Спектакуларна прослава по повод 20 години од независноста

Статус
Затворена за нови мислења.

leandra

Модератор
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.641
Поени од реакции
38.562
Добро Леандра со тебе не се комуницира. Дефинитивно твојот комплекс ги надминува моите ичекувања. Уживај нема потреба да ја упропастуваме темата.
Те молам немој со пародии и прекинете со бугарскиот домаќин да провоцирате без потреба на темава каде славиме независност а не 20 годинии од вмро.
Патем еве ви го хитот, кој ли ја гласал оваа песна тастатурата да му се расипе.

DracevoTheCity

Чиста Македонија !
Член од
7 ноември 2008
Мислења
8.662
Поени од реакции
9.982
Која е оваа бе?? Ебати турбо фолкот гнасен.
Оваа му е жена на еден од многуте херои, синови што ги имала Македонија.
Али да, песнава за нигде и е....

Член од
5 септември 2011
Мислења
40
Поени од реакции
11
ova me potseti na nacisticka germanija i fasisticka italija samo sto nie neame muda samo digame calam!
Ве замолувам ако може барем моментда пишувате нешто што не е депресивно навистина ние иако викаме муда немаме ама на дело сме добри, тоа е добро јас иако немам право да одам платен војник сепак се пријавив во АРМ од каде знаете може ќе дојде ден на солун да се вее и македонско знаме-од каде знаете за наредниве 20 години,епа млади форумџии под 23 години пријавете се доброволно во АРМ па потоа одите платен војник повторувам под 23 години.

Добро Леандра со тебе не се комуницира. Дефинитивно твојот комплекс ги надминува моите ичекувања. Уживај нема потреба да ја упропастуваме темата.
Не е комплекс туку во право е-каде беа исеалениците најјаките на уста патриоти од странство а ништо на дело патем кај беа 2001.

Jimmy

Организатор
Член од
26 мај 2006
Мислења
927
Поени од реакции
312
Луѓе остајте политика...само да го надополнам мојот претходен пост...Елена носеше прозирен фустан, но не напоменав дека не носеше градник!!! :pipi: Мислам, закон чоек, се опушти чупето, браво...само криво ми е што "талентиве" од МТВ не ја прикажаа во кадар како што треба...а се' беше баш супер, башка осветлена со рефлектор па прозирноста доаѓаше до потполн израз.
Ништо луѓе, чекаме слики од тие што беа на прославата! Ако некој се страми нека ми пушти слика на пп. :D
Значи, луѓе баталете политика, се случуваат и убави, несекојдневни .. ;)

G

_Ghost_

Гостин
Оваа му е жена на еден од многуте херои, синови што ги имала Македонија.
Али да, песнава за нигде и е....
Ако сака и на Ацета нека му биди жена, не е за пејачка, а и песнана...
Туку со душа го чекам Наумчо, со најјаката песна.

DracevoTheCity

Чиста Македонија !
Член од
7 ноември 2008
Мислења
8.662
Поени од реакции
9.982
Луѓе остајте политика...само да го надополнам мојот претходен пост...Елена носеше прозирен фустан, но не напоменав дека не носеше градник!!! :pipi: Мислам, закон чоек, се опушти чупето, браво...само криво ми е што "талентиве" од МТВ не ја прикажаа во кадар како што треба...а се' беше баш супер, башка осветлена со рефлектор па прозирноста доаѓаше до потполн израз.
Ништо луѓе, чекаме слики од тие што беа на прославата! Ако некој се страми нека ми пушти слика на пп. :D
Значи, луѓе баталете политика, се случуваат и убави, несекојдневни .. ;)
А ја помислив дека трипам. :D

Член од
7 октомври 2008
Мислења
6.055
Поени од реакции
6.443
Оваа песна на Гоце е лудница. Емоциите од пети ми ги вади.

М

Мартин`

Гостин
Песната на Гоце е песната која буквално ме наежува цел, инаку прославата беше феноменална.. секоја чест :cuc:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom