- Член од
- 24 октомври 2012
- Мислења
- 812
- Поени од реакции
- 510
Добро, ако си мазохист, да, добар избор е оваа. Само што нема да биде тоа за време на сексот. Прашај го Деп, тој си знае најдобро.
Добро, ако си мазохист, да, добар избор е оваа. Само што нема да биде тоа за време на сексот. Прашај го Деп, тој си знае најдобро.
Само гзенцето и ноџињата нешо ногу слаби.Па шо, и онака е прашање на време кога ќе ја пуштат низ вода. Онака барем ќе даде розови моменти во оваа сива држава. А 100 % е многу многу розова и меѓу нозе.
Иначе кога сме кај Нините, Нина Несбит пред некој ден објави стори со голи нозе и гаќичките паднати до колена, црвено тангиче. Штета не направив screenshot.
Сакам да ја исмукам како Кирби правосмукалка.
Прегледај го приврзокот 256859
Ич не сум мазохист, али во присуство на вакви жени ми се будат садистички намери (во некакви граници нормално) и ке и ја исполнам скоро секоја сексуална желба само да не бара таа да е доминантнаДобро, ако си мазохист, да, добар избор е оваа. Само што нема да биде тоа за време на сексот. Прашај го Деп, тој си знае најдобро.
Od inat ke ti se posere na krevetot.Ич не сум мазохист, али во присуство на вакви жени ми се будат садистички намери (во некакви граници нормално) и ке и ја исполнам скоро секоја сексуална желба само да не бара таа да е доминантна
Овие две преку сексипил и лепота можат да соберат појќе гласови од Дуи Вмро и Сдс заедно...
Знае Села што е добро, после ќотекот у Собрание гарант оваа му помогнала да се "крене" на нозеОвие две преку сексипил и лепота можат да соберат појќе гласови од Дуи Вмро и Сдс заедно...
Ја би Нина. Ќе проверам баш да не има некое купонче на групер за попуст...
Не е лоша... Само Нина некако мнооогу појќе мерак праи...Знае Села што е добро, после ќотекот у Собрание гарант оваа му помогнала да се "крене" на нозе
За Нина прв пат слушнав кога ја ставија на листата на Форбс за млади до 30 години заедно со Жаре од 1 на 1.Тогаш стварно ми изгледаше добро.И после додека не влезе во политика сум ја заборавил, од кога стана актуелна пак некако не знам зошто ич не ми прави мерак.Не е лоша... Само Нина некако мнооогу појќе мерак праи...
Она у кабинет... Raw
Mене па баш пошо е министерка ми праи мерак...За Нина прв пат слушнав кога ја ставија на листата на Форбс за млади до 30 години заедно со Жаре од 1 на 1.Тогаш стварно ми изгледаше добро.И после додека не влезе во политика сум ја заборавил, од кога стана актуелна пак некако не знам зошто ич не ми прави мерак.
Нема врска тоа шо станала министерка, зборот ми е некако како да ја изгубила убавината од кога слушнав за неа прв пат, односно ккга ја видов прв пат на социјалните мрежи.Mене па баш пошо е министерка ми праи мерак...
И така и така ме бива за ебавање финансии...
Ја нервира Заев и ја расплакува.некако како да ја изгубила убавината од кога слушнав за неа прв пат