Спектакуларна прослава по повод 20 години од независноста

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
25 јануари 2011
Мислења
2.263
Поени од реакции
5.082
Иванов што комедии беше, зборуе зборуе, па ќе погледне настрана "да не згрешив нешто" :pos::pos:

Македонец

мразам патетика во натпис
Член од
12 февруари 2007
Мислења
3.928
Поени од реакции
3.813
Отвори го прозорот и земи длабоко бугарски воздух, потоа затвори се во соба и прдни за да се чувствуваш како дома.
Ојде Леандра....не ја сметав дека може човек на таа возраст такви зборови да изусти....али добро е да се знаеме кој е кој.

п.с Сега поминав случајно покрај едно штабче на плавите....и да ги видите скара еден тон пред нив,тв-то на прва пуштено,и се восхитуваа на манифестацијата....па сеа видете дали треба повеќе муабет и јадење трици.

N

Nessa Alcarin

Гостин
Од Истокот златно-жолт ден се раѓа,
а навечер на Запад сè се дави в крв.

Наместо со торжествен тресок,
Светов ќе замолкне во срамен писок:
Nevermore!

slobbo

LoneRyder
Член од
16 ноември 2008
Мислења
1.686
Поени од реакции
583
Како што рече Иванов, баталјоните носеа имиња на Илинденци и македонски револуционери, не на Маркс и Енгелс. За таквите како тебе што веруваат дека комунистите ја создадоа државава - пасош в рака и фаќај магла накај Белград или Атина.
колку и да негирате и тоа е дел од нашата историја а за тоа кој ја сознал државата се знае НАРОДОТ :)

leandra

Модератор
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.641
Поени од реакции
38.562
Ојде Леандра....не ја сметав дека може човек на таа возраст такви зборови да изусти....али добро е да се знаеме кој е кој.
Со што ги ранат луѓево?

Член од
5 септември 2011
Мислења
40
Поени од реакции
11
Како што рече Иванов, баталјоните носеа имиња на Илинденци и македонски револуционери, не на Маркс и Енгелс. За таквите како тебе што веруваат дека комунистите ја создадоа државава - пасош в рака и фаќај магла накај Белград или Атина.
Пријателе зарем не е факт дека соседите не распарчија за време на балканските војни а имаше и терор врз населениетио е сега ајде кажи ми кој ја организираше и водеше борбата против Нацистите-токму комунистите....ВМРО за жал закасни ама СЕПАК
Неговите идеали сеуште не се исполнети нели

http://turkeymacedonia.files.wordpress.com/2011/01/macedonia.jpg

Член од
28 мај 2008
Мислења
3.231
Поени од реакции
4.103
За прославава можам да речам дека беше стварно СПЕКТАКУЛАРНА! Ме наежи до коска...

А цицињата од Елена = Priceless!

Член од
3 ноември 2008
Мислења
431
Поени од реакции
90
За прославава можам да речам дека беше стварно СПЕКТАКУЛАРНА! Ме наежи до коска...

А цицињата од Елена = Priceless!
Може некој видео или бар слика да постави од ова?
Како ли го пропуштив беее. :tapp:

Член од
28 октомври 2005
Мислења
8.293
Поени од реакции
1.646
А на челото имаа црвени петокраки :D

Член од
7 октомври 2008
Мислења
6.055
Поени од реакции
6.443
Почесна стралба е песна на милениумот.
Ќе пробам да им направам на Рамштајн термин кај Мизар малку да поучат што е Блек музика.

Член од
27 ноември 2007
Мислења
30.977
Поени од реакции
74.003
Спектакуларно нема што :)
Ни фалеше еден ваков ден за нас, за сите Македонци. Ова е наш месец (y)
Се тоа што се случуваше докај 8 часот го гледав на Тв и да признаам изгледаше многу поубаво отколку кога се најдов на плоштад (многу луѓе, гужви, ништо не догледуваш, другар ми се онесвести опд топлото, па му џитнаа цело шише вода на глава:pos:).
Се беше топ, а особено ме израдува пукањето со топови:D
И таман дојдов на плоштад, т.е. некаде измеѓу фонтаната и портата, излезе на сцена грујо...
Па добро бе, јајцава цитрони ни ги направи. Пљампаше 40-тина минути:eek:
Не го ни слушав што збори, ама видов дека и дел од младината на ВМРО се паѓаа од смеење. Нешто збореше немало името да го дадеме, ај баш да видиме...
Друго што не ми се допадна, полно со маици ВМРО, мислиш си дошол на митинг...
Па маме му ебам, може ли барем еден ден да изигравате партиски војничиња???

И се тоа го занемарувам со тоа што следуваше :D
Пуштањето на фонтаната предизвика урнебес :D После тоа огнометот, мада 2 минути ни требаа за да сватиме од кај иде, пошто од комплексов Сити Галери ништо не се гледаше. Сите што бевме во просторот од фонтаната до портата моравме да излеземе до улицата пред портата за да видиме нешто :) Сепак најубавиот дел го фатив. Се израдував ко мало дете :D
После тоа одекна мојата омилена Земјо Македонска во солидна верзија(y)
Понатаму заради другар ми моравме да си отидеме, али од ова дома што догледав мило ми е што се навративме на многу македонски постари песни.
Браво за настанов, камо да е вака секоја година или па во секој ден од годината, со песна сда ни оди работата :D

ElNinho

Мадридиста!
Член од
17 јули 2009
Мислења
20.965
Поени од реакции
57.716
еве го и Ибуш со розо моја црвена ... глеате дека не е еднопартиски митинг !? :pos:

Барем да ги плаќаа за дрвењето... вака само се плукаат и си измислуваат едни те други, оф, трети се појавиле веќе. :rolleyes:
кога дрвеа за говорот ај, ама сеа муабетиве се кој повеќе мисли дека се лупа у гради, а уствари се лупа со глава у ѕид...

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom