држава која ја водат лопови и бараби скоро 40% невработени и никој ништо не реагира Тоа е реалноста.
Во тој случај знаеш што, ај одј*би. Не знам па што кој ку*ац бараш на наши форуми, коњ еден.

Модератори зошто го толерирате идиотов?

^X^

Член од
22 декември 2007
Мислења
1.457
Поени од реакции
376
Никој не навредува никого само сум реална,а колку што ти си македонец у државава толку сум и јас.Пријатно и не остапувам од моето мислење,нека ти текне само колку им попуштивме на албанците,па после збори дали гзот не сме си го продале.
Види, освен Србски и Албански постојат и Македонски интереси. Наместо да се ставиме во функција на разни туѓи политики и пропаганди, треба само да си ги браниме сопствените интереси.
Затоа што нашиве "добронамерни" соседи изгледа решиле токму на наш терен да си ги решаваат нивните домашни проблеми.

Член од
2 декември 2009
Мислења
44
Поени од реакции
3
Хората си имат нивни интереси. Забелјазвам,че с'рбите последно време т'рсјат нјакакво сближение с г'рците на историческа основа (това,че са били с'јузници ала бала). јако се смирисват со нив.
П'к ние бјахме п'рвата д'ржава,којато ви призна и то без проблем с името Македонија; и до днес си нјамаме проблем с него де.

Член од
26 октомври 2009
Мислења
420
Поени од реакции
12
Samo razlikata megu site sosedi Srbija go vrati delot sto go zede od makedonija a zosto Ljockite, Bugarite i Gejcite ne gi vratat delovite ? Da ne go priznaevme ebenoto kosovo nemase da dojde do ova, ama nie trcime da im dademe na ljockite se utre i pola drzava nisto cudno samo za sozivot megu narodot.

^Capo^

Креативец во движење:)
Член од
18 февруари 2006
Мислења
2.752
Поени од реакции
285
Moре србофил, ти имаш памет што пишуваш?

Дај освести се малце и ти и твоите другарчиња србофилчиња, СРБИЈА не ебе од памти век не е заради Косово.

Лупни се малку у тоа тиквата и размисли малце...

saman

Раскажувачот
Член од
1 август 2009
Мислења
367
Поени од реакции
91
Епа сами си го баравме,да не го признаевме Косово,Србите сеуште ќе не сакаа,а вака сеа,од сите страни не мрзат.Пусто македонче газот ќе си го продае.
Сватете дека не мора србија да не сака за да постоиме . Косово е од наш интерес да биде независно

КОСМЕТ

Косово је Србија
Член од
24 октомври 2009
Мислења
63
Поени од реакции
4
Сватете дека не мора србија да не сака за да постоиме . Косово е од наш интерес да биде независно

Тако је ..... Сега за сега ги водите, вас ве имаат признаено 130 и кусур држави нив 60. Само напред !!

?

..........

Гостин
И република Рбија ке не признае деновиве....:helou:

откога ке се одцепи од С :vozbud:

Kajgana Shop

На врв Bottom