исто! -)) + дивајн, викет...! да не се повторуваме!!! топ луѓе!P.Overdrive напиша:Ајде, тазе.. ќе ве пишам на кирилица. МАР МАР, Геџо, Ортаче, Девилиш (аман, до крај на живот.. ), Нинџа (фајн'ли ), Викет, Димитар, Еко, Марина`Охххх (болната ), Црвенокоса, Сагаква.. мислам толку беа. Ако испуштив некој/а, нека ми се лути, ама да ми каже :wink:
Дали Fortune ти го пренесе поздравот што ти го испративме ја и Серпико? :star:ЦРВЕНОКОСА напиша:нема да ги пишувам сите зш знам дека ке заборавам некој,па затоа само ке кажам дека ги запознав сите шо беа на собиранка вчера...и така.... и немам друг коментар освен...ЕКСТРА!!!!!:smir:
Шо бе? Остави ти P.Overdrive шо не ме спомна, се знаеме ние од порано.kpbKENGUR напиша:исто! -)) + дивајн, викет...! да не се повторуваме!!! топ луѓе!
Нормално дека не Јас ви кажав уште тогаш.Macedalien напиша:Дали Fortune ти го пренесе поздравот што ти го испративме ја и Серпико? :star:
не.... ептен бевме во елемент и немаше баш услови за муабет(гужва и дупцис-дупцис-тинчеше музика)ама не е битно....сепак,фала на поздравот:helou:Macedalien напиша:Дали Fortune ти го пренесе поздравот што ти го испративме ја и Серпико? :star: