Del Boy
You plonker!
- Член од
- 28 септември 2012
- Мислења
- 12.409
- Поени од реакции
- 38.927
И цициња нема. Не е нешто wow згодна, али провоцира многу и ептен е сексуална.Само гзенцето и ноџињата нешо ногу слаби.
И цициња нема. Не е нешто wow згодна, али провоцира многу и ептен е сексуална.Само гзенцето и ноџињата нешо ногу слаби.
Па јесте буразерче, тоа е најбитно, да те пале, да е јебозовна.И цициња нема. Не е нешто wow згодна, али провоцира многу и ептен е сексуална.
Who TF is Кочо???Дркајте вие на Нина дур ја дупи Кочо
АнѓушевWho TF is Кочо???
А камерата кој ќе ја држи ?Со Том Круз и Роко
Силикони има, ама убаво и стоат. Јебозовна е у пичку матерБреј што имало на ТВ додека бев на роденден...
Сеа ќе ја гледам на ЈуТјуб
Буразеру негде иљадарка кошта, ама у некоја странска валута беше. Треба такси да возиш една година у оваа кризаСиликони има, ама убаво и стоат. Јебозовна е у пичку матер
Силикони има, ама убаво и стоат. Јебозовна е у пичку матер
Маријана Станојковска е оваа ?Буразеру негде иљадарка кошта, ама у некоја странска валута беше. Треба такси да возиш една година у оваа криза
Елена Велевска....Во право се погоре членовите...Многу јебозивна е...Кое деколте го држеше во емисијата свака и част...Маријана Станојковска е оваа ?
Не била она бе сега гледамМаријана Станојковска е оваа ?
Da be sve znaete,sekoja koja ne mozete da ja ni pomirisate kostala ovolku onolku...makedonska rabotaБуразеру негде иљадарка кошта, ама у некоја странска валута беше. Треба такси да возиш една година у оваа криза