Чекај сеа од кј да почнам....ке ме разденит дур го завршам постов
ДонЈас-Креативно копиле бе. На сите женски им се пушташе. Фала Богу на мшко немат да му се пуштат. Или можда да? Ѕоне?
СтатусКво- Ептен ме рана со тие научните муабети.Ногу паметен и интелегентен чоек. Во тие моменти се осеќав толку мало и немоќно
Отворен, интересен....ма све најдобро.
Господ не мрази сите- Лош збор за него и да сакам не можам да кажам. Ногу убо си поминавме бе, ногу. Ногу вицкаст тип, со убав парфем, морам да признам, интересни теми за разговор отвораше секоаш. Исто ко статус, паметен. Ептен ми е кејф шо се запознавме.:back:
R3lapse и VIP- Интересни љуѓе. Џентлмени, морам да кажам
bebush-е конечно веќе, амаан!
Сеа ак не се запознаевме никоаш мислам немат да беше! Фина, дружељубива, расположена за разговор ( ова е ногу битен момент ) :back:
Ред Девил- Конечно бе. После 8-9 месеци. Морам да кажам дек на мсн си поопуштен него во живо. Како и да е, преубо си поминав сите вечери. Да наминиш пак,ок?tesakam,ok?kis4e
Полароид- Наааааааајгушкабилно суштество шо постојт! Ептен убав муабет си свртивме, ас ти казвам да за пак да дојш Охрид. Паметна, слатка, и најубај совети делит.
Зеус-Како ни се погоди муабетот од прва, а?
Интересен чоек со многу интересни сфаќања за животов. Мака ми е ногу шо не се запознавме ден порано, али срамежлива сум :kesa:
И сеа блиц запознавањата. Можда разменивме некој реченици со некој членој шо ке ги набројам, али ипак не доволно за да знам како да ве опишам:kesa::
Дизајр
рок лејди ( ептен уба коса имаш, ти ја сакам ногу :back: )
гот лејди
Кискино ( ептен уба женска имаш :back: )
MindInMotion-ептен блиц запознавање.
МИланез- Интересно типче.
Godlike-Конечно бе. Не праевме ногу муабет, знам. Shame on me :kesa:
POWER-MKD-Ние теравме женски муабети, вие мшки....шо да ви прам
Абе мислам дека то е то. Ако заборајв некој ( а сигурно заборајв ), не се страмете, дополнете си ја сами листата :back:
Едит: Креjзи бе. Не памтам дал ја имам пишано порано,ама за секој случај да си повторам
Расположена секогаш, со позитивна енергија. Чоек, невероватно е како зрачиш. Само да те видит чоек и поубо се осеќат. И ногу слатко се смејш. Бонбона бе. :back:
Едит1: Маца мк :kesa:
Секоаш само насмеана. Така требит мацо. Забавна, интересна. Штета шо не ги вкопавте курте и димитар во вц. Ке имавме шо да раскажвиме.