Со кого се познавате од форумов?

Necrophilia

Find Prettys Womans from your city for night
Член од
13 август 2006
Мислења
7.633
Поени од реакции
140
па да почнам одпочеток т.е. со најблиските.
Анастазија ми е девојка.
Мистичен, мислам дека прв го запознав официјално од форумов. а пред него не знам дали би се броело али со Фортуне се знаеме 2/3 години, една нејзина другарка или колешка од факултет работеше кај мене во мобилара.
Потоа со Мрно се знам, со Армин, исто така пред една недела се запознав и со КокаКола 1981,
кхм... со кој ли друг се знаев... а да со Лазе88 дојде да сервисира еден панасоник кај мене и кога испадна телефон му продадов. хахаха...
после тоа... абе знам дека ги имаше пуно али сеа ги набројувам тие што ми остаиа добар впечаток...
кхм... не ми текнува изглеа дека денов ми е ептен онака бомбардиран и нека не се љутат тие што сум забораил да ги напоменам.
А уствари да ви кажам има многу од форумов шо ми доагаат на работа и не се претставуваат да така они сигурно мене ме знаат али шо да праам јас кога неам слика од нив па да ги препознавам а сеа да ги прашувам со кој ник идат на кајгана премногу ми е глупо.
Ете ми текна на Смоле.

еве сеа кога дојде девојка ми ме потсети дека едни мноу добри другари кои се пар исто така со никови Марија и flix

Dzish

unlike any other...
Член од
15 февруари 2007
Мислења
13.994
Поени од реакции
2.689
Го познавам Димитар (тој ми ја даде идејата да се заразам со форумов),и YuZe.

Член од
4 април 2006
Мислења
9.179
Поени од реакции
3.073
Па да додадам во листа ја запознав на нина,цуценце и не можам да се сетам како се викаше другото девојче од патот уште сум мутав,исто го запознав и на мац,бушав и батистута

Sussaro

Southern comfort, southern sun
Член од
27 декември 2005
Мислења
6.129
Поени од реакции
25.640
Нови на листата
1. PoisonGrl
2. Kohlbass
3. GRIP-MKD

Necrophilia

Член од
13 август 2006
Мислења
7.633
Поени од реакции
140
да бе еве сеа ми текна и со Мац се имам запознано али ептен оддамна мислам беше...

Дивајн

блаблабла
Член од
3 април 2005
Мислења
15.748
Поени од реакции
1.855
Со ЦРВЕНОКОСА ... мистериите и недоразбирањата се разрешени, па отсад па надаље помалку ќе и се фрлам на форум.:pos2:
Ам шубаво си поминавме мх, мх, мх ...:igra: :igra: :igra:

ЦРВЕНОКОСА

нескротлива
Член од
19 февруари 2007
Мислења
382
Поени од реакции
9
со Дивајн, Еко1 и со OrTacE ... супер шо ги запознав,ептен се ок, а и убајни си поминавме:vozbud:

Devilish Angel

Лошотија по потреба
Член од
7 мај 2005
Мислења
1.451
Поени од реакции
18
ЦРВЕНОКОСА напиша:
со Дивајн, Еко1 и со OrTacE ... супер шо ги запознав,ептен се ок, а и убајни си поминавме:vozbud:
Мхм така а?
Е па добро, јас сепак ја запознав ЦРВЕНОКОСА иако таа мене не :pos2: :baeh:

Billa Bong

I love Basketball
Член од
14 август 2006
Мислења
6.590
Поени од реакции
11
Со Мацедониан(братучед ми) Мац,Бушав 1,Бушав два Стеф,Цицо,Москва,Гижо,мумијата Антон и други

Goddess of Chaos

Nixe Nox
Член од
16 август 2005
Мислења
6.250
Поени од реакции
229
Ги запознаф Ada & Sith Lord!!! :je::je:
Добро де, и Bada...

Па така фини луѓе, па така фин муабет, па така фини цигари, па така фина истурена бонаква, кул фенси финоќа рок пок мок слаткиши НАЈБОЉИ пар мали раченца пирс и нацист што се занимава со апстрактна уметност.
Значи љубоф на прф поглед :).
Aбе сонца бе, сонциња :icon_lol:

Necrophilia

Член од
13 август 2006
Мислења
7.633
Поени од реакции
140
ја неам нови на листата... ама мислам дека другите членов имаат.
денеска 2/3 ми дојдоа на работа си попрајвме муабет ми купија по нешто и си отидоа... само се претставија дека се од форум... :toe:

R

Razorblade Kiss

Гостин
Impresii od zapoznavaweto so Ada,Sit Lord,Bada Bing...tri ~etvrtini od nekoga{noto okruglo biro.
Impresii...mnogu iskreno.Bada pa...dobro,go znaev onaka po sliki,kaj Ada o~ekuvav nekoja dignata pufla {to od ogledalceto i kreon~eto ne gleda podaleku,a za Sit nekoj vo mvr uniforma so pu{kata spremen da ne puuuka.
Milo mi be{e {to odskoknuvaat od onaa tipi~na skopska {ema,bez da se navredat drugite.Ada si ja sakam za sestri~e,kakvo e svatko mavo,ne mo`e{ a da ne go zasaka{.Bada si e onakov kako {to go zamisluvav...ajm tu seksi for ju i ne zboruvam..{to zboruvam i jas,onaka bev pasiven nabquduva~ oti epten mi se spie{e,ama na momenti vleguvav vo element hehe...i sfativ deka mnogu te{ki filozofii padnaa na vi|avawevo:)
Sit si be{e misteri od po~etok do kraj...pa dobro,prosteno mu e,za takvi situacii i~ ne se bunam...ol for d nejm of lov...

Padna tu{irawe so kisela voda na nezgodni mesta,sedewe ko na nok{ir...super be.

I za kraj,dlaboko se izvinuvame oti ve ~inevme epten skapo,ne vredime tolku iskreno.Vetuvame deka sledniot pat se nadevam }e ima,pogolema organiziranost od na{a strana,a koga nie ideme vo Skopje,napla}ajte duplo,zaslu`uvate.

Pozdrav i navistina mi e milo {to gi zapoznav zasega moite omileni faci na forumov..ova ne e li`ewe,si ka`uvam vistina.Do sleden pat:back: ostanete si taka posebni.

G@rfielD

Модератор
Член од
10 февруари 2007
Мислења
10.751
Поени од реакции
9.786
лично се знам со: Shorty, runBABYrun, Raperce, PuNiShEr. A виртуелно со: babyblue, unstopable, billa bong, HoRRoR, Toninter, kpbKENGUR, Handsome, Gorilaz, pece_nt и мнооогу други.

Diabolical !llusion

Магец
Член од
3 август 2006
Мислења
2.238
Поени од реакции
22
најпресно запознаен член д уан енд онли Бада Д Бинг...
чоече фотката е... ноу комент

Kajgana Shop

На врв Bottom