Со кого од семејството сте најблиски?

VeS

.
Член од
16 мај 2008
Мислења
4.749
Поени од реакции
2.355
Со брачед ми и брачеда ми(до некаде). Знаат точно шо ми се дешава,ама не ме напињаат толку многу да им кажувам ако не сакам.
Исто блиска сум и со мама, точно знае која од моја генерација со кого е и сето то,а кога се работи за мене после 18 години :pos: За дечковци не и прам многу муабет,а и не е ни нешо многу битно тоа,ама за друго за се можам со неа да напрам муабет..т.е. еден вид монолог,ама битно слуша.

DonRistovski

Peace Disturber
Член од
1 септември 2009
Мислења
3.567
Поени од реакции
4.546
Најблизок сум со братучед ми :) Но исто и сум со тета и мама :pipi:

Член од
22 март 2010
Мислења
54
Поени од реакции
2
Мама. Една е мама. Се можам да и кажам. Секад ме ислушува.
Да не ми е она, незнам шо ќе праам. И покрај тоа шо ме ислушува, и ми е рамо за плачење, секад ми дава совети.
My mum is my best friend <3

Chapstick

Сам свој психолог
Член од
7 август 2009
Мислења
2.986
Поени од реакции
311
Па со мама.Се можам да и кажам и секад ме сослушува.Знааме и да се скараме ама...прос прос прос....

H

HITCH

Гостин
Што имам да им кажам им кажувам на тато, мама и на дада :smir: ама со сестра ми бидејќи го поминувам скоро цел ден веројатно со неа најмногу :raz: :raz: :raz: инаку не се двоиме ние по дома кој со кого се дружи повеќе :pos: :pos: :pos: :pos: :pos:

Член од
24 април 2010
Мислења
34
Поени од реакции
2
Хмм..најмалку со татко ми...на кој неможам да му се доверам..никад неможам да сфатам зашо..Човекот не е воопшто лош.но ете си немам муабет со него...малку знае за мене како негова ќерка..За разлика од мајка ми што знае нешто поише за мене...но сепак најблиска сум со сестра ми.која е постара 2 и пол години од мене...<3

Член од
16 август 2010
Мислења
18
Поени од реакции
0
Уффф....Добра тема :baeh:
Зависи во какви ситуации сум.На пример:
-Ако сум добил слаба оцена во училиште што многу ретко ми се случува тоа и го кажувам на мајка ми затоа што знам дека нема да ме дуе и дека ќе ми каже да се подобрам по тој предмет
-Ако сум излезен во населба,татко ми ме пушта најкасно до 2,а мајка ми до 12 што е голема разлика:)
-Ако ми требаат пари за во град зимам од татко ми,баба ми и дедо ми.А тетин ми ако е тука да не збориме.За во град минимум 1000 денари c.c.c
-За грицки благи такви работи баба ми :pos:
Tака да барам од секој по нештоо

bonbon4e

100% крејзи :P
Член од
4 септември 2010
Мислења
226
Поени од реакции
17
So sekoj ama so nikoj . So majkami ama dodeka ne mi dojde preku glava. I najlosho, toa shto ke i go kazam protiv mene go koristi.. I zboruvam za drugarkite, a koga ke se naluti cel den ke mi zbori deka takva sum bilaa :S

Freedom2say

only the sky is the limit
Член од
23 август 2010
Мислења
196
Поени од реакции
229
Самиот наслов кажува: со кого од потесното семејство (мајка, татко, брат, сестра, баба, дедо...) сте најблиски. На кого може да му се доверите без проблем? Со кого може да се посоветувате и да знаете дека ако го послуште неговиот совет нема да згрешите? Кога сте тажни и повредени пред кого од семејството си дозволувате да заплачете? Чија критика најмногу ви значи?
Не дека мислењето и советите од другите членови не се на место, ама вас најмногу ви значи мислењето и одобрувањето во врска со вашите постапки баш од тој член. :)
Со сопругот! Тој е мојата друга половина!

Kajgana Shop

На врв Bottom