Со кого се познавате од форумов?

Скулгрл

Queen of the superficial::..
Член од
17 јануари 2006
Мислења
5.059
Поени од реакции
69
А не ви е доста чет?

Ајт назад на темата.:)

Ч

Чек Он Ит

Гостин
Еее, ај ја да не останам покусо, да си кажам :z\:

Денеска се упознав со Вирус, Дарко ... Сосема случајно ...
Закон чоек, само треба да му се извинам што го шетав по населба :borror:само ради моите обврски и што цело време го терав да ми ја повторува по два пати истата мисла (или он брзо збори или јас слабо слушам) ... :bilokojhehehr:

Divider

Seraphim
Член од
24 февруари 2005
Мислења
27.337
Поени од реакции
3.062
Slabo slusas.

Eeee, pocnav da zaboravam kolku sto mnogu imam za[poznaeto.

Posledna e Xenia.

Член од
20 мај 2006
Мислења
119
Поени од реакции
0
Чек Он Ит напиша:
Еее, ај ја да не останам покусо, да си кажам :z\:

Денеска се упознав со Вирус, Дарко ... Сосема случајно ...
Закон чоек, само треба да му се извинам што го шетав по населба :borror:само ради моите обврски и што цело време го терав да ми ја повторува по два пати истата мисла (или он брзо збори или јас слабо слушам) ... :bilokojhehehr:
abe zamalku i ja ke dojdev so tebe ama nemav vreme, ete steta aj druk pat P.S Garant ti ne si slusala sara zs ti i ne gleas, pa nisho cudno i ova:)
:)

PSYtisfaction

Царевата ќерка
Член од
30 јуни 2006
Мислења
3.922
Поени од реакции
527
Го познавам патецот и неколку прста од левата рака на Форчн, наскоро се надевам, ќе го запознаам и остатокот од админката. fala:

едит: При средбата со патецот, запознав и мал дел од нејзиното navodnici:малоnavodnici:чело. Наскоро повеќе... zakon:

Член од
20 март 2007
Мислења
1.044
Поени од реакции
2
Па да бидам краток, се познавам само со Saiya Jin и со никој друг...

Necrophilia

Find Prettys Womans from your city for night
Член од
13 август 2006
Мислења
7.633
Поени од реакции
140
денеска се запознав со Трн_во_око

R

Razorblade Kiss

Гостин
Еве сега видов дека мој другар се зачленил овде..ElektriX заедно учиме.Кај си бе несалам:)

Дивајн

блаблабла
Член од
3 април 2005
Мислења
15.748
Поени од реакции
1.855
Razorblade Kiss напиша:
Еве сега видов дека мој другар се зачленил овде..ElektriX заедно учиме.Кај си бе несалам:)
Прилепчанка си? Школска на Игор? Поздрави го дека ептен се има изгубено мутавиот (ако мислиме на истото дете, секако, ама па друг нема со таков јузер) ...:vozbud:
Туку да, и Електрикс го познавам, златен тој ... :igra:

Fortune

шодаенешчо
Член од
9 мај 2005
Мислења
12.493
Поени од реакции
183
Дивајн напиша:
Прилепчанка си? Школска на Игор? Поздрави го дека ептен се има изгубено мутавиот (ако мислиме на истото дете, секако, ама па друг нема со таков јузер) ...:vozbud:
Туку да, и Електрикс го познавам, златен тој ... :igra:
И јас се збунав со јузеров, за малку ќе пишев дека го знам, ама мислам дека ElektriX не е Игор. Игор нема 17-18 години:)

Дивајн

блаблабла
Член од
3 април 2005
Мислења
15.748
Поени од реакции
1.855
Fortune напиша:
И јас се збунав со јузеров, за малку ќе пишев дека го знам, ама мислам дека ElektriX не е Игор. Игор нема 17-18 години:)
Ако е од Прилеп (а по тоа "несалам" мислам дека е) кој може да е? Брат му? Абе имаше Игор јузер порано, само незнам дали е овој истиот или се различни буквите ... ватевр, јас Игор го знам.:pos2:

R

Razorblade Kiss

Гостин
Не бе Дивајн:),од Велес сум,исто и детево.И кај нас постои тоа несалам хехе.Ќе чуете уште многу вакви зборчиња...(ам...подобро не:)).Поздрав.

CuCeNcE

perfectly imperfect
Член од
19 јуни 2006
Мислења
1.878
Поени од реакции
7
Денес ја упознав Чек Он Ит закон девојче!!! морам да ја пофалам...:)

Kajgana Shop

На врв Bottom