Со кого се познавате од форумов?

Apokalipto

Tredici
Член од
4 март 2007
Мислења
15.576
Поени од реакции
2.586
Се запознав со Вакер грл, ОСС, Најтвокер, Ла Еспањола и конечнооо Натурал грл :helou:

Член од
25 јануари 2007
Мислења
6.775
Поени од реакции
314
Со *OSS* и Walker girl - фина појава се, штета не успеав да сврзам повеќе од два реда муабет со нив, ама битно се сликавме :pos:
Со Natural girl - со нејзе ни два реда муабет не успеав да направам, ама ми остави впечаток на пријатна личност. :)
Со Nightwalker - мислам дека на времето ми беше колега во играчница :pos:
И со Даденце по втор пат се запознав... :pos: :pos: ( не смеам детали за ова :kesa: )

Член од
20 мај 2007
Мислења
1.139
Поени од реакции
153
Се запознав со Апокалипто (пријатна личност, зборлив:)), ТонИнтер (цел ден би расправале за Интер и игри:)), Фантом_Ох(вечни ривали на зелениот терен:)), Мавечко (мисли дека ме знае, појма немам од каде:)), Ла Еспањола(не помуабетивме многу, но и тоа малку беше фино:)), Вокер Грл (еве и уште една колешка:)), со Крејзи Ин Лав (почнеш муабет со неа, нема завршување:)... И си поминав супер...

¯

¯\_(ツ)_/¯

Гостин
Со Zombica_23 супер девојче, дури и за к*р ме фате, ама по грешка било :), а да, има и големи гради, поголеми од сликите :)

Tonchie

BATTERY +
Член од
15 јуни 2005
Мислења
13.503
Поени од реакции
8.076
После многу мубаети на форум, МСН, Скајп, се запознав со Мравката :)

Natural-girl

Morphine
Член од
16 октомври 2007
Мислења
3.462
Поени од реакции
5.246
Се запознав со Вакер грл, ОСС, Најтвокер, Ла Еспањола и конечнооо Натурал грл :helou:
Искрено очекував тивок човек што НЕ збори со 100/h :). И да, мило ми е што се упознавме.

И Mawecko, па добро, друг пат ќе сврземе :).

Член од
26 април 2006
Мислења
13.024
Поени од реакции
1.940
Со Фантон_ох прво по фацата ми дое дека е тој, после ко се сврти кисс мајца, тој е:))

Тиквичка, јас ја познав...али не бев во состојба да расудувам:pipi: па и реков на осичка да те праша.

Петар_џокер, дугме фанс:)))

Тикви4ка

Нарцис со сина крв
Член од
1 март 2007
Мислења
3.134
Поени од реакции
273
Со Фантон_ох прво по фацата ми дое дека е тој, после ко се сврти кисс мајца, тој е:))

Тиквичка, јас ја познав...али не бев во состојба да расудувам:pipi: па и реков на осичка да те праша.

Петар_џокер, дугме фанс:)))
око соколово имаш мислам.... во такво издание, во толку гужва ко си ме познал... алал да ти е:)

Setsuko

Модератор
Член од
29 јануари 2006
Мислења
6.406
Поени од реакции
5.972
Ред Хот - ја запознав одејќи накај факултет.
Polaroid vanity - исто така во просториите на Филолошки, закон си. :wink:
Saladin - конечно, штета што не направивме муабет баш.
Nightwalker - дури откако си отидовме од Бариста дознав кој ти е никот. :pos:
Апокалипто - човекот без дијалект, хехе супер зборлив.
Mawecko - битно се сликавме, да. :)
Фантом_ох - добри ти беа очилата и вицот за терминатор.
Даденце - блиц запознавање.

И мислам дека толку се новите, другите што беа присутни не ги споменав затоа што ги знам од претходно. Убаво си поминавме. :smir:

Apokalipto

Tredici
Член од
4 март 2007
Мислења
15.576
Поени од реакции
2.586
Со izr0d :vozbud: конечно да најдам уште некој од нашиот крај кој мати секој ден :P

Kajgana Shop

На врв Bottom