Абе како и да го свртиш, вистината пак те боли, пече, сол на жива рана ти става.Ја незнам како можеш да живееш во илузија. За Кирил и Методиј све пишува само не пишува дека биле македонци.
Никој не навредува никого само сум реална,а колку што ти си македонец у државава толку сум и јас.Пријатно и не остапувам од моето мислење,нека ти текне само колку им попуштивме на албанците,па после збори дали гзот не сме си го продале.Се молат припадници на етничките малцинства во РМ да не го навредуваат мнозинството.
Во тој случај знаеш што, ај одј*би. Не знам па што кој ку*ац бараш на наши форуми, коњ еден.Мали, седи мирен бре, ова ако ти пали со децава нема со мене. Темава е отворена против Србија. Мене ич не ме боли ти и остали што мислат за Србија. Пробувам малце да освестам неколкумина интернет патриоти. Неможеш да присвоиш нешто што не ти припаѓа. Александар е наш, Цар Душан е наш, Аристотел исто така, Кирил и Методиј се наши, Цар Самоил е наш и уште миљарда. Ништо од тоа не е ваше.Вашата реалност е 20 години заостаната држава која ја водат лопови и бараби скоро 40% невработени и никој ништо не реагира Тоа е реалноста.
Види, освен Србски и Албански постојат и Македонски интереси. Наместо да се ставиме во функција на разни туѓи политики и пропаганди, треба само да си ги браниме сопствените интереси.Никој не навредува никого само сум реална,а колку што ти си македонец у државава толку сум и јас.Пријатно и не остапувам од моето мислење,нека ти текне само колку им попуштивме на албанците,па после збори дали гзот не сме си го продале.
Сватете дека не мора србија да не сака за да постоиме . Косово е од наш интерес да биде независноЕпа сами си го баравме,да не го признаевме Косово,Србите сеуште ќе не сакаа,а вака сеа,од сите страни не мрзат.Пусто македонче газот ќе си го продае.
Сватете дека не мора србија да не сака за да постоиме . Косово е од наш интерес да биде независно
i Republika Vojvodina ke ne priznae denovive.Тако је ..... Сега за сега ги водите, вас ве имаат признаено 130 и кусур држави нив 60. Само напред !!