Со кого се познавате од форумов?

Член од
16 февруари 2007
Мислења
2.780
Поени од реакции
8.235
leandra-Комшика ала-маалско-Велешка.Имаме ја и она уште многу муабет,во однос на нејзиниот концепт на конзистентност и зошто тој постои кај неа.Мила ученичке на мајка ми,се знаеме ние навистина добро.Те чекам на кафе. ;)

Picasso
-Човекот со кој најмногу време поминав.Сатори ме одвлечка кај него,а таму имаше маса,која ја одбрав предимствено пред желбата да се запознаам со него:). Разглобувавме многу работи,но се случија збрки,па муабетот беше прекинат,и моравме да го напуштиме.По игра на случајност,misery finds company.Го испуштивме возот и ние и тој,па бевме кај него во стан и се дообјаснивме себеси некои квалитетни час и половина.Не испрати до железничка,разменивме броеви.....квалитетен човек.

ТonInter
-Мило ми е.

*OSS*
-Не ти го слушнав никот мур....а знаеш како настапувам кон генерални фаци...уствари незнаеш...ама виде:).Се испуштивме,ама има втора шанса.

Crazy in Love
-Фина,бушава и најверојатно дружељубива.Појма неам,не скрстивме никаков посебен муабет.She was like a tribble on Star Trek :)

1307-За некои работи не се зборува на форум....ниту на собиранка.Не читаш бе раперу меѓу редови дека со тоа не мислев на муабети меѓу нас,туку на твои муабети со некоја трета личност.Ми скурчи цела вечер да слушам како ти си кажал дека левораките незнаат да мачкаат леб со нож,туку да колат со него.Инаку,настрана тоа,сепак мило ми е што те запознав.Остануваме на спротивни страни.

Мистичен-Развивме добра теорија за себебанирање:).

Mac))-"Здраво пеер"-"здраво пеер"-"Абе има слободна маса овде?"-"Тешко"-"ОК"....Тоа беше цел муабет со него.После тоа беше у близина,и остана у близина.Не дојде да средиме одредени проблеми.Мои.:)

Natural Girl-Фино здраво.Доволно здраво.

Princ-Пијан бев малце,брат.Глупав сум секогаш. :S

Може испуштив некого.Сигурно не е особено битен. :)

Едит:Битен е.Бацилус го запознав.Многу беше...смирен.:)

\m/arko

A place where the beer flows like wine...
Член од
15 јануари 2008
Мислења
6.357
Поени од реакции
790
Се запознав со Bacilius...... не ми текнува понатаму(срѕ) ама закон типче, бил на металика зса 10 еври види ти тоа хахахаха...И накај дома металика рокаше во колата.дет магнетик

Шмекерот

Еден и единствен
Член од
24 мај 2008
Мислења
1.767
Поени од реакции
384
Не упознав многу нови, али тие што ги запознав вредеа :pipi:
Ме боли глава и не можам да пишувам листа, али сите беа баш ок:)

Мада, најголем впечаток ми остави Shmekerot, кој не ме шмекна пошо Псај го чуваше љубоморно за себе:nerv: :icon_lol:
hahaha...da da...a jas se obidov da ukradam nekoj pogled kon tebe ama Psy bogami...oci ne trgna od mene..haha

Вака запознав шо знам неколку нови членови , слабо ми оди со памтењето на имиња ова она ама ај ќе надополнам покасно ако заборавам некој.

Росоњерка - навистина добра девојка баш како што ја замислував позитивна личност.
ОSS- многу мила девојка исто така позитивна и дружељубива :smir:
Млад Ман- Брат навистина си младолик јас би ти дал 16 години :)
Zemzela - Многу интересен дечко онака разигран знај да направи атмосфера
Picaso - Двајцата Битолчани а не се знаевме плус патувавме со ист воз :pos: инаку интересен и добар дечко :smir:
By me - мислам беше дечкото со фотоапаратот, ќе биди од тебе фотограф ;)
Anck-Su-Namun - не направив многу муабет со неа ама ми изгледаше како фина девојка.
Серпико- Еден од најрасположените батиња беше таму , риспект
Бејби грл - Ќе ја помешав за малку со кит катче, така фина девојка изгледаше не и издудлав нешто не ја запознав повеќе :pos:
Јени грл - Конечно се запознав и со тебе , само некако по срамежлива ми делуваш во живо.
Шмекерот - интересен дечко само некако во живо не ми изгледаше многу по шмекањето :pos:
Викторг- Фин дечко онака насмеан го гледав секогаш , многу позитивно бате.
Маца кака - некако многу по срамежлива си од сестрати

Потоа ги запознав

Параноик
Статус Кво - супер оди на девиант :)
Екзотик
Даденце
а и никако не ми текнува на никот на девојката што беше до Acid така една симпатична беше , ај можи ќе ми текни на никот :kesa:

Ох сигурно имаше уште некој не ми текнува ама не ми текнува сега така да ќе ве допишам :smir:
Vidi sea...me navreduvas Flix...prvapat dojdov ne mozam jas sea napadsno odma aj da shmekam gleam analiziram za naredna sobiranka...pa posmatram koja ima dewcko koja ne....sedi be flix..hahah....pozdrav druze..:)

Едитиран од модеретор: Шмек шмек споено.

\m/arko

A place where the beer flows like wine...
Член од
15 јануари 2008
Мислења
6.357
Поени од реакции
790
ЕЕЕЕЕЕе ѓтета фликс не го запознав, а на крај памет дека и тој требаше да дојде...да ми текнеше порано ќе вртев кругови за тебе човек. Ај следен пат:helou:

Шмекерот

Еден и единствен
Член од
24 мај 2008
Мислења
1.767
Поени од реакции
384
vaka...vcera zapoznav epten luge mnogu nickovi mi spomnaa ama eve ke navedam koi gi zapamtiv kako izgledaa...drugite neka mi prostat...epten naglo mi dojdoa sto dusi ne mozev da gi zapamtam...
Корун...
Хак..
Псајтисфекшн....(се шмекавме)
Ада
Анак су намун..(сакав да ја шмекам ама немав време од многу запознавање)
Натурал Гирл..( има очи како срна)
Мац..(ме запоизна он најмногу со пичиња и морам да признаам го почитувам сега пута 100 фала мацко)
Земзела...(нејкеше да ме пушти со патики на забава)..:vozbud:
Точкееест (најмногу ми остави впечаток...типчето беше највесело од сите)
Саладин..(се утепа од фотографирање)..
Серпико..(дечкото ми пријде и ми рече не сум пичка ама морав да те испочитувам поради тој гест јас му возвракам дупла почит)
имаше многу ама не ми текнувааат...
имаше една цура...вриштеше Шмекерооот уааууууу....ја забораив никот извини...
не ми текнуваат други поздрав...
а да и Бај ми исто така...

Член од
28 јануари 2007
Мислења
9.850
Поени од реакции
1.559
Vidi sea...me navreduvas Flix...prvapat dojdov ne mozam jas sea napadsno odma aj da shmekam gleam analiziram za naredna sobiranka...pa posmatram koja ima dewcko koja ne....sedi be flix..hahah....pozdrav druze..:)

Едитиран од модеретор: Шмек шмек споено.
Треба да те земиме со реактив и со дарк валкер во дудлач кру пред време ќе бидиш информиран која да ја шмекаш :D
Ај наредна собиранка повеќе дудлање шмекање.:smir:

Шмекерот

Еден и единствен
Член од
24 мај 2008
Мислења
1.767
Поени од реакции
384
Треба да те земиме со реактив и со дарк валкер во дудлач кру пред време ќе бидиш информиран која да ја шмекаш :D
eve...ideme zaedno u pohod nareden pat...:)

DarkWalker

Think globaly , Act Localy!!!
Член од
4 февруари 2006
Мислења
1.209
Поени од реакции
70
Да да шмекерот мора под итна постапка да се внеси во дудлач кру :) исто така би го додал и маарко овдека :) наредна собиранка идеме четворицата да шмекаме :) дудлач кру д бест хаха

Untak

Simply complicated...
Член од
16 јануари 2008
Мислења
441
Поени од реакции
68
Со Dexter_sk :vozbud:и со уште тројца...ама нека останат тајна ! :pos2:

R

reactive89

Гостин
Ќе биде, ќе му покажеме ние наредна собиранка шо како е работа...:smir::vozbud::pos:

Bacillus gagous

Biohazardous
Член од
21 јануари 2006
Мислења
7.380
Поени од реакции
168
Ајде сега што ми текнува (се извинувам однаптред за погрешно напишаните никови):

Big Kiss
Anck su Namun
1307
Picasso
rymz - кончено
Toninter
Zlobnica - конечно
Сатори
Fabolous
Raziel
Korun
maarko
бушавка
mary-jane poison
bebush
Rossonerka
skokorpio_20
Flix
Бејбигрл
Боко
reactive89
Leandra

Ако има и дурги што сум ги запознал а не се во горенаведената листа, однпред и се извинувам и воедно заблагодарувам што ќе ме потсетата дека и со нив сум се запознал.

Член од
2 април 2006
Мислења
14.363
Поени од реакции
3.069
Фликс вака не иде еј.
Јесда и јас те заборавив,ама постар сум и простено ми е ради можни склеротични проблеми:kesa:

M

marko 1996

Гостин
а ако е лично никој ама вака на мсн со Кирца ииии Ред девил
:toe:НИКОЈ ЛИЧНО :toe:

Kajgana Shop

На врв Bottom