abe zamalku i ja ke dojdev so tebe ama nemav vreme, ete steta aj druk pat P.S Garant ti ne si slusala sara zs ti i ne gleas, pa nisho cudno i ovaЧек Он Ит напиша:Еее, ај ја да не останам покусо, да си кажам :z\:
Денеска се упознав со Вирус, Дарко ... Сосема случајно ...
Закон чоек, само треба да му се извинам што го шетав по населба :borror:само ради моите обврски и што цело време го терав да ми ја повторува по два пати истата мисла (или он брзо збори или јас слабо слушам) ... :bilokojhehehr:
Прилепчанка си? Школска на Игор? Поздрави го дека ептен се има изгубено мутавиот (ако мислиме на истото дете, секако, ама па друг нема со таков јузер) ...Razorblade Kiss напиша:Еве сега видов дека мој другар се зачленил овде..ElektriX заедно учиме.Кај си бе несалам
И јас се збунав со јузеров, за малку ќе пишев дека го знам, ама мислам дека ElektriX не е Игор. Игор нема 17-18 годиниДивајн напиша:Прилепчанка си? Школска на Игор? Поздрави го дека ептен се има изгубено мутавиот (ако мислиме на истото дете, секако, ама па друг нема со таков јузер) ...
Туку да, и Електрикс го познавам, златен тој ... :igra:
Ако е од Прилеп (а по тоа "несалам" мислам дека е) кој може да е? Брат му? Абе имаше Игор јузер порано, само незнам дали е овој истиот или се различни буквите ... ватевр, јас Игор го знам.:pos2:Fortune напиша:И јас се збунав со јузеров, за малку ќе пишев дека го знам, ама мислам дека ElektriX не е Игор. Игор нема 17-18 години
абе дебил а мене не ме познаваш а....Necrophilia напиша:денеска се запознав со Трн_во_око