Со кој од познатите фаци би сакале да имате секс?

Член од
17 ноември 2014
Мислења
4.974
Поени од реакции
7.623
Па онака прва шо ми паѓа на памет е Елизабет Олсен. Да почне да ми стенка оваа во догистсајл ќе ја испрскам како поп на Водици по газето.

Прегледај го приврзокот 432155

Тука е и Мила Кунис, ми се дига курот само гласот кога ќе и го слушнам. Океј сега има две деца родено не е како порано шо беше, али сепак би и го испил пичкиниот сок.

Прегледај го приврзокот 432156
Abe da bideme iskreni, ti bi go ispil sokcheto i na prvata skopjanka shto ce se kandisa da i gi krenis nozete.

Член од
16 декември 2013
Мислења
1.191
Поени од реакции
1.164
Член од
19 март 2013
Мислења
2.931
Поени од реакции
4.323

Ваљда позната е ,7к ја следат.
Цицкиве млекара здравје радово , само за млатење и играње меѓу нив.

Член од
9 октомври 2022
Мислења
2.272
Поени од реакции
6.179
Ми се свиѓа како падна критериумот у последниве 20-30 страни. Дојдовме до ниво на шофер Ц категорија од Радовиш што би ебел и мокро куче у близина на Ревенсбург додека чека утовар. Тоа значи дека има душа. Уште некои да се откажат од оние аниме лајк сувопичести и да замириса темава на устоена маица со сол под мишка, како што е редот.

A__

Супер модератор
Член од
16 март 2005
Мислења
5.047
Поени од реакции
11.152

Ваљда позната е ,7к ја следат.
Цицкиве млекара здравје радово , само за млатење и играње меѓу нив.
Абе оваа само да ти го испуши ќе ти ги крене триглицеридите

Член од
21 септември 2011
Мислења
700
Поени од реакции
2.067
Ми се свиѓа како падна критериумот у последниве 20-30 страни. Дојдовме до ниво на шофер Ц категорија од Радовиш што би ебел и мокро куче у близина на Ревенсбург додека чека утовар. Тоа значи дека има душа. Уште некои да се откажат од оние аниме лајк сувопичести и да замириса темава на устоена маица со сол под мишка, како што е редот.
СВЕ ги поминавме друже, се стеснува кругот на избор. Да ги поминеме овие "ружниве" па ќе се префрлиме недајбоже на хендикепирани, сакати и ментални (пу пу скраја да е).

Член од
12 декември 2007
Мислења
4.817
Поени од реакции
10.163
Не ви се мешам, ама вака кога гледам за какви фантазирате и пишувате еротски колумни на темава, ме фаќа страв да помислам што се ви шета по дома. Или пак некој фетиш е ова, човек кога ќе се навикне стално на 10/10ки, грдиве му стануваат фетиш и привлечни. Многу психологија, долга и широка е оваа.

Del Boy

You plonker!
Член од
28 септември 2012
Мислења
12.345
Поени од реакции
38.510
Abe da bideme iskreni, ti bi go ispil sokcheto i na prvata skopjanka shto ce se kandisa da i gi krenis nozete.
Ако е добра пупа наравно. Може да е и од Прилеп. Може и роднина да ти се падне. :icon_lol:

Член од
9 октомври 2022
Мислења
2.272
Поени од реакции
6.179
Не ви се мешам, ама вака кога гледам за какви фантазирате и пишувате еротски колумни на темава, ме фаќа страв да помислам што се ви шета по дома. Или пак некој фетиш е ова, човек кога ќе се навикне стално на 10/10ки, грдиве му стануваат фетиш и привлечни. Многу психологија, долга и широка е оваа.
Има пар акрепи не викам не, али жално е за било која жена да кажеш дека е грда. Сите си зрачат со сексипил некој. Па баш тоа што сама за себе можда мисли дека е социјално прифатливо грда, во случај на секс дава поише ефорт и лачи хормони кои фригидна лепотица нема шанса да ги произведе. Перфекционизмот у новово време досаден, затоа се бара малце застранување од фотошопирани барбики или некоја си природна лепота што е шо знам, интересна ко пленарна седница за екологија. Малце бе нос голем, понекад клемпаво увце, месната цицка, природен мирис, завунета пештера. Малце винтиџ филм, на неспремно да ја фатиш. Тоа го прави животот убав.

Член од
23 август 2010
Мислења
39.354
Поени од реакции
113.651
Па добро баце еве вака ти како прекален љубовџија и докажан ебач на мега јаки пички повели сподели нешто поубаво од ова што се нуди на темава. Ок, се слагам за некои дека се екстра грди а се пишуваат хвалоспеви, ама генерално гледано не е лоша понудата у темава. Да не се праиме сеа Леонардо Дикаприовци и Бекамовци и да бараме кујзне какви пичондри.

Ska Maniac

Бараба
Член од
2 октомври 2013
Мислења
10.493
Поени од реакции
26.049
Па добро баце еве вака ти како прекален љубовџија и докажан ебач на мега јаки пички повели сподели нешто поубаво од ова што се нуди на темава. Ок, се слагам за некои дека се екстра грди а се пишуваат хвалоспеви, ама генерално гледано не е лоша понудата у темава. Да не се праиме сеа Леонардо Дикаприовци и Бекамовци и да бараме кујзне какви пичондри.
Ако не можеме реално да уживаме со кујзне какви пичондри зошто да не можеме ни виртуелно ?!
Баш заради тоа треба овде најлмаце 8/10 да се постираат затоа што долните оцени се многу чести рандом да ги видиш на јавно место.

Член од
9 октомври 2022
Мислења
2.272
Поени од реакции
6.179
Лелеле што сум нашол.

Roxy Leone. Позната латино пејачка. Ние што не ја знаеме кој ни е крив.

1728919461666.jpeg

На инста има повеќе слики. Каква женка…со бутови со цицки со кукови. Онака дур лежи на стомак да ја грабнеш у меѓуножје со two in the pink and one in the stink и да си ја дрндаш додека ти свршува.

A__

Супер модератор
Член од
16 март 2005
Мислења
5.047
Поени од реакции
11.152
Дека не е „све арапи црнци и кинези„ да исплакнеме очи со една амстердамка Eva Vlaardingerbroek, ем убава ем паметна со десничарска идеологија, подобро само на филм

Kajgana Shop

На врв Bottom