Со кој од познатите фаци би сакале да имате секс?

Член од
3 ноември 2009
Мислења
6.749
Поени од реакции
39.629
Или како што вика Тошо Малерот додека пегла свилена кошула на лизгалиште, пеглал не пеглал, пегли време пролази.

Овие што се праат ебачишта мислиш само Плејбој зајачици легнуваат, а би опнале и немиен брадест четник после борба со партизаните, нека не ми изиграваат овде Мики Црнокрак.

мкд владе

arch-enemy
Член од
21 ноември 2009
Мислења
18.839
Поени од реакции
23.197
Или како што вика Тошо Малерот додека пегла свилена кошула на лизгалиште, пеглал не пеглал, пегли време пролази.

Овие што се праат ебачишта мислиш само Плејбој зајачици легнуваат, а би опнале и немиен брадест четник после борба со партизаните, нека не ми изиграваат овде Мики Црнокрак.
Ko ne jebe svasta, ne jebe nista :toe:

Член од
13 август 2023
Мислења
921
Поени од реакции
2.248

Работата сите што имаат ебено 100 пички, да ја поздрават таа едната, и сите женски што имале само двајца, да ги поздрават сите 100.

Ska Maniac

Бараба
Член од
2 октомври 2013
Мислења
10.493
Поени од реакции
26.049
Исплакнете очи малку со оваа запотенава меѓу нозе.
Тури и кур на оваа читај ги коментарите.

mindza mokra, Zasto lajsna do plafona nije silikonisana? , Upisala se od srece, Kurve modernog doba, Mogla je i bez te haljine, Ode se razgibavaju samo dojke ,a ni vlage ne fali , Kakva je to odevna kombinacija? Usaftača pikaču? , U razdeljak te ljubim , Свака кућа треба да има по једну овакву, а имућније по две, три! , Jake noge, dobra guza, vlazna riba jaka Prica :pos: :pos: :pos:

fala klincu da konacno vidim zdravu lepu nasmejanu devojku bez hemije u licu i veatacke guzice da nije masna bleda namrstena ili tela kao decak od 16 godina zgoljava napucena u retardiranim pozama !!! svaka cast devojko svako ko kaze nesto protiv on je ZAO ,LJUBOMORAN .... POTURCEN :pos::pos::pos:

Некој Бошњак или Хрват си трола :
Ovak su imali ritam dok su na traktorima bjezali :pos:

И за крај Византиецот со коментар :
Lepo kolo, lepo igras, ali si se neukusno obukla, pa sticem dojam da nisi htela da pokazes kako igras, vec kako izgledas. A to znaci, da iako si mlada, lepa, zgodna, imas veliki kompleks. Patis od egzibicionizma

А и тетките не заостануваат :
Da barem obuče brushalter ...bože sačuvaj. Stvarno je meni strašno i potpuno neshvatljivo kada mlade devojke nemaju istančan ukus i stil. Patike ,Texas šorc ili mini suknju,lepu majicu. I igraj do mile volje. Ta krpa na tebi je ne znam za koju priliku,pri tom potpuno sirovo degutantno..fuj
Автоматски споено мислење:

Врв - Mala moja bosonoga da li mozes bez onoga :pos::pos::pos::pos:
Автоматски споено мислење:

Еден бара име од женскава , ова му го пишале : Kakva je muka,ne mozes da drkas ako ne znas ime? :pos: :pos: :pos:

Последно уредено:
Член од
17 декември 2019
Мислења
2.431
Поени од реакции
4.171
Дека не е „све арапи црнци и кинези„ да исплакнеме очи со една амстердамка Eva Vlaardingerbroek, ем убава ем паметна со десничарска идеологија, подобро само на филм

Prejaka cura.. Ovde srvšavaš pred da ì go izgovoriš prezimeto..

A__

Супер модератор
Член од
16 март 2005
Мислења
5.047
Поени од реакции
11.152
Член од
7 септември 2016
Мислења
21.499
Поени од реакции
37.332
... женска што нема убави стапала џабе лепота, ова не само што има грди стапала со прсти како бугарски ќебапи туку има истакнато рамното стапало (Pes planus) или народски 'dus taban' :ROFLMAO:

Член од
13 август 2023
Мислења
921
Поени од реакции
2.248
... женска што нема убави стапала џабе лепота, ова не само што има грди стапала со прсти како бугарски ќебапи туку има истакнато рамното стапало (Pes planus) или народски 'dus taban' :ROFLMAO:
Во секој случај, сигурно за тебе е Џенифер Лопез и Шакира во едно.

Член од
7 септември 2016
Мислења
21.499
Поени од реакции
37.332
Во секој случај, сигурно за тебе е Џенифер Лопез и Шакира во едно.
...јок, иако со естетски корекции Џо Ло е премногу ниска со широко дупе и кратки нозе, а Шакира со естетски корекции и силикони не ми е веќе атрактивно природна! :(

Kajgana Shop

На врв Bottom