Со кого се познавате од форумов?

Член од
14 ноември 2008
Мислења
3.418
Поени од реакции
856
конечно и јас да напишам нешо на ова тема :). Сеа ќе почнам да ве редам хронолошки како шо ве запознавав :), ако случајно некој заборам или не му го погодам никот нека реагира одма :):). Епа отприлика луѓето беа вака :

devojka111 - супер чупе, така некако и ја замислував, баги муабети свртивме :)
dhoo| - скроз одлепено чупе :):), пијачиште :pos:
Презерва+ив (вака некако беше мислам никот), Дегенерик и уше едно чупе рече дека е од форум само не му го знам никот :nesum: - заедно со dhoo| ептен одлепено друштво :), пивољубци :):) хехе

џимеј - закон чоече :), место не го фати, 100 пати се смена со седењето :pos:
Болиглава - интересен чоек , јас цело време го мислев дека е постар тој да ти бил помал од мене :)
Crazy in love - порано не напушти, ама ми остај добар впечаток :), муабетчија :)
VeS - вака ми се виде добро чупе, ќе се запознајме поубо на наредните собиранки
* BawbiiE * (мислам дека ја погодив :)) - ее јас сеа дури видов дека си ми била пријателка на форумот :), супер чупе во секој случај
Lucybell - неа најмалце ја слушав да збора :):), а така ми изгледа ко мн добро чупенце :)
Маца_мк (и тука не сум сигурен со никот :kesa:) - интересно чупе, си има ќеф за муабетење :) ... а да ќе забораев, и живо здраво нека е малото на брачеда ти :):):)
Емкаа - ете конечно се запознавме :), не напрајвме нешо мн муабет али ај нареднио пат појќе :)
Fantom - последен си на листата пошо реков дека хронолошки ги пишам запознавањата :star:. Закон чоек , наредните собиранки појќе заебанци ќе прајме да :), и нареднио пат ко ќе се видиме возачка да покажиш :):)

то е то, мислам дека сите ги напишав. Мора да признам дека со сите не напрајв кузнај колку муабет, али таков си сум јас ко ќе иам firs date :pos: , не брчам мн :kesa:. Зато нареднио пат појќе :). Инаку како шо заприметивте за сите напишав дека сте супер пошо таков впечаток ми остајвте :), зато ќе морам пак да идам Охрид :):). Е така ... бидете ми поздравени сите :salut:

MaRyJaNe-poison

Beauty in Black
Член од
11 септември 2007
Мислења
2.722
Поени од реакции
167
Ги запознав Статус кво, Донјас и не знам другиот како беше :S Откачени в крај, ми е криво шо не можев појке да останам, убаво си поминавме вечерта, на гробишта.
Аха, и гадхејтасол, закон си поминуваме деновиве, уба дружба, мало убо. :pipi:

Blackout

An emotional retard
Член од
14 мај 2009
Мислења
1.690
Поени од реакции
451
со soulscar, la loca, miss m, здрав4е, dark angel nora, the one....

devojka111

i'm real
Член од
28 декември 2008
Мислења
1.937
Поени од реакции
148
И конечно по цели 7 месеци и 2 дена на Кајгана се запознав со првиот член - †GODLIKE†,супер, интересен, комуникативен дечко. Си направивме повеќе време кафе/швепс муабет и ми го долови животот во Словенија :wink:
nice to meet you :smir:

bebush

Portable Heater
Член од
4 септември 2007
Мислења
4.468
Поени од реакции
5.166
Dexterce - блиц запознавање, потоа цела вечер седеше спроти мене, не успеавме да размениме неколку реченици:).
Кискино - па и не можевме многу муабет во Кадмо да направиме али преку две три реченици ја покажа својата смисла за хумор:).
Lucybell - За девојчево немам зборови, стварно е прекрасно:back:
Емкаа - Јееее, конечно!:pos: .Добро е што сега се најдовме инаку нашево запознавање ќе се десеше догодина:pos: .За Емка, истото девојче за кое имав некаква претходна слика со кое дефинитивно сакам да пијам пак кафе т.е.Кока Кола:).
Ред Девил - сосем случајна средба:).Најчесто се вклучувавме во туѓи конверзации па не можев и нешто да напраам асален муабет:pos:

Другиве ги знаев горе доле, освен што со Еленчето конечно направив асален муабет:back:, а не како минатиот пат само блиц средба:).

Епа тоа е тоа, мило ми беше:helou:.

OrrCee

Сто посто проценти :)
Член од
8 јуни 2008
Мислења
1.524
Поени од реакции
23
Со Гуннер_Л, димитаар...а можеби и со други

Sally

Paranoid android
Член од
22 август 2008
Мислења
1.279
Поени од реакции
170
Еф еден мал список шо се запознав со љуѓе претходниов месец...и пол.

===Срцуфка===
Crazy in Love
[zEUs]
Milanez`
Каталонец
statusQuO
GoD.HateUSaLL
VIP
R3lapse
DonJas
Desire
GothLady
Shorty
Кискино
рок_лејди
reactive89
†GODLIKE†
Emma
Јове_Бт
Ред Девил.
OrTacE

Ак пропуштив некој, ќе додам. Рецензија на крајов од месецов.

ZS_

Член од
26 јули 2008
Мислења
5.156
Поени од реакции
211
Forza22'
pio-pzs
Slock
Clen_7
pece_mkd
babygirl^^^
Volleyman
POWER MKD

И наскоро со olitea, ко ќоам в пешчани .

POWER-MKD

Per aspera ad astra
Член од
1 март 2008
Мислења
4.763
Поени од реакции
645
Сеа на одморов во Охрид се собравме два пати кајганџии, имаше повеќе луѓе, знајни и незнајни. Bebush, Clen 7, CrazyInLove, DimceY, Јован...нив ги знам, а се придружија и: Апокалиптико, после подолго време да се запознаеме. Интересен дечко, добар човек се глеа :) иако, како што рече и тој, немавме ептен време да се размуабетиме. П.с добро де, еднаш го свртевме Кадмо за да ги најдеме кајганџиите :) . После се убаци и Ред Девил, со кој имам играно фифа, и за чудо ме позна одма :) . И две дами со кои пиевме кафе во Охрид беа Лусибел и Емка. Со bebush почнаа некои женски муабети, јас мудро ги следев со поглед. :)

Fantom

Chikara
Член од
4 јуни 2006
Мислења
11.453
Поени од реакции
812
Ја заборајв, срам да ми е. :(

Дур беше во Охрид ја запознав `Ангелче`, модераторката на мода и убавина која можам да кажам дека со право е поставена. :pos:
Арна мома, муабет за све (освен за фудбал) мојш да напрајш и така. :)

И Alien_sr го запознав, игравме билјард тро и така.

зунза

Модератор
Член од
27 јануари 2006
Мислења
3.301
Поени од реакции
59
Ја заборајв, срам да ми е. :(

Дур беше во Охрид ја запознав `Ангелче`, модераторката на мода и убавина која можам да кажам дека со право е поставена. :pos:
Арна мома, муабет за све (освен за фудбал) мојш да напрајш и така. :)
Арна мома, ладна и нељубезна, типична за битолскиот род и така..
- И не лажи дека не ти праев муабет за фудбал!!! аееее :lut:

Шалим се, истото важи и за Фантом и за Џимеј, љубезни и гостопримливи, нетипични за Оридското поднебје. Фини и воспитани, муабет за се.

S

SSS-Stolica

Гостин
Денес на утакмица бев заедно со pio-pzs јак момак...ќе те биде за Комита, само да научиш уше некои ритами коа плескавме со рацете...

GoD.HateUSaLL

Фар акрос д диштанс
Член од
30 март 2008
Мислења
8.339
Поени од реакции
8.238
Хм, па идемо овако:

Кискино! - Не ме позна од прва момакот, којзнае каков тип очекувал да види :) Фин момак, сум те ценел од порано па и сеа нишо се нема сменето :) Не дека се убивме од праење муабет, ама у секој случај се приметува дека е весел момак со доообар вкус за музика :) Хм, ко за крај, Дужиш пиво -.-

Фантом! - Помини замини, се видовме неколку пати, не напраивме многу муабет иако од авион се глеа дека е дружељубив момак xD

Џимеј! - Многу ќутиш јеботе -.-

Ааааааа! Крејзи ин Лав! - Једина плавуша што се убива од зборење а нишо глупо не кажува! Криво ми е шо не те остаивме да си го допиеш винцето на неколку наврати.. -.- Ко си имаш работа со деца.. xD

Луцифер! - Лусибел де -.- закун мома..фина..мирна...убава..вкусна...xD

Емка! - Закун мома! Не се убива од муабетење, барем не коа е со мене, али се шо кажува е издржано xD ааа! И, немаш вкус за келнери -.- [или шанкери, шотијазнам]

Baaaaaawwwwwwwwwwwbbbiieeeeeeeeeee! - БЉАК! Како не ти стои ников јеботе.. Шознам, момава не би ја опишуел <3 Си ја сакам ко брат -.-

Пчелка! - Дрско копиле -.-

РокКате! - Абе се убивме од муабет праење еј!

А! Шорти! - Закун момак xD жими се XD ко од тетово да си јеботе xD

ПоларитиШотијазнам! - Седеа со Крејзи малце по настрана и си праеа муабет -.- Мислев некој теткици шо не се од кајгана праат гужва па не се ни поздравив првиот пат -.- iFail -.- Дружељубива девојка, насмеана константно XD <3

ВеС! - Ха! Рапер -.- Слаткар -.- Ми доаѓа на прва собиранка со токсикологија маичка! Ха! Седи бе драга XD [фина мома у секој случај, ми го изнадушка мирисот xD]

Mериџејн! - Мислев ја знам од порано, ама ај, ми мрчи на мсн.. Кхм.. Одлична мома..мека..XDDDDD Фина и интересна, се смее на се живо и диво..паничи на приближно исто толку ствари..

Божица! - Незнам јеботе како ти е никот на кајгана -.- Оваа па, мериџејн x 3 у смеење xD Башка..Слатко Р има XD

[Зарѓан сум тотално, уше неотпакуван, само шо стигнав -.- ако испуштив некој, кој го ебе, ме мрзи сеа да пишувам, постов го пишувам од 10:30 -.-]

Esobar

Македонија над СЕ !
Член од
12 февруари 2008
Мислења
4.895
Поени од реакции
453
Комитата ССС Столица го запознав пред некој ден на Запад бевме заедно:helou: фин момак се приметува и доста узлужлив(циганите 4 пати го прашаа колку е саат и им кажа):icon_lol: мислев позборлест е ама згрешив и ја не дека сум зборлест прв пат кога ќе се видам со некој....:toe: нареден пат поопуштено ќе биде ваљда :) се на се супер
POZDRAV
:salut:

Kajgana Shop

На врв Bottom