Со кого се познавате од форумов?

А

Александра Д.

Гостин
Ја знам и Schatzi, една од најдобрите другарки. :)
Бај д веј нова е на форумов, јас ја регистрирав :pos:

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.499
Вчера се запознав со Garfield, така да на мојата листа на личности кои ми се primary за запознавање, ми останаа уште Fortune, Macedalien, Андроник, Aceva, Dzish и Junkie.

Паметен човек, зборлив, токму онака како што го замислував, интересни дебати се водеа цела вечер, ги прегоре човекот со вискито (ada :pos:) , ама не е негова кривица, не се учени изгледа на таков алкохол.
Фино си поминав, убава вечер се` на се :)

D

dh00|

Гостин
се знам со ПРЕЗЕРВА†ИВ, Самара Морган, АлаДин, ШТЕТНИК, ArhangelOfDeath, vavio, VeS, Емкаа, Дегенерик и ЏонгаМонга (последните две се тазе членови:helou:)
би сакала да се запознам и со други - нормално!:smir:

Manga

Golem alat
Член од
21 април 2006
Мислења
7.753
Поени од реакции
5.011
ViRuS - баниран

Dragana <><
reketar
pantera
dwa

овие погоре неактивни членови подолго време ..:nesum:

фактички од сегашнава кајганерија ..nobody :(

\m/arko

A place where the beer flows like wine...
Член од
15 јануари 2008
Мислења
6.357
Поени од реакции
790
Вчера се запознав со:
Самара - откачена типка дефинитивно
Мрак - многу слатко девојче :)

Штета не се запознав со џанаците што ролаа во парк хахахахахаха

statusQuO

Модератор
Член од
18 јуни 2008
Мислења
13.038
Поени од реакции
7.617
со Mрак пред 2 собиранки мислам - тивка, ама после разврза муабет
и со Смоуки д кид - кавадарчанецот :icon_cool
Самара Морган - not dark and evil enough as I imagined...although weird enough to fit our weird company...

weird = gooooood....xD

Paranoik

내 ♡, ∞.
Член од
10 август 2008
Мислења
1.873
Поени од реакции
451
weird = gooooood....xD
Leah=weird! :ne_zboram

Па да, и јас се запознав со Самара.
Каква иронија чоече, личностите со најмрачни никови, Самара и Дарк Кинг, се лигавеа над зајачињата! :pos:
Одлично, добар впечаток ми остави девојкава. :)

Член од
5 февруари 2007
Мислења
10.707
Поени од реакции
13.379
Да, глеам и јас не сум пишал тука. Значи вчера ја запознав Самара Морган, огромниот љубител на животни (поготово црни пуфнати џукелчиња) Mawo thou has a tough competitive.

Me friend with anyone who loves animals

Самара Морган

НЕ Е ВЕЌЕ ЧЛЕН НА КАЈГАНА
Член од
24 јуни 2009
Мислења
511
Поени од реакции
33
Вчера се запознав со:
Самара - откачена типка дефинитивно
Самара Морган - not dark and evil enough as I imagined...although weird enough to fit our weird company...
Leah=weird! :ne_zboram

Па да, и јас се запознав со Самара.
Каква иронија чоече, личностите со најмрачни никови, Самара и Дарк Кинг, се лигавеа над зајачињата! :pos:
Одлично, добар впечаток ми остави девојкава. :)
Да, глеам и јас не сум пишал тука. Значи вчера ја запознав Самара Морган, огромниот љубител на животни (поготово црни пуфнати џукелчиња) Mawo thou has a tough competitive.

Me friend with anyone who loves animals
Ме разлигавевте бе!!! Немојтеее:kesa: Таман оставив впечаток дека сум дарк и ивл , вие ме срушивте сеа.Феил !
Инаку се запознав со сите овие кои напишале и морам да признаам дека умрев од смеење со луѓево!!!Група која е како шише со прилично одлепена етикета!!!:pos2::pos2::pos2::pos2::pos2:

Член од
3 декември 2007
Мислења
3.718
Поени од реакции
772
Не знам дали пишав, ама ја запознав Самара Морган, пред една недела од прилика. Реална, комуникативна и весела. Пријатна личност. Аирлија ќарувањето со членот кој не го објавувам, можам да сносам консеквенци, да ме тужите и слично:).

Fantom

Chikara
Член од
4 јуни 2006
Мислења
11.453
Поени од реакции
812
Се надевам дек никого немат да пропуштам: POWER-MKD, marsovka, statusQuO, r3lapse, Вештица (иако од прва се препознав, исто ко кј r3lapse), после со Dark King, maarko и со DonJas. Беше ептем блиц запознавање со сите пошо уште бев под дејство на сантанизација, и не знаев кај терам. Се претставив сам, си кажав кој кој е и си ојдовме со баџово.

И така, жаљам шо не успеавме ни два збора да сврзиме, ама то е.

Член од
3 декември 2007
Мислења
3.718
Поени од реакции
772
Power mkd го запознав вчера, после концертот на Сантана. Охриѓаниве ги утнав, си заминале одма.

Toneh

is a turtle
Член од
21 август 2005
Мислења
5.510
Поени од реакции
907
Вчера се запознав со баџото на Фантом, т.е. Болиглава.
Не правевме многу муабет ама.. знаете како ќе заврши реченицава.

Болиглава

A cold fact
Член од
16 јуни 2007
Мислења
4.701
Поени од реакции
2.353
Е вака, на собиранчето во Бариста вчера ги запознав: Emma, Saladin, гладиус, Бидик, Маwечко и Duffy. Пријатни луѓе ептен, со некои сврзавме муабетчиња ова она, вицој мицој, кафенце мафенце и си ојдовме.

Се надевам дек никого немат да пропуштам: POWER-MKD, marsovka, statusQuO, r3lapse, Вештица (иако од прва се препознав, исто ко кј r3lapse), после со Dark King, maarko и со DonJas. Беше ептем блиц запознавање со сите пошо уште бев под дејство на сантанизација, и не знаев кај терам. Се претставив сам, си кажав кој кој е и си ојдовме со баџово.

И така, жаљам шо не успеавме ни два збора да сврзиме, ама то е.
Е, в парк ги блиц-запознав горенаведениве + ТонИнтер од кои најмногу напрајв муабетче со маарче. Добро типче, ај нареден пат појќе.

Член од
25 јануари 2007
Мислења
6.775
Поени од реакции
314
Вчера го запознав членов над мене.
Многу пријатна појава има, ко мало детенце е. :pos:

Лукинг форвард да ги слушам пак вицовите негови и на Фантом + третиот член што вчера беше оправдано отсутен.:) Нареден пат јас во Охрид.:zlo:

Kajgana Shop

На врв Bottom