Del Boy
You plonker!
- Член од
- 28 септември 2012
- Мислења
- 12.560
- Поени од реакции
- 39.591
Abe ti i od Pakistan da e, posleden pat kapena od lanskiot dozhd, e ce ja isicash.
Ok ce ja.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Abe ti i od Pakistan da e, posleden pat kapena od lanskiot dozhd, e ce ja isicash.
Работата сите што имаат ебено 100 пички, да ја поздрават таа едната, и сите женски што имале само двајца, да ги поздрават сите 100.Или како што вика Тошо Малерот додека пегла свилена кошула на лизгалиште, пеглал не пеглал, пегли време пролази.
Овие што се праат ебачишта мислиш само Плејбој зајачици легнуваат, а би опнале и немиен брадест четник после борба со партизаните, нека не ми изиграваат овде Мики Црнокрак.
Работата сите што имаат ебено 100 пички, да ја поздрават таа едната, и сите женски што имале само двајца, да ги поздрават сите 100.
Тури и кур на оваа читај ги коментарите.Исплакнете очи малку со оваа запотенава меѓу нозе.![]()
Prva kafana online na inatagramu! on Instagram
39K likes, 2,434 comments - kafanaonline on August 16, 2024www.instagram.com
Prejaka cura.. Ovde srvšavaš pred da ì go izgovoriš prezimeto..Дека не е „све арапи црнци и кинези„ да исплакнеме очи со една амстердамка Eva Vlaardingerbroek, ем убава ем паметна со десничарска идеологија, подобро само на филм
![]()
![]()
![]()
Пичкиниот сок од Делбој, сликовито прикажаноИсплакнете очи малку со оваа запотенава меѓу нозе.![]()
Prva kafana online na inatagramu! on Instagram
39K likes, 2,434 comments - kafanaonline on August 16, 2024www.instagram.com
Ostaj go detevo, otiden e na Kurs po Tanz. Ce go uci zhikinoto.Пичкиниот сок од Делбој, сликовито прикажано
Во секој случај, сигурно за тебе е Џенифер Лопез и Шакира во едно.... женска што нема убави стапала џабе лепота, ова не само што има грди стапала со прсти како бугарски ќебапи туку има истакнато рамното стапало (Pes planus) или народски 'dus taban'![]()
...јок, иако со естетски корекции Џо Ло е премногу ниска со широко дупе и кратки нозе, а Шакира со естетски корекции и силикони не ми е веќе атрактивно природна!Во секој случај, сигурно за тебе е Џенифер Лопез и Шакира во едно.
... женска што нема убави стапала џабе лепота, ова не само што има грди стапала со прсти како бугарски ќебапи туку има истакнато рамното стапало (Pes planus) или народски 'dus taban'![]()
Кај мори Џенифер ниска, она си има просечна висина, да не сакаш крава како Тејлор....јок, иако со естетски корекции Џо Ло е премногу ниска со широко дупе и кратки нозе, а Шакира со естетски корекции и силикони не ми е веќе атрактивно природна!![]()
...јок, иако со естетски корекции Џо Ло е премногу ниска со широко дупе и кратки нозе, а Шакира со естетски корекции и силикони не ми е веќе атрактивно природна!![]()