Со кого се познавате од форумов?

Buterfly

*Just Fabulous*
Член од
4 јули 2006
Мислења
4.616
Поени од реакции
114
Фајнали со Бејбигрл кирилица:pos::helou:Супер девојче. И со Членот 7 и тоа случајно претходната недела, али мора пак да се видиме, си оставивме лош впечаток еден на друг:pos:

Член од
26 април 2006
Мислења
13.024
Поени од реакции
1.940
Го запознав Маарко-екстра типче, како што го замислував.
Дизајр-супер девојчица муабетџика:)
Скреам- повеќе срамежлива
Ескејп- исто
Крејзинлав- пријатно изненаден, зборлеста, таман-цура
ПараониК- друштвена:))

Clen 7

Од Форумот
Член од
5 јуни 2007
Мислења
2.843
Поени од реакции
360
Фајнали со Бејбигрл кирилица:pos::helou:Супер девојче. И со Членот 7 и тоа случајно претходната недела, али мора пак да се видиме, си оставивме лош впечаток еден на друг:pos:
Како бе случајно??? Договорен си бев јас за колосеум.вас ве видовме случајно на влагање:)
И зашо лош впечаток? Не ни праевме муабет па впечатоци да иаме :pos2:

Crazy in Love

Here's looking at you kid.
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.859
Поени од реакции
25.413
Е па вакааа...

Се запознав со Scream и Escape кои беа многу срамежливи, ама мило ми е што ги запознав, зашто од претходно долго чекав да ги запознаам, па сеа се оствари желбата,а нареден пат, повеќе ќе правиме муабет! :)

armin06 - и него чекав долго додека го запознаам и го запознав и супер си е дечкото баш така како што го замислував.:smir:

E

`EsCaPe`

Гостин
Ај и ја да пишам. :)

Знааачи, се запознав со:

Crazy in Love - ми остави ептен, ЕПТЕН, позитивен впечаток, супер девојка, стварно!
Џену грл - многу друштвено девојче. Исто и ПараноиК.
армин06 - истото сакав да го кажам, што го кажа Крејзи погоре...
и маарко - и он е баш како што го замислував, интересно типче, а и одамна сакав да го запознаам..

И ветувам следен пат ќе бидам позборлива. :smir:

едит: се надевам ќе има следен пат :) :) :)..

Desire

Refuse,Resist
Член од
25 декември 2007
Мислења
1.823
Поени од реакции
284
едит: се надевам ќе има следен пат :) :) :)..
Нормално ма дека ќе има :lut: :):):)

Инаку,јас се запознав со Армин06,колега ми бил,супер фин дечко,си знае муабет да направи,баш како што очекував.

Alien_sr

Ultimate Survivor!
Член од
14 мај 2007
Мислења
2.978
Поени од реакции
143
Ср_Рулз, Николич, Бејби_Вик, 4и4, Митеман, Бама, Бунт_05

\m/arko

A place where the beer flows like wine...
Член од
15 јануари 2008
Мислења
6.357
Поени од реакции
790
Се запознав најново со:

`EsCaPe` - кхм...фино, убаво, малце срамежливо девојче не врзавме многу муабет, смешно ми беше што додека се запознавме само името ти о знаев дури после 2 саати ми текна дека дона беше ескејп хихи, нареден пат се надевам на повеќе муабет:smir:

Scream- исто значи како кај ескејп и ти не збореше многу и со тебе би сакал следен пат повече муабет :smir:

И за крај човекот одамна што сакав да го запознаам ама никако да биднеше се до пред неколку дена Армин06-супер човек, комуникативен се позитивно за тебе :):):)

мило ми беше што ги запознав сите овие

Б

БејбиГрл

Гостин
енд фајнли со Сања а.к.а БејбиГрл :vozbud::vozbud::vozbud::vozbud:
Конечно :vozbud:

Како бе случајно??? Договорен си бев јас за колосеум.вас ве видовме случајно на влагање:)
И зашо лош впечаток? Не ни праевме муабет па впечатоци да иаме :pos2:
Абе не се буните, кое случајно, јас се договорив и со двајцата :pos: А на вас случајно ви изгледало

Инаку се запознав и со Батистута, Франкенштајн и Немирна

Член од
12 февруари 2008
Мислења
323
Поени од реакции
4
лично се познавам со песијазел бидејки су му вујко а со други контактирам но лично не се познавам поздрав до сите што ми се пријатели и членови на кајгана

Shorty

Вансериски
Член од
30 јануари 2007
Мислења
7.277
Поени од реакции
1.496
Вчера се запознав со RockLady. Супер дејче, имаше моменти на избацуење ама важно сите се изнасмеавме :):):)

Член од
5 февруари 2007
Мислења
10.727
Поени од реакции
13.465
Вечерва (добро де попладнево) се запознав конечно со walker girl и Fantom_oh.

Kajgana Shop

На врв Bottom