Со кого се познавате од форумов?

Логикс

Gooner
Член од
17 септември 2007
Мислења
7.358
Поени од реакции
2.290
Го адднувам сонне на листава...вчера се видовме,муабет,пивце.....шо убаво беше.:helou:

Dark Angel Nora

Angel In Disguised
Член од
30 септември 2008
Мислења
223
Поени од реакции
10
Со Rock 'n Rose - ми беше најдобра другарка од 5то до 8мо, ама после заминавме во различни школи(pozz до неа)

Со The One - заедно одиме повеќе од една година:back:

Член од
24 октомври 2008
Мислења
328
Поени од реакции
5
Jas so Dark Angel Nora pozz do nea:helou: so drug nikoj ustvari so decko i se znam drug nikoj a sakam da se zapoznaam so siteeeee :smir:

Dark Angel Nora

Angel In Disguised
Член од
30 септември 2008
Мислења
223
Поени од реакции
10
ААААААААА заборавив. Да не бидам некултурна. Се познавам и со Shadows and smile. Еве ја користам приликава и него да го поздравам:helou:

|И.И|

говно интерашко
Член од
24 јуни 2008
Мислења
5.583
Поени од реакции
6.727
Се знам со ---{VLACHE}----,Shmekerot i Zokis ........zzzzzzzz Можеби и со други се знам дека прилично нов сум на форумот .....:toe:

DonJas

Married and Happy
Член од
22 јуни 2008
Мислења
2.651
Поени од реакции
586
so SSS-Stolica .. Zero-Style .. StatusQuO... ^Exotic^... By Me (Ми направи најбедни фотки ама ок е :) ) со Нита... госпоѓицата со која поминаав бааги време во недели и такаа.... сакам да ја проширам листава....

Tonchie

BATTERY +
Член од
15 јуни 2005
Мислења
13.504
Поени од реакции
8.078
Ми причинува посебно задоволство тоа што се запознав со Еци^^^.
Дражасна девојчица, прекрасна личност.

DarkWalker

Think globaly , Act Localy!!!
Член од
4 февруари 2006
Мислења
1.209
Поени од реакции
70
Milencheto kissss mwa mwa :***

и TaNjA SrCeNcE :** :smir:

Б

БејбиГрл

Гостин
Јас со Бушавка се запознав:pipi:....абе очекував стварно бушава да биде :icon_lol:

eMilanist

Ursus domesticus
Член од
27 септември 2007
Мислења
2.401
Поени од реакции
1.832
Се запознав со Tonchie :party2:и со Бушавка:smir: во неделата. Супер дечки се.

Бушавка

Differentiated by Style
Член од
4 јули 2008
Мислења
746
Поени од реакции
61
Е да...вистина е, во саботата се запознав со Бејби грл и знам, знам дека сите се разочарани коа ќе видат бушавка со пеглана коса, односно не ми е пеглана, таква ми е прироидна...Но ефектот треба да го видите насабајле коа станувам од спиење.
А во неделата со росссонеро (Тончи си го знаев веќе), и тоа е вистина....супер си поминавме на пиво

Член од
23 февруари 2007
Мислења
780
Поени од реакции
69
Eве лично со кого се знам: OOo го врти коленооо, - Shorty :pos:, Garfield - Tрансерче тешко. :). Mile_panika - нездрав :pos:, Desire, Escape, BoB the butcher и Black Fire - колеги . Pain_killer - Фудбалер јак (ама страв и трепет кога јас сум назад :)), Katalonec - Ее хакер хакер. Bobi4e - за Тетекс душа би дал. Мilanez - Само песната на клубот ви ја ценим. zEUs - no comment.

Kajgana Shop

На врв Bottom