Со кој од познатите фаци би сакале да имате секс?

Член од
30 јули 2014
Мислења
5.427
Поени од реакции
17.752

Ska Maniac

Бараба
Член од
2 октомври 2013
Мислења
10.492
Поени од реакции
26.045
Zivot ne, ama godina od zivotot davam odma za picondri sto me palat. Pr, Sidney Sweeney moze da se dade godina od zivotot za edna vecer ebenje.
Не сте нормални и ти и Џонтра. За ниедна жена што не ти е блиска роднина не вреди да се даде 1 година од животот а камо ли цел.
Бтв и овие Ана и Свини-Мини не се ништо посебно. Вакви на инстаграм ги има со лопата да ги ринеш.

Член од
30 јули 2014
Мислења
5.427
Поени од реакции
17.752
Не сте нормални и ти и Џонтра. За ниедна жена што не ти е блиска роднина не вреди да се даде 1 година од животот а камо ли цел.
Бтв и овие Ана и Свини-Мини не се ништо посебно. Вакви на инстаграм ги има со лопата да ги ринеш.
Ooo ti, merak cena nema :ROFLMAO:

McLovin

Politically Incorrect/Comedian/Mastrubator
Член од
11 август 2016
Мислења
3.412
Поени од реакции
13.435
ее брат ја не би ебел блиска роднина, ама штом си тргнал по тој пат со среќа.

Del Boy

You plonker!
Член од
28 септември 2012
Мислења
12.344
Поени од реакции
38.504
Оваа Свини е страшна пичкетина од поглед на совршенство, али лично за мој вкус го нема тоа ебачкото.

Да не се разбереме погрешка, би и влегол ко американец у Ирак, али зборот ми е ако можам да бирам има минимум 10тина од Холивудот шо би ги одбрал пред неа.

Tonchie

BATTERY +
Член од
15 јуни 2005
Мислења
13.479
Поени од реакции
7.948
Оваа Свини е страшна пичкетина од поглед на совршенство, али лично за мој вкус го нема тоа ебачкото.

Да не се разбереме погрешка, би и влегол ко американец у Ирак, али зборот ми е ако можам да бирам има минимум 10тина од Холивудот шо би ги одбрал пред неа.
Брат, не си гледал Еуфорија.
Ако има 10 што би ги одбрал пред неа, пиши ги, да видиме што вкус имаш.

• Ми се допаѓа
Reactions: A__

Del Boy

You plonker!
Член од
28 септември 2012
Мислења
12.344
Поени од реакции
38.504
Брат, не си гледал Еуфорија.
Ако има 10 што би ги одбрал пред неа, пиши ги, да видиме што вкус имаш.
Па онака прва шо ми паѓа на памет е Елизабет Олсен. Да почне да ми стенка оваа во догистсајл ќе ја испрскам како поп на Водици по газето.

FB_IMG_1728858352671.jpg

Тука е и Мила Кунис, ми се дига курот само гласот кога ќе и го слушнам. Океј сега има две деца родено не е како порано шо беше, али сепак би и го испил пичкиниот сок.

FB_IMG_1728748522564.jpg

Kajgana Shop

На врв Bottom