Ska Maniac
Бараба
- Член од
- 2 октомври 2013
- Мислења
- 10.495
- Поени од реакции
- 26.068
И тата би сине, али ко ќе ми текне дека некој црнец(и) тука бушел и и ја местел инсталацијата, некако се крши филм.
Што кажува простата раја, за жена нема да ја зимаш.И тата би сине, али ко ќе ми текне дека некој црнец(и) тука бушел и и ја местел инсталацијата, некако се крши филм.
Да ја најдеш ваква на плажа во Доминикана или Гренада (заборавив кај е) и ти вика "дека си земјак " , ќе ја рецнеш зашто некад црнец и ја центрирал каросеријата или ќе и влезеш ко воз во пеглица ?И тата би сине, али ко ќе ми текне дека некој црнец(и) тука бушел и и ја местел инсталацијата, некако се крши филм.
Не ми ги закачај велешанките, ќе се карамеПрегледај го приврзокот 363549
Прегледај го приврзокот 363550
Прегледај го приврзокот 363551
Би го искинал русинчево хехехехех
Инста:Rudovanata
е ова е пичкиште, а не ноне тука ми постирате hhhhhhhhh
Прегледај го приврзокот 363549
Прегледај го приврзокот 363550
Прегледај го приврзокот 363551
Би го искинал русинчево хехехехех
Инста:Rudovanata
е ова е пичкиште, а не ноне тука ми постирате hhhhhhhhh
Де потсетете ме по што всушност се познати горниве суштества?
Руска актерка. Наталија Рудова.Де потсетете ме по што всушност се познати горниве суштества?
Обри Плаза, американска актерка (Parks and Recreation, Legion, The White Lotus...)Де потсетете ме по што всушност се познати горниве суштества?
Lele taa mrtvata wanna be emo girl?Обри Плаза, американска актерка (Parks and Recreation, Legion, The White Lotus...)
Mackenzie Lynne Dern Santos is an American professional mixed martial artist and Brazilian Jiu-Jitsu practitioner. She is a former world No. 1 ranked IBJJF competitor, currently ranked 6th among the female divisions. She is an ADCC and no gi BJJ World Champion.Де потсетете ме по што всушност се познати горниве суштества?