Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Добро Леандра со тебе не се комуницира. Дефинитивно твојот комплекс ги надминува моите ичекувања. Уживај нема потреба да ја упропастуваме темата.
Која е оваа бе?? Ебати турбо фолкот гнасен.
Оваа му е жена на еден од многуте херои, синови што ги имала Македонија.Која е оваа бе?? Ебати турбо фолкот гнасен.
ova me potseti na nacisticka germanija i fasisticka italija samo sto nie neame muda samo digame calam!
Добро Леандра со тебе не се комуницира. Дефинитивно твојот комплекс ги надминува моите ичекувања. Уживај нема потреба да ја упропастуваме темата.
Оваа му е жена на еден од многуте херои, синови што ги имала Македонија.
Али да, песнава за нигде и е....
А ја помислив дека трипам.Луѓе остајте политика...само да го надополнам мојот претходен пост...Елена носеше прозирен фустан, но не напоменав дека не носеше градник!!!Мислам, закон чоек, се опушти чупето, браво...само криво ми е што "талентиве" од МТВ не ја прикажаа во кадар како што треба...а се' беше баш супер, башка осветлена со рефлектор па прозирноста доаѓаше до потполн израз.
Ништо луѓе, чекаме слики од тие што беа на прославата! Ако некој се страми нека ми пушти слика на пп.
Значи, луѓе баталете политика, се случуваат и убави, несекојдневни ..![]()