Со кого се познавате од форумов?

Zaphod Beeblebrox

Поранешен покул Божино
Член од
7 јуни 2008
Мислења
16.676
Поени од реакции
21.233
Зајче. Баш е зајче срамежлива целата. Ај следен пат ке се опушти сигурно. :pipi:

Другине ги знаев али скршив повеќе муабет конечно со Мацдвезагради и Натурал Грл. Фини се за во друштво. денса1

VeS

.
Член од
16 мај 2008
Мислења
4.749
Поени од реакции
2.355
ССС-Столица - не праевме многу муабет,ама ок дечко :)[и детето со најнајнајубавите очи и парфем :wub:]

[please don`t kill me]

Член од
13 септември 2007
Мислења
5.785
Поени од реакции
4.028
Вчера се запознав со Зајче.
Океј, знаев дека е срамежлива, ама дека е до тооооооооолку, не знаев.
Се обидов да и напраам муабет, ама ме одјеба :/
Епа Магде, повеќе среќа следечи пут :?.

И МилеЈебо (ников :pos:) го запознав, т.е. му текна тек коа си идевме дека беше некултурен и не се претстави. мушица

VertigO

750ml ракија
Член од
11 декември 2008
Мислења
297
Поени од реакции
47
Хммм ги запознав
-Зајче ( и тоа пред сите да ја упознаете :baeh: -затоа што на пола пат кон парк се видовме):)
- за Џену грл ептен му беше мило што ја запознав која е, затоа што и двете сме фанови на еден бенд:back:. Се надевам на наредна собиранка ќе се запознаеме повеќе.
- Натурал (природната Х)) супер девојче со прекрасна насмевка која ќе се запишува на фармација. Супер впечаток и би сакала и со тебе нареден пат повеќе да се запознаеме:smir:
- ........Членот кој седеше на две леви места од мене и да му е*ам тоа никот, никако неможам да му го запаметам, ама е многу откачен весел човек :):pos2:
- Гад хејт ас ол.. многу откачен тип, топ за забава смеење атмосфера знали позитивни импресии...:)
- Рок кате која ја запознав во бариста. Супер девојче со прекрасни очи кое не стигнав да ја прашам зашто ја исекла косата?!?!?!:vozbud:Супер за разговор и за се'.

со другите само на поздрав бевме така да да не ги пишувам за џабе:smir:

S

SSS-Stolica

Гостин
VeS-секоја вечер ми ги глеаше очите дали ми се зелени, прекрасна личност...(не знам шо да пишам, ко по обичај):wub:
Емкаа-не праевме многу муабет, ама океј си е девојчето
Bawbiie-Криво ми е шо се видовме само на 5минути, наредна прилика повеќе...

VeS

.
Член од
16 мај 2008
Мислења
4.749
Поени од реакции
2.355
Најчудно запознавање[после она со Zeus и Milanez`], се запознав со Stefi во комбето за на плажа..:pipi:Сврзавме два муабети можда,ама ми изгледаше како добро момиче[најглупата реченица ever]

ACHQ

hawk
Член од
18 јули 2009
Мислења
702
Поени од реакции
73
ги познавам ред девил , Darkwader и Ristoo

Near

Рандом лик од соседството
Член од
26 март 2009
Мислења
4.293
Поени од реакции
7.015
Se zapoznav so

Mac-Super dete super muabet napraivme
Natural Girl-isto kako so Mac
Novinarka-Mimi,ne te zamisluvav taka opustena...mnogu poopustena od tuka
Maarko-Ne napraivme mnogu muabet,super decko from Cair
Girlll-Te zamisluvav mnogu poinaku

Член од
3 декември 2007
Мислења
3.718
Поени од реакции
772
Smokey the kid-Земјак од Кавадарци. Не донесе троа од рачијта мамта да му а ебам. Војчка затоа пиевме:). Башка, исти мобилни имаме, а ја си го заборавив мојот на собиранка. И ете сум, се јавувам, Маарко мислел дека мобилниот е на Smokey и се напалил на мојот глас. Постара сум делуела. :pipi:Му се стужи кога ме виде дека е мој. Иначе, сакам да кажам дека Саладин е мојата муза! Фала. Знаете зошто.:pipi:

Near

Рандом лик од соседството
Член од
26 март 2009
Мислења
4.293
Поени од реакции
7.015
Da,zaboraiv da pisam......vcera se zapoznav i so

Tamce i Pokerface.......super devojcinja,ne izgledaat kako 15 godisni....bas mi odese muabetot so niv :pos:

Аеродром

Faithful :)
Член од
15 август 2008
Мислења
2.217
Поени од реакции
256
Од форумов,не сум многу по членовиве,но ќе набројам.Ливерпулфан(на фудбал кога се собраа),нофеар,логикс,мики,тина,покерфејс,тамче(или како и да и беше акаунтот),маршмелоу итн итн итн...

bubi4ko

Македонци брее..
Член од
24 јуни 2008
Мислења
274
Поени од реакции
17
Епа се познавам со Stolee, Dimitaar, аце_шваба, love_computer, и со Mikiyo San на мсн:)

Kajgana Shop

На врв Bottom