Со кого се познавате од форумов?

Член од
25 септември 2008
Мислења
8.785
Поени од реакции
1.555
Извини Јоцо пеер,ама њот ме возеЖе со мотор и те заборавив.:vozbud:
Јоцо јебозовниот.:icon_cool
И со Bad Girl...:back:
И со TROLL...

Болиглава

A cold fact
Член од
16 јуни 2007
Мислења
4.701
Поени од реакции
2.353
Со Кискино.:icon_cool
Речи су излишне... KOj ZboRi LjUbOmOriii...:back:

Логикс

Gooner
Член од
17 септември 2007
Мислења
7.358
Поени од реакции
2.290
Пред некој ден се запознав со Бон Џови.
Кул,интересна,забавна,УБАВА:pipi:.....малце ниска =), и то.Hope to see yaa again.:helou:
A на една мини собиранка ги запознав и Кискино,Соад Ф,Валkер грл/имаше и други..ама се знаев со нив=)

џимеј

џимилино
Член од
4 март 2007
Мислења
10.392
Поени од реакции
25.200
Се запознав со Syn. Интересен муабет падна, тро блек џек, тро филмој, тро фудбал и останато. Многу интересна личност, мора уште некое кафе да се направи дур е тука.

Fantom

Chikara
Член од
4 јуни 2006
Мислења
11.453
Поени од реакции
812
Три познанства во еден ден, јас требит да частам.

Прво се запознав со Кискино, исто е очукан и отракан ко шо го мислев. Комарот му е слаба страна, и дур губеа на табланет си плачеше. Можам слободно да кажам дек да беше охриѓанец, ќе беше примен во Ohrid Crew ко полноправен четврти член, ама пошчо не е, ќе бидит само почесен член. :)

После то Syn, го свлечкав од Варош долу да слегвит да пијаме по едно кафе. Ептен интересен тип, муабети мојш со него да прајш за све, почнувајќи од филмој, форумски живот, блекџек и почетничка среќа во истиот, и фудбал посекако. :)
Во секој случај, ќе се видиме пак, за муабет имаме многу теми, а многу малку време вчера. :)

И за крај, на фајрон го запознав Superhik... Усфари после штипската ракија шо ја најдовме, не ни знам дал вистина го запознав ил привидение беше. Ич не напрајвме муабет, на бегање ме фати, ама интересен тип вака, од извиџење. :)

И така. :vozbud:

leandra

Модератор
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.641
Поени од реакции
38.562
Денес со Ада и Зевзус бев на едно преубаво место,кавалерот го одбра:)Пријатна музика и пријатно друштво,малку ги чекав како кавалерка ама простено им е :)
Со ада се знам,а Зевзус е прекрасен дечко во секоја смисла на зборот.

Fantom

Chikara
Член од
4 јуни 2006
Мислења
11.453
Поени од реакции
812
Јас пак... доб’рвечер.

Прееска се запознав со kit-katce, јас одев накај Канео а таја се враќаше. Девојкава е елеганција и убавина во движење. И толку, муабет не напрајвме, со Димчеј се каравме по охридско-струшка линија место муабет со момево да прам. Прос.

Sally

Paranoid android
Член од
22 август 2008
Мислења
1.279
Поени од реакции
170
Пред една недела Градиште се запознав со [zEUs] и Milanez`. Се истуривме цела вечер од дружење, онака кул дечки, покул од шо ги замислував на форум. Ме изненадија, така да задоволна сум.
После конечно се запознав со копилето GoD.HateUSaLL, па со statusQuo, DonJas, Relaps и VIP. Три дена дружење со дечкиве, шетање низ цел Охрид ко шо следит, мислам дека се покажавме ко прилично гостопримливи.

ada

Модератор! ок?
Член од
21 август 2006
Мислења
5.706
Поени од реакции
566
Со ада се знам,а Зевзус е прекрасен дечко во секоја смисла на зборот.
:O

Као со ада се знам, за нигде е и не е битна, а Зевсус прекрасен. :nesvest:

Скар! :ne_zboram

он топик:
Вечра првпат имав шанса да направам асален муабет со леандра, па затоа и го сметам ова за прво упознавање со неа (иако и претходно си имавме, онака, разменето никови).

Убаво си пројдов, а Леандра е класична шкорпија. На почетокот бајаги дистанцирана, па и непријателски малку насторена...али све е тоа маска, чисто колку да те истестира.
После е уживање да разговараш со неа.:back:

VeS

.
Член од
16 мај 2008
Мислења
4.749
Поени од реакции
2.355
На 1 минута и 40тина секунди се запознајв со Новинарка вчера..

инаку да, сеа за сите посебно ќе пишам зошто претходнион мој пост не бидуваше..

почвам..:
Зеус-кога се запознававме многу чудно ми зборуваше,ама после се навикнав. Онака супер дете, праевме многу муабет.. и дојдовме до уште еден заклучок: охридските патлиџани се најубави и највкусни зш се охридски..:pipi: Филозофирањето му е јака страна..
све на све ми остави добар впечаток...чак и не викна на ручек..:)

Миланез- очекував повеќе да зборува,ама и онака кога ќе кажеше нешто одма ќе ме насмееше..не ми текнува шо кажа точно,ама знам дека се смеев ко ненормална :pos:

Каталонец(кој не е појќе на форумов)-како го имитира специјалецон во акција то нешо невероватно :pos: Ок, супер дете.. кога ќе кажи нешто исто како Миланез.. да се изнасмејш..

GodHateUsAll-хејтерот.. значи.. за GodHateUsAll имав мнооооооооооооооогу погрешно мислење..
супер си е..онака според денот и расположението...Малце си се позезав и на моја сметка со картана за Слаткар.. ама битно сочувстуваше со мене кога картана ја видов скината..
се на се,добар впечаток ми остави и не беше ни 0,1% од тоа што го замислував

StatusQuo-ме научи на двата заразни збора : fail и цакано, ај сеа некој нека ме одвикни..
интересно дете,мојш да прајш за шо сакаш муабет... вчера посебно кога почнаја тешките филозофии за земјата итн итн..
прави одлични случајни и хајфајв и фејсбук фотки..
о јеа

Relaps-да не го напишеше Бавби немаше на крај памет да ми текни на ников..
секогаш насмеан :)харизматичен и секогаш позитивен..
И јавно да му се заблагодарам за дуксерката-кога дојдов со најтенката блуза шо можев да ја истам од плакарон и за ташната шо ми ја даде кога бев кога ми се истури....ко..пијачката на фармерки:)
Фалааа:back:

DonJas-ќе ми недостигаат неговите масажи. Wewe многу гушкабилно суштество ... и таман научив кај има скокот.. уствари немаше :nerv:Oдлично слика...
супер.ком... е стварно незнам шо да напишам појќе...

VIP- супер е бе..:pipi:Паметен дечко,паметно размислува..ај дан го заречам..
да не беше тој и да не ја купеше пијачката мене немаше да ми се истури на фармерки :pos: .. океј моја вина беше тоа..ама си кажувам можности..

Знаќи досеа со сите форумџии шо успеав да се запознам ми оставиле добар впечаток, позитивни и насмеани деца...
шо покрај нив едноставно не можеш да си намуртен...

ај сеа зеленко плизззззз:smir: :pos:

p.s. нареден пат ко ќе идате кажите дека сакате маица..

statusQuO

Модератор
Член од
18 јуни 2008
Мислења
13.038
Поени од реакции
7.617
Fantom - блиц
Болиглаа - еднаш блиц запознавање, второто без муабет
VeS - ги прими сите удари против слаткар
* BawbiiE * - лажиш ко џуптин! *се_крие_ко_к*р_на_тв1000*
Емкаа - позитивен впечаток
Мериџејн-поизон - ако се возев со тебе уше 5 минути имаше да го бацувам асфалтот ко папата :)
Божица - мериџејн's side kick :)
ЛуциБел - шмизл wannabe

DonJas

Married and Happy
Член од
22 јуни 2008
Мислења
2.651
Поени од реакции
586
БолиГлаа - тивок момак со внатрешно трачарење
* BawbiiE * - Креативна Cootckah
Lucybell - Идуча шмизла со слаби оцени по шмизларство
VeS - Оргазмична млада Слаткар(ка)
Емкаа - Опасна по живот
Мериџејнпојзн - удрена млада мома шо поштуе рикверц и гробишта во 2 саат сабајле
Божица - поштуе тоа шо поштуе мериџејн

acermk

лавот во сенка
Член од
18 јуни 2009
Мислења
1.926
Поени од реакции
839
Се знам со Мрак

DonJas

Married and Happy
Член од
22 јуни 2008
Мислења
2.651
Поени од реакции
586
а ние останатите смртници, за тоа време кај бевме?:pos2:
џџииз сори.. плав сум си јас.. подзаборавам троа... еве и рок кејт ке ја туриме овде... критика... исто вана би шмизла со троа финеси ке те биде :)...

Болиглава

A cold fact
Член од
16 јуни 2007
Мислења
4.701
Поени од реакции
2.353
БолиГлаа - тивок момак со внатрешно трачарење
Сеа го глеам ова, хм...
Брат, јас сум асоцијален тип. Сакам ебам, сакам се сунчам.:icon_cool

И јас се запознав со DonJas и неговата дружина. Океј типци ми изгледаа, особено R3lapse.

Kajgana Shop

На врв Bottom