Со кого се познавате од форумов?

Chapstick

Сам свој психолог
Член од
7 август 2009
Мислења
2.986
Поени од реакции
311
Pa taka znam go miki i ice_hendrix a za dr nr mi teknuva

Miss Right

happiness machine
Член од
2 јануари 2009
Мислења
1.308
Поени од реакции
142
dh00| - ај да не ја знам :) се знајме од второ одделение и од тогаш не е изменета x]

Дегенерик - мој фаворит со најголем обем на мозок

ЏонгаМонга - со најмал обем на мозок и само со некој скстремно луди идеји

АлаДин - нај нај омилениот прилепчанец =]

Stefi - лудо е девојчево, башка музичар

†GODLIKE† - фала за пивото :back:

ArhangelOFDeath - дечкото на другарка ми и детето со најубав газ

Ш Т Е Т Н И К - најзакон чоек

Самара Морган - се запознавме на нај необичен начин и вели дека се гледа себеси во мене пред 2 години каква шо била :)

Ves - не баш многу ама се знајме

се надевам не заборајв никој

Near

Рандом лик од соседството
Член од
26 март 2009
Мислења
4.293
Поени од реакции
7.015
Со Девил_32
Тугедр Лозари
Лозар со тапија
Мрак
Дон Џас
Бај Ми
Статускво
Параноик
Магде
Саладин

и се извинувам на тиа шо намерно или ненамерно се испуштени

Емкаа

the worst thing about prison was the dementors.
Член од
14 мај 2008
Мислења
4.996
Поени од реакции
12.574
Чекај сеа од кј да почнам....ке ме разденит дур го завршам постов :)

ДонЈас-Креативно копиле бе. На сите женски им се пушташе. Фала Богу на мшко немат да му се пуштат. Или можда да? Ѕоне? :icon_lol:
СтатусКво- Ептен ме рана со тие научните муабети.Ногу паметен и интелегентен чоек. Во тие моменти се осеќав толку мало и немоќно :pos: Отворен, интересен....ма све најдобро.
Господ не мрази сите- Лош збор за него и да сакам не можам да кажам. Ногу убо си поминавме бе, ногу. Ногу вицкаст тип, со убав парфем, морам да признам, интересни теми за разговор отвораше секоаш. Исто ко статус, паметен. Ептен ми е кејф шо се запознавме.:back:
R3lapse и VIP- Интересни љуѓе. Џентлмени, морам да кажам :pipi:
bebush-е конечно веќе, амаан! :pos: Сеа ак не се запознаевме никоаш мислам немат да беше! Фина, дружељубива, расположена за разговор ( ова е ногу битен момент ) :back:
Ред Девил- Конечно бе. После 8-9 месеци. Морам да кажам дек на мсн си поопуштен него во живо. Како и да е, преубо си поминав сите вечери. Да наминиш пак,ок?tesakam,ok?kis4e
Полароид- Наааааааајгушкабилно суштество шо постојт! Ептен убав муабет си свртивме, ас ти казвам да за пак да дојш Охрид. Паметна, слатка, и најубај совети делит.:pipi:
Зеус-Како ни се погоди муабетот од прва, а? :) Интересен чоек со многу интересни сфаќања за животов. Мака ми е ногу шо не се запознавме ден порано, али срамежлива сум :kesa:

И сеа блиц запознавањата. Можда разменивме некој реченици со некој членој шо ке ги набројам, али ипак не доволно за да знам како да ве опишам:kesa::
Дизајр
рок лејди ( ептен уба коса имаш, ти ја сакам ногу :back: )
гот лејди
Кискино ( ептен уба женска имаш :back: )
MindInMotion-ептен блиц запознавање.
МИланез- Интересно типче.
Godlike-Конечно бе. Не праевме ногу муабет, знам. Shame on me :kesa:
POWER-MKD-Ние теравме женски муабети, вие мшки....шо да ви прам :)

Абе мислам дека то е то. Ако заборајв некој ( а сигурно заборајв ), не се страмете, дополнете си ја сами листата :back:

Едит: Креjзи бе. Не памтам дал ја имам пишано порано,ама за секој случај да си повторам:pipi:
Расположена секогаш, со позитивна енергија. Чоек, невероватно е како зрачиш. Само да те видит чоек и поубо се осеќат. И ногу слатко се смејш. Бонбона бе. :back:
Едит1: Маца мк :kesa:
Секоаш само насмеана. Така требит мацо. Забавна, интересна. Штета шо не ги вкопавте курте и димитар во вц. Ке имавме шо да раскажвиме. :icon_lol:

D

dh00|

Гостин
Вчера коа бев скопје се запознав со kIRe9. типот е едноставно луд:gigglesmile: а и сексуално незадоволен манијак.убаво си поминав во друштво со него и го сакам пошо ме частеше пиво:pipi::pos2:

Член од
13 септември 2007
Мислења
5.785
Поени од реакции
4.028
рок-кејт напиша:
МААГДЕЕЕ!!!!!!!:pipi::pipi::pipi::pipi::pipi::pipi:
рок-кејт напиша:
^^^magde^^^ :pipi: ќе ја пишам во постови дури не се запознаеме бе јбг
рок-кејт напиша:
после магде се разбира. она ми е намбр уан:pipi:
рок-кејт напиша:
ја аднувам членкава над мене на листа на нај интригантни суштества на форум и воедно изјавувам желба да ја запознаам
рок-кејт напиша:
:vozbud::vozbud::vozbud:
Поооосле толку желбање за запознавање, денес конечно успеавме да се запознаеме, и тоа ја фатив пред да си иде јејеејејеје.
Освен шо е прексрасна, (не знам дали спомнав дека е убава, во случај да не кажав-ептен е убава):icon_lol: е ептен комуникативна и в крај ненормална..
Не личи на годините во ниииикој случај..
Не изнасмеа сите, се вклопи одлчично и ондак то...
Следечи пат коа ќе доаѓаш-извести ме порано да се собереме асално, вака у фрка ме фатицџз.
Мило ми беше ептен! лове:

Член од
3 декември 2007
Мислења
3.718
Поени од реакции
772
Рок-кејт, смешна е и спонтана. Ептен е срцка! Цитат: ,,Таткото се дави знајш, и тоа детето се дај, шо ќе прајт". :pos2:! Крај!

рок-кејт

незгодна ко кратко ќебе!
Член од
22 мај 2007
Мислења
1.024
Поени од реакции
70
Вака...
После толкаво мечтаење во доцните часови и чмаење во темната обвивка на непознавањето на Софи, денес ја имав таа чест, да излезам од обвивката на сонувањето и залажувањето, и се просветлив уште кога од далеку ја видов неа... ( океј, забегав да. хе хе хе )
Епа, денес се запознав со појќе фацки од Скопјето, и баш ми беше драго, шо иако за рекордно кратко време, Магде успеа да ги соберит љуѓево. Неврмајн.. Импресии...
1. Магде - значит, значит , ептем јако момиче, ми се дУпаѓа ептем, мислам јас си знаев шо ме чекат, зато и толку очекував да се запознајме. И така, сум си се прерадвала, сум си сврзала убај муабетчиња, мера4иња.... Кисес хагз, мај дарлинг:smir::pipi:
2. Маарко - ам шо да кажам.. јак чоек, ко шо очекував, привремено се губеше , ама ко ќе споменевме една личност и еден глагол, одма се вклучвеше в муабет.. Неврмајнд, јак чиек, ми се допаѓа. Бтв, фала шо ме попрати, аку си скопјанчишче шо ни мочат во езероно, ми се допаѓаш.. Е! ( јован style):pipi:
3. Bebush - Многу гушкензибилно суштество. Погушкензибилно суштество од неа на светов е само Lana ( шо бај д веј, одамна не ме имат гушнато, шмрц, шмрц.) . Многу јако смеење имат и ширит позитивна енергија. О да, ми се допаѓаш (H):pipi:
4. POWER - MKD - нормален дечко, шо воглавном се изненади колку е напредна младава генерација.. То да вииш. И многу информиран за живеалиштата на девојките кои преовладуваат во постовите на темата ,, Најубавата девојка на Кајгана,,.. Бебуш, тепај !:pipi:
5. Новинарка - леееееелееееееее брат тУжна фаца.. Има потенцијал во неа за локален питач.. Прилично отворена и ми се чини добро начитана за дискусија на секоја тема.. Ватева, ми се допаѓаш, ти мавам голем Like. бај д веј, дај постирај скриншот од корисничкиот панел да се посмееме.. :pipi:
п.с: .!.
6. _________ - Некое девојче шо ми се чини дека ми се претстави како Тамара, а колку шо сватив беше вертиго, ама да не лупетам, си гугуткавме во моментот со Магде, не ја кладов дикат. Ми се свиѓат девојчето, иако не сврзавме нешо муабети многу многу, ми изглеаше сосем окејј.:pipi:
7. Туwe - не е член на кајгана, туку само кхм, дел од Маарко. Мило ми беше што се запознавме Туwe, се глеаме во некоја наредна прилика, ако не ти го откачи марче телото од главата:pipi::pos2:
Поззки, се надевам дек и друг ден некоаш ќе ме дружите во ист состав а можеби и надграден и проширен:pipi::pipi:

bebush

Portable Heater
Член од
4 септември 2007
Мислења
4.468
Поени од реакции
5.166
Јаааас јаааас денееес се запознав со, со.. рок-кејт!
И, и.. таа е многу добро девојче, со одлична смисла за хумор, и, и.. има многу убави очички, и и.. сакам да се дружиме и да ја гушкам, пак!:pipi:
А вчера, се запознав и со Lord Dracula I.И, и.. фин дечко е, заразно се смее, и сакам повеќе муабет да правиме нареден пат!:pipi:

И така..:back:

POWER-MKD

Per aspera ad astra
Член од
1 март 2008
Мислења
4.763
Поени од реакции
645
Рок-кејт. Во право е кога вика дека сум зачуден од напредокот на младината, зошто рече дека работи, па нешо збореа за тужби на газди итн...и мислев дека има 16-17 год. Кога тоа, да ми ти имала 14 год. Но добро, беше интересно, сите(7) луѓе си праевме муабет за што ни текне и убаво се снајде со нас "големите" :).

Lorddd

Титула - Лорд
Член од
18 март 2007
Мислења
1.067
Поени од реакции
53
Завчера се запознав со бебуш :) Ептен слатко, фино девојче, само заради околностите неможевме да правиме многу муабет, ама затоа следниот пат кога ќе се видиме ќе надополнеме и за тоа. :wink:

Natural-girl

Morphine
Член од
16 октомври 2007
Мислења
3.462
Поени од реакции
5.246
Новоупознати ми се : Новинарка, Mарсовка, Vertigo, Вештица, MileJebo, GodHateUsAll, Зајче, StatusQuo...

Ваљда толку. :pipi:

Член од
3 декември 2007
Мислења
3.718
Поени од реакции
772
Natural girl. :pipi: Сега ќе се психоанализираме на раат. :) Пријатна е за муабет, се смееше цело време, а јас такви луѓе милувам.:back:
Зајче-Уста не отвори, не можам да кажам што е и како е...
Edit: Mac)), те знаев од фудбал, пошо имаш таква маичка:). Иначе, да, и со момаков се запознав. треп

Член од
2 април 2006
Мислења
14.363
Поени од реакции
3.069
Natural girl. :pipi: Сега ќе се психоанализираме на раат. :) Пријатна е за муабет, се смееше цело време, а јас такви луѓе милувам.:back:
Зајче-Уста не отвори, не можам да кажам што е и како е...
Ај бе па кој те врти, женски шовиниста.
Не кажувам сега јас кого плус знам.

Уствари еве Дарк Кинг ќе го кажам само, ме изненади, јас очекував да не збори и слично, а он да ти бил фин човек за во друштво.
И Дон Џас ми остави впечаток, се грижеше за мојата кола. :)

Kajgana Shop

На врв Bottom