Со кого се познавате од форумов?

Fantom

Chikara
Член од
4 јуни 2006
Мислења
11.453
Поени од реакции
812
Ми тргна периодов со нови познанства. :)

Се запознав пред малце со Picasso`, пивме едно охридско ефтино убо кафе, напрајвме муабети од сите сфери, и здравје вечер пак ќе прајме едно кафе/пивце. Ептем ме бендиса типов, комуникативен, харизматичен, и ме падна од смеење со муабетите за форумските мега-дискусии и караници.

П.С. И со Morbid сум се знаел, не е ногу активна, ама да се пофаљам. :)

Zaphod Beeblebrox

Поранешен покул Божино
Член од
7 јуни 2008
Мислења
16.676
Поени од реакции
21.233
Блиц средба со Фантом и Болиглава. Толку. Поеќе следен пат.

Crazy in Love

Here's looking at you kid.
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.859
Поени од реакции
25.413
Се запознав со Justice for all. Супер беше, се изназборевме, интересен дечко е. И многу е висок да знаете, јас цело време мислев дека е низок. :helou::smir:

Шмекерот

Еден и единствен
Член од
24 мај 2008
Мислења
1.767
Поени од реакции
384
Се запознав со>
Justice for all - Комуникативен момак. Го сака Хари Потер повеќе од писателката шо го пишувала :)
Џену Грл - Конечно ја запознав ( не праевме многу муабет ама фино цура) хаха :)
Даденце - Брзозборка човечееее :) Збореше толку живописно за Амстердам што почнав да се осеќам дека сум таму веќе :) Весела цура.

Гладиус

notusually
Член од
14 август 2008
Мислења
5.508
Поени од реакции
1.728
Денес успеав да се запознаам со Justice for all кој е всушност многу интересна личност која навистина се соживува со дебатите, посебно кога станува збор за право и правни системи. Сепак, тера интересни философии на животот и ми се допадна неговото размислување.
А мислам дека запознав и најверојатно еден иден член кој ако се логира на форумов ќе има многу интересен ник, меѓутоа за него повеќе ако стане дел од кајганва.

MaRyJaNe-poison

Beauty in Black
Член од
11 септември 2007
Мислења
2.722
Поени од реакции
168
Се запознав со гадхејтасол, статус кво, дон јас и не знам другиот кој беше. Закон луѓе. :smir:

D

DeviL_32`

Гостин
сеа за сеа се знам со ... smokey_the_kid, Overload, Skeleton_Man, heathy, Феномен, MacuShh. x3.....и може и со друг кавадарчанец кој шо не ми текнуе у моментот (слободно нека каже :pos: ) и нормално би сакал да се запознам со уште многу членови :)

Fantom

Chikara
Член од
4 јуни 2006
Мислења
11.453
Поени од реакции
812
Вчера Сараиште го запознав mile_panikaaa, со Кузе дојде заедно и ме позна од километар. Скроз исчукан во глата и дефинитивно му тушит лепенката.

VeS

.
Член од
16 мај 2008
Мислења
4.749
Поени од реакции
2.355
Дури бев Градиште се запознав со Zeus, Milanez` и банираниот *Katalonec*...
најчудното запознавање до сега.. :pos:
Мнооогу фини деца, се изнапрајвме муабети, додека бев малку потфатена од вотката мораја да го трпат мојот милозвучен глас. После ме научија и една игра на О шо почвеше и го заборајв името, да играм..
а најбитен момент беше со специјалецот во мисија... шо веќе трети ден кај шо ќе ми текни на него,неможам да се воздржам од смеење... (веќе и стомачни напрајв од то):pos:
и заклучивме дека: дрогата и цигарите се лоша работа, а алкохолот е добра во умерени дози кога се пие:pipi:
а вчера се запознав со: Status Quo,GodHateUsAll,DonJas и уш двајца на кои уште не им ги запамтив никовите,а препрашував и пак и пак не ги запамтив :kesa:
Супер деца,се надевам дека ојдоја до Атлантик бич...:)

п.с. намерно ја облеков маицана од Токсикологија, само за да видам реакција...
ок, реакцијата беше сосема нормална ... :)

Фокси

Talk nerdy to me
Член од
11 октомври 2007
Мислења
2.358
Поени од реакции
1.390
Се запознав со LoGiX.Интересно чоече е.Онака комуникативен,забавен и висок:icon_lol:
Освен то убај очи имат:kesa:Струмица се запознав со уште многу форумџии ама не напрајв ич муабет па глупо ми е да ги пишам.

Ииииииии се запознав со Milanez`.Waaaaaaaaa конечно еј!
Баш како шо го замислував онака позитивен тип се турив од муабет праење.Битно ми се исполна желбата да го запознам по толку муабети на мсн и сл.....
А,да...И тој е висок...Абе шо е фркава со луѓево или јас сум многу ниска:nesum:?

Justice for All

Tempus fugit
Член од
17 јули 2008
Мислења
1.372
Поени од реакции
85
Значи еве, со закаснување ама сепак, better late then never
Се запознав со (по редослед): Crazy in Love, Џену Грл, Гладиус, Shmekerot, Bidikov, Dadence и после некој ден Марсовка.
И значи... толку многу ми беа добри во друштво, што нејќев да ги напуштам и им се вратив по некои 15 мин... :kesa:
па што, подобри беа од Хари Потер петката на трева, на плоштад.

И сеа еве постови од оној тип: не зборев многу со Гладиус ама ми изгледаше како добар дечко :pos:
хиххихих... Крејзи има многу што да каже девојчето, другите не добиваат шанса многу-многу.

Инаку, вака за предходни впечатоци... Џену ме изненади, не изгледаше онака како што ја замислував. Останатите....
ве имав видено на слики :icon_lol:

Член од
25 септември 2008
Мислења
8.785
Поени од реакции
1.556
Pa sea momentalno sum u Strumica i se zapoznav so wot:)drk:)poz brat4e zvel si :)

• Ми се допаѓа
Reactions: wot

wot

aloof
Член од
20 мај 2008
Мислења
19.709
Поени од реакции
34.251
Тinna effect :) Вие ме пишете мене, одоздола јас вас. :):)

Tomi^Devil i Marjan-Miki. :back: Се возевме. :motor: Супер дечки.

Kajgana Shop

На врв Bottom